Lisez les avis des autres

Noté 4 sur 5 étoiles

Sinds 2 dagen in huis, snel 2 melk geprobeerd, amandelmelk, redelijk dlauw, maar dat is logisch,GEEN smaakmakers of toevoegingen.een shake gemaakt met vanillewhey, en dat was heerlijk. Daarna haverm... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 4 sur 5 étoiles

Supersnelle levering en onder de indruk van hoe makkelijk je zelf plantaardige melk kunt maken. Het apparaat wijst zich vanzelf! Nu is het een kwestie van finetunen en experimenteren. Het liefst zou i... Voir plus

À propos de l'entreprise

Écrit par l'entreprise

Onze missie is simpel: jou de kracht geven om je eigen plantaardige melk te maken. Met OurMylk bespaar je tijd, verminder je verpakkingsafval en geniet je van plantaardige melk die 100% vers en naar eigen wens is.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Top!

Makkelijk, snel, goed schoon te maken. In een handomdraai veel en heerlijke melk. Zeer tevreden en staat mooi in de keuken.

26 avril 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

De OurMylk, snel, makkelijk en fantastisch

De OurMylk heel snel gekregen binnen 1 dag. Direct aan de slag met Havermelk, amandelmelk en vandaag bananen/cashewnoten melk. Het lukt fantastisch en we genieten echt. We gaan alle recepten maken en zelf ook combinaties bedenken. Het gemak waar je alles mee kunt doen is geweldig en wat ons betreft een aanrader. Weg verpakkingen en alles ingrediënten die we niet nodig hebben. Het pas in ons vegan eten.

11 avril 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Besteld en 2 dagen later ontvangen!

Besteld en 2 dagen later ontvangen! Het toestel is supermakkelijk in gebruik en de bijgeleverde folder (EN/NL) levert duidelijke info over het maken van amandel-, soja-, haver- en rijstmelk. Ook wat je met het pulp kan doen 👍
Het toestel onderhouden is een makkie. Erg blij met deze aankoop!

5 avril 2026

Een top service

Een top service, ik kreeg telkens een snelle reactie op vragen. Het lukte mij in de eerste instantie niet goed de havermelk te maken waarop ik binnen een dag het recept toegestuurd kreeg. De melkmaker had ik ook snel in huis. Een echte aanrader

25 mars 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Wat handig en lekker en snel

Wat handig en lekker en snel. Ik ben nog in testfase. Maar dit gaat het beste zijn wat ik dit jaar heb aangekocht. Alles wat je zelf maakt is beter. Geen E nummers en rotzooi. En de service is top. Er was iets met mn flessen die niet er bij waren. Ik vermoed door de post en ze hebben direct, jawel echt direct gereageerd en de flessen opgestuurd. Dus ook een dikke duim naar de service. De flessen zijn ook goed. Niet te dik en slank voor in de ijskast. Want wij hebben altijd een volle ijskast waar we soms moeten puzzelen. Ik ben blij dat dit bestaat omdat ik een zuivel allergie heb. En je kan er mee spelen. Met banaan of iets anders. Je bent je eigen exclusieve sterren chef met jou exclusieve recepten. De pulp is ook handig. Het machine was nog aan het draaien en papa stond al langs mij: mag ik de pulp sewens opeten? Ik heb het bij mijj yoghurt gedaan. Maar puur is ook lekker. Nu nog hopen op een boek of goed E boek met heeeeel veel recepten. Kunnen we nog meer testen. Of een facebook groep.

19 mars 2026
Noté 3 sur 5 étoiles

Slecht filtermandje!

Ik heb het apparaat nu ongeveer 2 maanden in gebruik. Wat erg tegen valt is dat het filtermandje niet goed werkt. In de melk zit heel veel drab, dat gewoon door het filtermandje lekt. Dus uiteindelijk sta ik nog de melk door een notenzak te zeven. En daarvoor had ik hem wel aangeschaft, dat je niet meer hoefde te zeven. Dat is wel erg jammer van zo’n duur apparaat.
Verder smaakt de melk prima, al gebruikmakend wel iets meer product per liter(100 gr), maar dat is een kwestie van smaak. De kookfunctie voor soja melk werkt goed.

Update 28-3-2026:
Direct na plaatsing van mijn review heeft het team van OurMylk met mij contact opgenomen om te zien waar het probleem ligt. Na uitleg hebben ze een nieuw filtermandje gratis naar mij toegezonden omdat ze dachten dat het filtermandje misschien niet goed was. Dit maakte echter verschil. Er blijft nog steeds bij notenmelk ca 25% pulp in de melk en bij sojamelk is dit percentage zelfs ca 37%.

