Jeg deltog på Kajakkursus for begyndere i Roskilde Søndag d. 13/09-26, jeg kan anbefale kurset. Vi havde en god instruktør og fik en grundig vejledning i begynder havkajak.
Écrit par l'entreprise
Outdoor Adventures er din partner til successfulde firmaevents og oplevelser i Nationalpark Skjoldungernes Land. Alle oplevelser skabes af lokale guider og instruktører, i samspil med naturen, kulturen, historien og lokale ildsjæle og producenter. På vores vej igennem nationalparken besøger vi lokale steder og får lokale historier. Vi byder på kvalitets oplevelser og kurser i fantastiske rammer.
Baunehøjvej 7, 4000, Roskilde, Danemark
- kontakt@outdooradventures.dk
- outdooradventures.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
Les gens ont aussi consulté
Grundig vejledning i begynder havkajak
Vi havde nok ikke forventet en så…
Vi havde nok ikke forventet en så "vild" weekend på fjorden, men vi fik fuld valuta for pengene med både bølger og vand foroven. Vi blev guidet med bravour og teknikker indlært til fulde, så vi på alle måder er klædt på til kommende ture på fjorden. Skønt kursus med ømme arme:)
Kajakkursus IPP2, super instruktør, meget tilfreds
Deltog i Kajakkursus IPP2 over en weekend i august 2026. Kurset var vel tilrettelagt og instruktøren Lukas var fantastisk god. Vi kæmpede noget med vejret men Lukas fandt gode løsninger og benyttede lejligheden til at lære os hvordan man læser vejret og reagerer. Alt i alt meget tilfreds med kurset.
3-timers intro kursus
Vi deltog på et 3-timers intro kursus til kajak og det var super godt fra start til slut. Vi følte os meget trygge og fik en grundig introduktion til kajak sejlads. Vi kan anbefale Outdoor Adventures på det varmeste.
Super god oplevelse med at tage IPP1…
Super god oplevelse med at tage IPP1 kursus med Lars som instruktør 😊 der var tænkt på det hele, spørgsmål var velkomne og der fulgte gode instrukser og vejledning med. En tryg, lærerig og rigtig god oplevelse i kajak første gang.
Rigtig dejlig tur
Rigtig dejlig tur
God instruktion inden vi kom i kajakken.
Alt føltes meget sikkert for en der aldrig har prøvet det før.
Synes jeg fik lært de mest basale ting på dette kajakken begynder kursus.
Skøn aftentur på Fjorden med Lars
Skøn aftentur på Fjorden med Lars. God instruktion og styr på sikkerheden.
Dejlig tur . God guide . Vi vil helt klart anbefale andre at prøve
Dejlig tur .
En rigtig god intro til kajaklivet 🛶
En rigtig god intro til kajaklivet 🛶
I dag var vi på et 3-timers intro-kursus i kajak på Roskilde Fjord, og det var virkelig en god oplevelse!
Jeg var ret spændt inden, da jeg aldrig havde siddet i en kajak før. Min kæreste ror meget i kano, så han havde nok en lille fordel fra starten, mens jeg var helt nybegynder. Der var lidt vind på vej ud, og en del mere på vej tilbage, så vi fik virkelig mulighed for at mærke kajakken og lære, hvordan man håndterer den under forskellige forhold.
Vi blev introduceret til en masse nyttige teknikker og metoder til at manøvrere kajakken, og jeg kunne mærke, at jeg blev mere og mere tryg, jo længere vi kom ind i kurset. Jeg har dog stadig lidt udfordringer med at komme elegant ud af kajakken 😅 Men øvelse gør vel mester!
Grunden til, at vi valgte kurset, er, at vi næste år skal til Vancouver Island, hvor vi har mulighed for at købe en kajaktur, hvor man sejler blandt spækhuggere. Det ville vi gerne være ordentligt forberedte på, så vi ikke står derovre og tænker: “Hvad pokker gør vi nu?” 😅
Efter dagens kursus er vi kun blevet endnu mere motiverede, og vi tænker helt klart, at vi skal prøve en af de andre ture, I tilbyder. Vi overvejer både en af jeres 2-timers ture med guide og jeres 16-timers kursus, hvor man også lærer at redde sig selv og andre.
Alt i alt var det en rigtig god og tryg introduktion til kajak, med masser af læring og plads til at være nybegynder.
Jeg kan klart anbefale intro-kurset til andre, der gerne vil prøve kræfter med kajak – også selvom man aldrig har siddet i en før 🛶😊
Rigtig behagelig tur på vandet
Rigtig behagelig tur på vandet, gode instruktører og styr på sagerne. Jeg anbefaler videre og kommer gerne igen.
Det var en virkelig dejlig kajaktur
Det var en virkelig dejlig kajaktur. Blev guidet tæt på hele turen og der blev vist stor tålmodighed. Kan varmt anbefale de guidede kajakture.
Vi var tre venner til begynder kajak…
Vi var tre venner til begynder kajak kursus og det var en rigtig god oplevelse og rigtig god instruktør som på rolig og klar måde forklarede hvad vi skulle gøre.
En fantastisk oplevelse at være med på…
En fantastisk oplevelse at være med på guidet kajaktur på Roskilde Fjord med Outdoor Adventures. En meget smuk tur og en dygtig og meget behagelig guide.
Rigtig dejligt IPP2 weekend kayakkursus…
Rigtig dejligt IPP2 weekend kayakkursus hvor vi både lærte en masse og fik nydt vandet👌☀️
Super sjove og lærerig timer
Super sjove og lærerig timer - god underviser - selvom vi var i forskellige nievauer.
Meget flot tur og venlige og…
Meget flot tur og venlige og professionelle guider. Vi kommer helt sikkert igen!
Super skønt kursus
Super skønt kursus, med god undervisning, høj tryghed og bare virkelig skønt. Jeg kommer igen❤️
God service og hjælp
Grundig gennemgang og hjælp fra Lars. En dejlig mulighed for at prøve at campere med tagboks.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fantastisk oplevelse! Lars er dygtig og god til at instruere både før og under selve kajakturen og får alle til at føle sig trygge i kajakken. Outdoor Adventure kan varmt anbefales ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️