palingonline.nl Avis 29

4,5

Als je van luxe vis houdt, is dit echt een must-try 😍 De gerookte paling is super zacht en vol van smaak, precies zoals je verwacht van een echte delicatesse. Je proeft direct die rijk... Voir plus

Zeer snelle levering, donderdag besteld, vrijdag in huis..in piepschuim doos met ijs, kg gerookte paling en 2 zakken kibbeling. Heerlijk om dit alles zo vers thuis te hebben, zeker een aanrader en bed... Voir plus

1 kilo vers gerookte makreelfilet per stuk vacuüm verpakt NATUREL 1 kilo warm gerookte zalmmoten Dit hadden wij besteld en ook zo gekregen. Het was uitstekend verpakt in een piepschuimen d... Voir plus

Ontzettend goed geholpen door Michelle!! Vandaag binnen gekregen, gaan er straks heerlijk van genieten! Dank u voor de snelle afwikkeling!

4,5

In 1 woord fantastisch!

Fantastisch paling en een hele goede prijs. Netjes verpakt en keurig thuis bezorgd. PalingOnline heeft er absoluut een vaste klant bij😍

8 août 2024

Telefoon wordt niet opgenomen e-mails…

Telefoon wordt niet opgenomen e-mails worden heel traag beantwoord word dan heel lastig om iets te vragen.
Driemaal iets besteld was perfect maar communicatie zou beter moeten heb bij mijn bestelling die ik vandaag verwacht een vraag gesteld maar is niet op gereageerd jammer!!

2 août 2024

Dit was de laatste keer bestellen

De bestelling was qua levering keurig op tijd, alleen aan de bestelde paling zat een hele vieze smaak en kon regelrecht de kliko in. De zalmbuikjes druipen jammer genoeg van het vet.

19 juin 2024

Dit is een echte aanrader !!!

1 kilo vers gerookte makreelfilet per stuk
vacuüm verpakt NATUREL
1 kilo warm gerookte zalmmoten
Dit hadden wij besteld en ook zo gekregen.
Het was uitstekend verpakt in een piepschuimen doos met verpakte ijsblokjes en dicht getapet.
We hebben ze beiden gegeten en het was een perfecte kwaliteit en de smaak was echt heerlijk !

17 juin 2024

perfect gerookte paling en zalm .

perfect gerookte paling en zalm .
( makreel bestel ik binnenkort ) .
de vis is in handige porties verpakt .
Word in ijskoude verpakking bezorgd.
prijs kwaliteit is goed in balans .

24 mai 2024

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit