Outsole 100 % fiable pour une première…
Outsole 100 % fiable pour une première expérience je recommande la paire de basket est magnifique envoie rapide et soigné merci
Ben jij op zoek naar de meest exclusieve Nike Air Max 1’s? Dan ben je bij Outsole aan het juiste adres. Daarnaast vind je bij ons álles wat je als sneakerhead nodig hebt. Veters, binnenzolen, schoonmaakartikelen, schoenspanners en nog veel meer. Wij zijn hierbij kieskeurig in wat we je bieden en bieden je enkel en alleen het beste van het beste. Wil je bij ons in Apeldoorn shoppen, dan kan dit op afspraak. Waarom Outsole? • Persoonlijk contact: Je weet met wie je te maken hebt. We hebben een klein en vertrouwd team, waarmee we je persoonlijk en snel kunnen helpen. Ook in het weekend, ook ’s avonds laat. Outsole blijft voor ons een hobby. • Betrouwbaar: Een score van 9.8/10. Onze sneakers zijn 100% authentiek. We vragen actief om reviews en zijn er trots op dat we worden gewaardeerd. De media weet ons dan ook vaak te vinden voor sneaker knowledge. • Liefde voor sneakers: Outsole wordt gerund door echte sneakerliefhebbers. Sinds 2007 hebben we de grootste Air Max 1 collectie van Nederland. We weten precies wat je nodig hebt. Door sneakerheads, voor sneakerheads. • Snelle levering: PostNL helpt ons om je bestelling zo snel mogelijk te bezorgen. Meestal is dit de volgende werkdag in Nederland. In het buitenland duurt dit een aantal dagen. Uitzonderingen vermelden we bij het product.. • Marktleider: Je vindt bij Outsole alles wat je nodig hebt. We zijn niet alleen marktleider met onze 2.000 paar Nike Air Max 1 sneakers, maar ook met ons aanbod van meer dan 500 verschillende veters en álles wat je nodig hebt om je sneakers te onderhouden. Wat is Outsole? Outsole is in 2015 gestart door Frank en Bas. Een sneakerplatform met wereldwijd het grootste aanbod Nike AIr Max 1's. Op dat moment waren Frank en Bas een van de grootste sneakerverzamelaars van Nederland. Toen al met jarenlange ervaring in het ruilen, kopen en verkopen van de meest exclusieve Nike Air Max 1’s. Dennis (we noemen hem Frits) hielp als grafisch ontwerper met de webshop en Tom voegde zich in 2020 toe aan ons team. Met het inmiddels flink gegroeide Team Outsole runnen we onze winkel in Apeldoorn en bezoeken we de grootste sneakerbeurzen. Met nog steeds dezelfde passie als vroeger hebben we van onze hobby ons werk kunnen maken. Zo zorgen we er dagelijks voor dat jij blij bent met je bestelling van een volgend paar sneakers en accessoires. Scoor nu je nieuwe paartje Nike Air Max 1’s of collectible vintage sneakers voor je verzameling en wij beloven dat het uitpakken van jouw pakket een feest is!
Watermanstraat 66, 7324AK, Apeldoorn, Pays-Bas
excellent , rapide et sécurisé de bout en bout
commercant c est à dire concession sur le prix et offre de laces...
sneaker exactement comme décrite
livraison rapide et sécurisée...
Meilleurs revendeur, très professionnels ,service clients à l écoute des gens passionnés sneakers je recommande fortement

Réponse : Outsole
Super marchand, tout est toujours parfait avec eux, merci !!!

Réponse : Outsole