Jeg deltog på Kajakkursus for begyndere i Roskilde Søndag d. 13/09-26, jeg kan anbefale kurset. Vi havde en god instruktør og fik en grundig vejledning i begynder havkajak.

1. Agence de visites touristiques en canoë-kayak
  2. Service de location de canoës-kayaks

Écrit par l'entreprise

Outdoor Adventures er din partner til successfulde firmaevents og oplevelser i Nationalpark Skjoldungernes Land. Alle oplevelser skabes af lokale guider og instruktører, i samspil med naturen, kulturen, historien og lokale ildsjæle og producenter. På vores vej igennem nationalparken besøger vi lokale steder og får lokale historier. Vi byder på kvalitets oplevelser og kurser i fantastiske rammer.

4,7

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

31 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

4,7

Tous les avis

21 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Vi havde nok ikke forventet en så…

Vi havde nok ikke forventet en så "vild" weekend på fjorden, men vi fik fuld valuta for pengene med både bølger og vand foroven. Vi blev guidet med bravour og teknikker indlært til fulde, så vi på alle måder er klædt på til kommende ture på fjorden. Skønt kursus med ømme arme:)

22 août 2026

Kajakkursus IPP2, super instruktør, meget tilfreds

Deltog i Kajakkursus IPP2 over en weekend i august 2026. Kurset var vel tilrettelagt og instruktøren Lukas var fantastisk god. Vi kæmpede noget med vejret men Lukas fandt gode løsninger og benyttede lejligheden til at lære os hvordan man læser vejret og reagerer. Alt i alt meget tilfreds med kurset.

22 août 2026

3-timers intro kursus

Vi deltog på et 3-timers intro kursus til kajak og det var super godt fra start til slut. Vi følte os meget trygge og fik en grundig introduktion til kajak sejlads. Vi kan anbefale Outdoor Adventures på det varmeste.

23 août 2026

Super god oplevelse med at tage IPP1…

Super god oplevelse med at tage IPP1 kursus med Lars som instruktør 😊 der var tænkt på det hele, spørgsmål var velkomne og der fulgte gode instrukser og vejledning med. En tryg, lærerig og rigtig god oplevelse i kajak første gang.

19 août 2026

Rigtig dejlig tur

Rigtig dejlig tur
God instruktion inden vi kom i kajakken.
Alt føltes meget sikkert for en der aldrig har prøvet det før.
Synes jeg fik lært de mest basale ting på dette kajakken begynder kursus.

12 août 2026

En rigtig god intro til kajaklivet 🛶

En rigtig god intro til kajaklivet 🛶

I dag var vi på et 3-timers intro-kursus i kajak på Roskilde Fjord, og det var virkelig en god oplevelse!

Jeg var ret spændt inden, da jeg aldrig havde siddet i en kajak før. Min kæreste ror meget i kano, så han havde nok en lille fordel fra starten, mens jeg var helt nybegynder. Der var lidt vind på vej ud, og en del mere på vej tilbage, så vi fik virkelig mulighed for at mærke kajakken og lære, hvordan man håndterer den under forskellige forhold.
Vi blev introduceret til en masse nyttige teknikker og metoder til at manøvrere kajakken, og jeg kunne mærke, at jeg blev mere og mere tryg, jo længere vi kom ind i kurset. Jeg har dog stadig lidt udfordringer med at komme elegant ud af kajakken 😅 Men øvelse gør vel mester!

Grunden til, at vi valgte kurset, er, at vi næste år skal til Vancouver Island, hvor vi har mulighed for at købe en kajaktur, hvor man sejler blandt spækhuggere. Det ville vi gerne være ordentligt forberedte på, så vi ikke står derovre og tænker: “Hvad pokker gør vi nu?” 😅
Efter dagens kursus er vi kun blevet endnu mere motiverede, og vi tænker helt klart, at vi skal prøve en af de andre ture, I tilbyder. Vi overvejer både en af jeres 2-timers ture med guide og jeres 16-timers kursus, hvor man også lærer at redde sig selv og andre.

Alt i alt var det en rigtig god og tryg introduktion til kajak, med masser af læring og plads til at være nybegynder.
Jeg kan klart anbefale intro-kurset til andre, der gerne vil prøve kræfter med kajak – også selvom man aldrig har siddet i en før 🛶😊

9 août 2026

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fantastisk oplevelse! Lars er dygtig og god til at instruere både før og under selve kajakturen og får alle til at føle sig trygge i kajakken. Outdoor Adventure kan varmt anbefales ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

7 juin 2026