Fedt at få lov til at gi’ gas med fin vejledning fra instruktør, der ikke blander sig meget 💪🏻 Lidt regn og forsinkelse blev kvitteret med 1 ekstra time - alle nåede rundt - godt gået. Måske lidt... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg har i dag haft fornøjelsen af at besøge Jyllandsringen, hvor Kasper og P1 Apex stod for en helt fantastisk oplevelse. Det var både utrolig sjovt, spændende og adrenalinfyldt. Jeg er virke... Voir plus
L'entreprise a répondu
Lige fra medarbejderen i modtagelsen, til briefingen, til medhjælperne ved bilerne og ikke mindst instruktøren, så virkede alle som om de var stået op den dag og havde glædet sig til vi kom. Der ska... Voir plus
L'entreprise a répondu
Det var en speciel og super god oplevelse, vi blev forsinket på grund af regn, men P1 gjorde alt for at få afviklet alligevel, alt i alt en rigtig god oplevelse. Og mærke suset fra en muskel bil, va... Voir plus
L'entreprise a répondu
P1 APEX er en dansk virksomhed, som tilbyder oplevelsesture i superbiler, track days samt udlejning til events. P1 APEX er skandinaviens største udbyder af oplevelser i superbiler. P1 APEX opererer på følgende markeder: Danmark. Sverige. Tyskland og Spanien
Amager Strandvej 390, 2770, Kastrup, Danemark
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Alt var perfekt! Jeg havde givet 10 af 5 stjerner, hvis det var muligt.
2 omgange i den bedst lydende Ferrari produceret. Behøver man mere, for at være lykkelig ;-) ?
Jeg blev inden kørsel spurgt om jeg ønskede at tilkøbe flere omgange og jeg må bare tilstå, at det fortrød jeg bagefter at jeg ikke gjorde.
Jeg havde lyst til meget mere V8 Skrig og fart.
Bilen havde langt mere greb på banen end jeg forventede. Briefing før og under kørsel var i top klasse.
Jeg skal helt sikkert forbi en anden gang I er på Jyllandsringen og afprøve Audi R8'eren, hvis ikke endnu en tur i Ferrari'en.
Derfor på gensyn :-)

Réponse de P1 APEX
Super god instruktion og vejledning på turen, en fantastisk oplevelse i en flot og kraftfuld Lamborghini.

Réponse de P1 APEX
En velsmurt maskine fra start til slut. Der var mange som havde benyttet lejligheden til en tur på Jyllandsringen, fra vi ankom til man landede i bilen kørte det på skinner med et engageret team. Rasmus blev skrevet ind, instrueret og tog opstilling i venteområdet. Der blev lagt vægt på at alle skulle kunne være med, timeslots skulle respekteres og vejledningen var grundig. Det var fire runder i Ferrari og den levede op til forventningerne om en fuldblodsoplevelse. Der var flere fra vores gruppe der havde smag for mere og vi kommer igen.
Tak for en fed oplevelse.

Réponse de P1 APEX
Det var dælme fedt, helt sikkert alle pengene værd, god instruktør der hjælper med at få Max ud af runderne
Og så et kæmpe los bagi, når man smækker pedalen i bund 😃👍

Super oplevelse.
Kørte selv 3 runder på Jyllandsringen i en Porsche GT3.
Følte mig i sikre hænder af instruktør og fik fuld valuta for pengene.
Kommer helt sikkert tilbage for at få flere oplevelser i en superbil.

Réponse de P1 APEX
Det var en fantastisk oplevelse. Det var godt jeg opgraderede til fire runder. Fire super runder i en Ferrari med 570 hk!!!!. Sikke en oplevelse. Stor cado til Apex for et super godt arrangement. Jeg kommer helt sikkert igen.🏎️😁

Godt/serviceminded personale. Fede biler. Mega god oplevelse

Réponse de P1 APEX
Vi var et par stykker, der havde købt sølvpakken og oplevede 4 biler på Jyllandsringen i starten af oktober. Det var en virkelig fed oplevelse! :) Duften af gummi, varme biler, brede smil blander sig med de ørerivende jag, når en heldig kører flyver ned af langsiden, forbi pitområdet. En helt igennem fantastisk dag med gode og hjælpsomme instruktører. R8'eren var brudt sammen ugen forinden, så sølvpakken bestod af Scirocco (med bur), Ferrari, Lambo og 911 GT3 RS. Det var en glimrende måde at mærke forskellen på bilerne.
Det er fedt, at prøve mange forskellige biler og i sølvpakken har man 2 runder i 4 forskellige biler. Jeg er glad for, at jeg på forhånd havde læst op på, at 2 runder betyder een langside, da pitten ligger parallelt med langsiden. Og det er huritgt for lidt for de fleste ;) Anbefalingen herfra er: Færre biler, flere omgange pr bil. Undlad at købe 2 omgange, hvis du gerne vil blæse til den - det er så hurtigt overstået. De fleste af os, der bruger penge på den slags oplevelser, ville ønske det varede hele dagen :)
Lidt forslag til arrangøren: Checkin kan med fordel opgraderes fra et printet excelark med små bogstaver til noget, vedkommende bag disken har lidt nemmere ved at læse.
P1Apex har været en seriøs samarbejdspartner og god til at informere gennem processen. Jeg savner, at hjemmesiden eller gavekortet skærer ud i pap, at man skal ringe til jer, for at booke f.eks. sølvpakken. Booking siden forklarer det ikke.
Vores første dato blev aflyst pga vejret - tusinde tak til P1Apex, for at finde et alternativ. R8'erens gearkasse døde ugen op til arrangementet - vi fik et godt alternativ samt muligheden for at udskyde. Alt i alt har det været nogle søde og informative gutter, vi har haft fat i, og det var fedt at vi kunne sparre med jeres folk på banen om, hvilken rækkefølge der var sjovest at prøve bilerne i. Næste gang skal jeg så "bare" have 30 omgange i GT3 RS'eren... :)

Réponse de P1 APEX
Jeg troede jeg havde købt 2 runder med en Porsche. Men det viste sig at være mindre end 2 runder, da jeg kun fik en tur langs den lange bane, hvor man kan køre stærkt. Så det var skuffende og ikke hvad man havde stillet mig i udsigt. Så beskrivelsen bør ændres, så I undgår skuffede kunder.

Réponse de P1 APEX
I lørdags var min lillebror og jeg en tur på Jyllandsringen, hvor vi havde guldpakken - og det var uforglemmelig dag! Vi fik lov til at køre i både Porsche, Lamborghini, Ferrari og Scirocco. Instruktørerne var super dygtige og hjælpsomme. Vi havde Aleksander med rundt og han guidede os på de helt rigtige måder, så vi kunne presse bilerne til deres grænser. En dag fyldt med adrenalin og jeg glæder mig til at se GoPro videoerne igennem!
Tusind tak for en fantastisk oplevelse – jeg kommer helt sikkert tilbage!

Réponse de P1 APEX
Vi havde betalt 1.800 kr. for to runder på Jyllandsringen. Det er i sig selv en dyr fornøjelse. Men vi fik ikke to runder. Vi fik kun halvanden. Den sjove strækning på banen er den hurtige langside. Men når man kun får én langside når man har købt to runder, så er det at snyde folk. Dette står der intet om i beskrivelsen.
For dyrt. For hurtigt overstået. Du får ikke hvad du køber. Brug dine penge på noget sjovt (og dyrt).
Mvh

Réponse de P1 APEX
Kørte fire omgange på Jyllandsringen, lørdag den 14. september 2024 i en smuk Ferrari 458 Spider! Det var helt klart en fem-stjernet fantastisk oplevelse med super instruktion. god sparring under kørsel, og sublim køreoplevelse!

Réponse de P1 APEX
Jeg prøvede Ferrari 458 på Jyllandsringen i 2023, som var en fantastisk oplevelse. Her blev jeg anbefalet at prøve Porsche GT3 RS, som var blandt de fedeste ting jeg har prøvet! Har man en drøm om at prøve en superbil, er det absolut pengene værd!
Tak for oplevelserne.

Fed oplevelse i Porsche GT3 RS
4 omgange med en fantastisk motor

Réponse de P1 APEX
Havde en virkelig god dag, flinke og hjælpsomme folk, og følte at der var styr på sikkerheden omkring selve kørslen, men må erkende at det var skuffende at i tæller ind og ud omgangen med, især når i fornuftigt nok beder os tage det roligt og lære bilen at kende på første omgang, ind og ud omgang burde ikke tælle med, når man betaler for x antal omgange.

Réponse de P1 APEX
Var ude at køre på Jyllandsringen her den 14 september, i lamborghinien. Hold da op, må jeg bare sige. Fuldstændig vanvittig oplevelse at få lov til!! Havde glædet mig i næsten et halvt år til det, og det var hele ventetiden værd! Fantastisk personale, og rigtig venlige instruktører! Helt klart en anbefaling herfra!!

Réponse de P1 APEX
En fed oplevelse som bare må prøves hvis du har benzin i blodet.
Utrolig flinke og venligt personale 👍

Réponse de P1 APEX
Rigtig god oplevelse. Min første booking blev aflyst grundet prognoser om regn. Derfor var begrundelsen, at jeg ikke ville få fuld valuta for pengene. Det gjorde jeg så ved anden booking.
Gavekortet (som var vundet) lød på to omgange. Næste gang vil jeg nok personligt vælge fire omgange😁. Virkelig fed oplevelse i en Porsche og instruktørerne var virkelig behagelige og service minded👍🏻.
Fed oplevelse, som kan anbefales, hvis man har benzin i blodet.

Réponse de P1 APEX
Tusind tak for en helt uforglemmelig oplevelse. Det var rart at mærke at man blev taget godt imod og videre hjulpet på professionel vis igennem hele arrangementet. Jeg kørte 4 omgange i Ferrari 458 Spider, - en fantastisk tur og jeg regner bestemt med at være tilbage igen næste år i P1 Apex-regi.

Réponse de P1 APEX
Jeg var til Track day hos P1 Apex på Knutstorpsvagen banen i går. Omg, what a day!! For to uger side, var jeg booket til at køre Audi R8 og Porsche, men banen lukkede før jeg kunne udføre Porsche Kørslen, Øv.. Men dette "øv" varede ikke længe. Kasper opgraderede mig til en track day (Ferrari, Lambo Huaracan, Audi R8 og Porsche.) Det udløste jeg i går. Lambo'en er et bæst, Porsche rigtig hurtig rundt, Audien fed og den røde Ferrari med åben top, simply en awesome oplevelse. Jeg anbefaler alle at prøve den bane i Sverige, da den er rigtig fed for disse biler. De ansatte på banen er rigtig flinke. 100% en 5 stjernet oplevelse for mig. Tak for en fantastisk dag.