Uitleg van OurMylk:
"Ons filtermandje zit qua filtering meer rond grade 50–60 (±0,4 mm opening). Dat is bewust zo ontworpen voor de werking van de machine.
Omdat de ingrediënten in het mandje zelf gemixt worden, moet de vloeistof er ook nog goed doorheen kunnen stromen. Als we een veel fijnere filtering (zoals grade 100) zouden gebruiken, dan:
zou de melk nauwelijks nog door het mandje kunnen stromen en moet je extreem veel druk uitoefenen
en zou de machine in de praktijk niet goed functioneren of zelfs vastlopen.
Daarom laat het systeem inderdaad meer fijne pulp door dan bij een kaasdoek met een hogere gradatie. Dat verklaart ook het verschil dat jij ervaart.
De meeste gebruikers ervaren dit overigens niet als probleem en vinden de structuur prima, maar ik begrijp heel goed dat als jij gewend bent aan een zeer fijn gefilterde melk, dit verschil extra opvalt.
Wat je aangeeft over de pulp klopt dus technisch gezien en het is logisch dat je dit vergelijkt met je eerdere manier van werken.
Het is heel duidelijk dat je een product verwacht dat volledig aan de belofte voldoet, en ik snap je punt over de mogelijke misleiding. Je hebt helemaal gelijk dat melk uit de supermarkt volledig glad is. Onze claim dat je de melk niet hoeft te zeven, is gebaseerd op de ervaring van de meeste gebruikers die de textuur prima vinden. Maar ik begrijp goed dat dit voor jou, en voor anderen die een volledig glad resultaat verwachten, anders kan zijn.
Dit is niet iets wat we eerder hebben teruggekregen van klanten, dus jouw feedback is voor ons extra waardevol."

Ik heb grote waardering voor de manier waarop het bedrijf OurMylk aanmerkingen en klachten oppakt en probeert hierin een oplossing te vinden.
De OurMylk is een goed apparaat, maar hij maakt geen noten/soja drank zoals je die in de supermarkt koopt, tenzij je de melk toch nog achteraf door een notenzak of kaasdoek haalt.

7 mars 2026

Hoi Gerda,

Bedankt voor je review en voor het delen van je ervaring. We waarderen je feedback enorm!🤎

Wat jammer om te horen dat je niet helemaal tevreden bent met het filtermandje. Dit zou natuurlijk niet zo moeten zijn. Zelf hebben we dit probleem niet ervaren en we krijgen dit eigenlijk ook zelden terug van andere klanten.

We kijken daarom graag met je mee naar jouw specifieke situatie, zodat we kunnen achterhalen wat er precies gebeurt en het samen kunnen oplossen. Zou je contact met ons willen opnemen? Dan helpen we je graag verder.

Fijn om te horen dat de melk verder goed smaakt en dat de kookfunctie voor sojamelk goed werkt!😊

Blij mee..

Our mylki is makkelijk te bedienen en de melk is lekker. Wat ik jammer vind is dat er geen fysiek nederlands talig receptenboek bij zit.

5 mars 2026

Hoi Francien,

Bedankt voor je review en fijn om te horen dat je blij bent met de OurMylk en dat de melk goed smaakt! We waarderen je feedback. 😊

Je hebt helemaal gelijk dat het jammer is dat er geen fysieke Nederlandstalige handleiding/receptenboek bij zit. In een van onze eerdere batches zat namelijk alleen een Engelse handleiding. Dat was eerlijk gezegd een stomme fout van ons als jonge onderneming.

Goed nieuws: bij de komende batches zit er wel een Nederlandse handleiding bij. Daarnaast hebben we ook al een digitale Nederlandse versie van de handleiding die we je meteen kunnen opsturen. Binnen enkele weken verwachten we bovendien de fysieke handleidingen los binnen te krijgen, zodat we die ook gratis per post naar je kunnen sturen.

Zou je voor nu even contact willen opnemen met onze klantenservice? Dan sturen we je alvast de digitale versie toe en zorgen we dat je, zodra ze binnen zijn, ook een fysieke handleiding van ons ontvangt.📦

Vervanging

Na enige tijd prima melkjes maken kwam er een storing. Her apparaat werd probleemloos vervangen en het contact was zeer vriendelijk. Een grote pluim!

2 mars 2026
Noté 3 sur 5 étoiles

Geen echt melkresultaaat

Geen echt melkresultaaat. Water en bv kokos scheiden zich van elkaar. Niet duidelijk hoe lang een gemaakt product goed blijft in de koelkast. Weinig recepten. Dacht dat er een melkflessen bij levering zat ook niet t geval. Dat is echt jammer.

16 février 2026

Hoi Peggy,

Bedankt voor je eerlijke review!🤎

We begrijpen je punt over het scheiden van de kokosmelk. Bij zelfgemaakte plantaardige melk kan dit gebeuren omdat er geen stabilisatoren worden toegevoegd zoals bij veel supermarktproducten. Even schudden of roeren en het mengt weer goed.🥥

Wat betreft de houdbaarheid: versgemaakte plantaardige melk blijft meestal ongeveer 3–5 dagen goed in de koelkast als je het afgesloten bewaart.

Dank je ook voor je feedback over de recepten en de verwachting van een melkfles bij de levering. Dat nemen we zeker mee. Het helpt ons om duidelijker te communiceren en het product verder te verbeteren.

Mocht je vragen hebben of tips willen voor betere resultaten of recepten, stuur ons gerust een bericht. We denken graag met je mee.

Super klantenservice

!Ontzettend goede klantenservice!
De melkmachine werkt goed. Zoals elk relatief nieuw product zijn er verbeterpunten maar omdat Ourmylk hiervoor open staat en zeer toegankelijk is, zou ik een toekomstige aanschaf opnieuw bij dit bedrijf plaatsen.

10 février 2026

Sinds 2 dagen in huis

Daarna havermelk, warm, beetje slijmerig, niet groot succes, dus maar vewerkt in een havermout kwark, met vruchten, dat was prima.
Nog veel te ontdekken wat er nog allemaal kan,wat ik NIET handig vind is het handvat aan de plastic beker, ik krijg hem er met geen mogelijkheid af.al contact gehad metde klantenservice, GEWELDIGE feedback. Ga zo door

5 février 2026

Réponse de OurMylk

Super bedankt voor je uitgebreide review en de waardevolle feedback.

Voor de havermelk hebben we een kleine tip: gebruik de nut milk functie in combinatie met koud water. Dat zorgt voor een minder slijmerige structuur!

Wat betreft het handvat van de mini-kan: er is een speciale manier om het los te krijgen. Door het handvat eerst naar jezelf toe te trekken en daarna naar beneden te bewegen, komt het gemakkelijk los! Laat vooral weten of dit helpt!

Veel plezier met het verder ontdekken van alle mogelijkheden. Mocht je nog vragen hebben, dan helpen we je graag verder.😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Even wat opstart problemen maar dat is…

Even wat opstart problemen maar dat is de wereld uitgeholpen door de goede communicatie.
Mails worden vriendelijk beantwoord.
Blij met mijn apparaat en dat ik af ben van die supermarkt melk. Voor mijn gezondheid de keuze gemaakt om zelf mijn plantaardige melk te gaan maken en dat was een goede keuze. Fijn dat er ook nog 2 jaar garantie op het apparaat zit dat maakt de drempel om deze investering te maken lager. Kortom 5 sterren waard.

17 janvier 2026

Hot item in mijn keuken

Mijn ourmilk apparaat was er super snel. Ben enthousiast ! Heb diverse vragen gesteld aan de firma en krijg altijd antwoord. Ik ben verbaasd zoveel als dit apparaat kan . Hij staat nog leuk in de keuken ook. Verbaasd me dat veel mensen die bij komen nog nooit hebben gezien. Geef regelmatig “demonstratie “

15 janvier 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Het is een fijn apparaat

Het is een fijn apparaat. En heel makkelijk in gebruik.
De melk is erg lekker. Ik heb minder last van mijn buik door deze melk.

Ook is het apparaat makkelijk schoon te maken.
Echt een aanrader

6 janvier 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Heel snel verse noten havermelk

Heel snel verse melk! In het begin is het wat zoeken naar de juiste hoeveelheid van alles, maar mits enkele tips van de eigenaars en wat opzoekingswerk van mijn lievelingsmelk, kwamen we vanaf de 2e keer al op een superlekkere haver-amandel chai melk. Echt een aanrader! Geen gedoe meer met flessen sleuren en je weet wat erin zit!

17 janvier 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Bestelling en vragen vlot afgehandeld

De bestelling en het volgen van de bestelling verliep goed. Gezien het weer was er enige vertraging. Vragen daarover aan het team van ourmylk weden vrijwel onmiddellijk, geruststellend en vriendelijk beantwoord.
Inmiddels het apparaat ontvangen en zojuist succesvol de eerste Havermelk gemaakt.

13 janvier 2026
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus