PALS & Co Avis 145

TrustScore 4.5 sur 5

4,6

They have interesting, tasteful posters, however they dont have any return policy for unpicked posters. I couldnt pick up the delivery because I was sick. Posters were returned to palsposters. I still... Voir plus

Postern och ramen uppfyllde förväntningarna så är väldigt nöjd med mitt köp. Att den kom inramad och klar var också ett stort plus, trodde att de kom separat och att man själv fick montera ihop. Värt... Voir plus

1. Boutique d'affiches

Vi på Palsposter är stolta över att erbjuda högkvalitativa posters med unika motiv som vi själva skapar. Vårt mål är att förvandla dina väggar till konstverk med våra noggrant utformade produkter. Med fokus på enkelhet, kvalitet och kundnöjdhet levererar vi posters som lyfter ditt hem eller arbetsrum. Vi strävar efter att ge dig en smidig online upplevelse på vår minimalistiska hemsida, där du enkelt kan hitta det perfekta motivet för din stil. Våra posters trycks med omsorg för att säkerställa hållbarhet och skarpa färger som varar. Vi uppskattar din feedback och ser fram emot att höra vad du tycker om våra posters. Dela gärna din upplevelse med oss här på Trustpilot! 🌟

4,6

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

145 avis

Demande des avis aux clients

N'a pas répondu aux avis négatifs

Kanon

Kanon! Rekommenderas

6 octobre 2025

Réponse de PALS & Co

Tusen tack för ditt fina omdöme! Vad roligt att du är nöjd det betyder mycket för oss. 💙

Jättefin poster

Jättefin poster! Skönt att den var inramad. 😃

3 octobre 2025

Réponse de PALS & Co

Stort tack för din recension! 🌿 Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din upplevelse. Så härligt att höra att du tycker om postern!

Bra återkoppling.

Bra återkoppling.

19 septembre 2025

Réponse de PALS & Co

Tack för att du delar med dig! Vi strävar alltid efter att ge snabb och tydlig återkoppling, så det är roligt att höra

snabb leverans

snabb leverans, bra produkt!

2 octobre 2025

Réponse de PALS & Co

Tack så mycket! 😊 Härligt att höra att både leverans och produkt motsvarade förväntningarna.

Väldigt bra service och trevliga att…

Väldigt bra service och trevliga att har att göra med!! Tredje gången jag beställt från dem!

1 octobre 2025

Réponse de PALS & Co

Tack snälla! 😊 Så roligt att höra att du är nöjd och att du valt att handla hos oss flera gånger det betyder verkligen mycket för oss.

Nöjd ned bilden

Nöjd ned bilden. Ramen var snygg i ek, men trodde det skulle vara glas i stället för plast.

12 septembre 2025

Réponse de PALS & Co

Hej! Tack för din recension 🙌 Vi är väldigt glada över att du är nöjd med både bilden och ramen. Anledningen till att det inte är glas är att vi använder oss av plexiglas det är lättare, mer hållbart och går inte sönder på samma sätt som vanligt glas. På så sätt kan vi leverera ramarna både tryggt och snyggt fram till dig.

Rekommenderas varmt!

Fick fel poster hemskickad. Tog kontakt med dem via mail. Supersnabba på att svara och väldigt tillmötesgående. Fick en ny hemskickad direkt med rätt motiv, väldigt fin kvalitet på postern också, Tack för all hjälp Adam. Rekommenderar varmt !

23 septembre 2025

Hej Terese,
Stort tack för din fina recension och för att du tog dig tid att skriva! 🙏 Vi är glada att vi kunde lösa det snabbt och att du blev nöjd med både bemötandet och din poster. Din rekommendation betyder mycket för oss! 🌟
/Adam

Jttefin poster

Jättefin poster, bra kvalité och snabb leverans.

11 septembre 2025

Réponse de PALS & Co

Hej, stort tack för din fina recension! Vad roligt att du är nöjd med både postern och leveransen. 🌟

Réponse de PALS & Co

Tack så mycket för ditt fina omdöme! 🌸 Vi är glada att du är nöjd med både leveransen och dina posters. Varmt välkommen tillbaka!

Snabb leverans och planschen var på…

Snabb leverans och planschen var på tjockt papper, jag trodde att det skulle komma nåt tunt, genomskinligt typ.

12 août 2025

Réponse de PALS & Co

Tack för din fina recension! 🌟 Vad roligt att höra att leveransen gick snabbt och att du blev positivt överraskad av kvaliteten på planschen. Vi strävar alltid efter att leverera produkter som känns gedigna och håller länge. Hoppas du får mycket glädje av den!

Great products and purchase experience

Really amazing purchase experience, they have many good poster options and are fairly priced. Initially the website did not ship directly to my address in Spain, but then I reached out to the support and they were very attentive and managed to sort out the shipping for me in a matter of a few days. The posters have great quality and look really good in person. Very satisfied!

4 août 2025

Réponse de PALS & Co

Thank you so much for your kind words! We’re really happy to hear that you’re satisfied with both our posters and the support you received. 💫 It means a lot to us that we could help arrange shipping to Spain smoothly for you. Enjoy your new posters we hope they bring a great atmosphere to your space!

Best regards,
Adam

Produkten var inte som jag tänkt mig

Produkten var inte som jag tänkt mig och returnerade den, men servicen i samband med det var kanon. Trevligt bemötande, hjälpsamma och snabba i återkopplingen till mig.

8 juillet 2025

Réponse de PALS & Co

Tack för att du tog dig tid att lämna en recension! Vi beklagar att produkten inte riktigt motsvarade dina förväntningar, men vi är glada att höra att du är nöjd med servicen och bemötandet från vårt team. 💫 Du är alltid varmt välkommen tillbaka till oss!