Zazwyczaj korzystałem z innego sklepu, jednak sytuacja zmusiła mnie do wybrania Pana Pestki i się nie zawiodłem. Kilka dni musiałem poczekać, gdyż towaru nie było na stanie, jednak wziąłem to pod uw... Voir plus
Doświadczenie po wyborze pestki od pana pestki jest czymś rzadkim, jest to pewne subtelne poczucie że nie kupujesz czegoś od jakiegoś janusza który chce cię skroić i zostawić w samych skietach. Współp... Voir plus
Proces zakupu i doręczenia był bardzo łatwy i szybki, plus piękny bonus - nasiono konopi, i co bardzo zaskoczyło - nie najtańsze i nie jakieś pospolite, a odmiana tzw. "kali", byłem przyjemnie zaskocz... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Szukasz sprawdzonego dostawcy kolekcjonerskich nasion marihuany? A może chcesz kupić nasiona konopi od uznanych producentów? Mamy największy wybór w Polsce!
Coordonnées de contact
ul. żymły 20/9, 41-707, Ruda Śląska, Royaume-Uni
- +48576669031
- sklep@panpestka.pl
- panpestka.pl
LIPA - Shitbank 100%
Ten sklep to lipa. Mam ten sam problem co inni moje fasty od panpestki nie są fasatmi tylko zwykłymi pełnosezonowymi odmianami w dodatku bardzo późnymi które nie nadają się do uprawy w zimnym klimacie gdyż zaczęły kwitnienie pod koniec września. Sklep oszukuje swoich klientów. Poczytajcie fora o tym jak kradnie nazwy z innych seedbanków i wysyła inne słabej jakości nasiona pod tymi nazwami. Nie dajcie się oszukać tak jak ja, poczytajcie sobie najpierw fora. Tutaj te pozytywne opinie sam sobie wystawia, widać to gołym okiem.
Fasty to nie fasty nie kwitną
Miało być szybciej niż zwykle dzięki fastom z tego sklepu a jest jak jest. Mamy prawię połowę września a moje cudowne fasy od panpestka nawet nie kwitną. Co ciekawe kupiłem kilka odmian fastów z tego sklepu a wszystkie wyglądają i zachowują się jak jeden mąż, nie kwitną tak jak przystało na fasty. Wniosek jest jeden co by się nie kupi w tym sklepie to i tak sprzedawca wsypuje to z jednego wora. A opisy i nazwy odmian to sobie można poczytać dla fantazji, bo i tak takie coś nie wyrośnie. Oby nie wyrosły mi z tego przemysłówki bo i tak może być. Sezon już mam stracony przez wybór niewłaściwego sklepu jakim jest pan pestek.
Najgorsze nasiona jakie miałem - Shit straszny
Najgorsze nasiona jakie miałem. To co ci ludzie wysyłają to jakiś odpad bo rośnie to bardzo źle - słaba genetyka. Kiełkowanie też na bardzo słabym poziomie. Gościu ze sklepu wciska ten swój shit pod nazwą panpestka, nie bierzcie tego bo to dramat. Czytałem gdzieś na forach że skupują odpad za granicą za grosze i sprzedają jako panpestka - miód. Nie dajcie się zwieść opinią które sami piszą dla się tutaj. Nie ma problemu z wystawieniem tutaj opinii.... można pisać z innego emaila.
Ten sklep to jedne wielki oszustwo
Ten sklep to jedne wielki oszustwo. Koleś z tego kopiuje i wymyśla różne nazwy odmian, które nie mają nic wspólnego z nasionami które wysyła. Kupiłem około 30 nasion różnych fastów, które powinny zacząć kwitnąć już 20 sierpnia a moje nawet nie mają pierwszych oznak kwitnięcia. Co ciekawe mam od tego typa 10 różnych odmian tych fastów a wszystkie zachowują się tak samo. Gościu mi zrobił perfidnego wała. Mój błąd że nie czytałem for internetowych z opiniami o tym sklepie. A na forach piszą jasno i wyraźniej że panpestka.pl to oszust. Koleś kopiuje nazwy odmian z innych sklepów, kradnie zdjęcia i to wszystko wstawia na swój sklep w perfidny sposób. A te opinie tutaj to sobie sam wystawia! NIE POLECAM!
Nigdy nie dostałem nasion o tak słabej…
Nigdy nie dostałem nasion o tak słabej kielkowalnosci, w sumie dwie stówy poszły w piach
coś pięknego
Ostatnio robiłem zakupy w sklepie thc-thc.com i dostałem stare zleżałe nasiona które wyrzuciłem na śmietnik. Następnie zrobiłem zakupy na panpestka.pl to jest najlepszy sklep na rynku na 25 nasion wyszło 26 bo w jednym był dwa kiełki!
Niezły shit bank
Niezły shit bank, to co sprzedają (ten cały pan pestka crew) jest słabe genetycznie. Rośliny rosną wolno i każda inna 0 stabilizacji, raczej przypadkowe krzyżowanie różnych odmian i sprzedawanie tego jako super genetyka pp. Nie warto kupować nasiona tego Pana. Wiem co piszę bo wcześniej miałem nasiona wielu firm dutch passion, green house.... i te pp to jakiś odpad w porównaniu z nimi. Polciałem na dobry marketing tego pana czyli kupione opinie google i te tutaj eh..... masakra
Świetna obsługa zawsze rsetelnie
Piękne nasionka to extra takie bardzo…
Piękne nasionka to extra takie bardzo słabiutkie malutkie
Świetna firma
Jap... Zamówiłem sobie 6ak 1 Gorille oprócz gratisów jest tak duzo plusów-czas wysyłki i realizacji mniej niz 48h i mogłem odebrać paczkę.Duzy plus za uczciwość i jestem przekonany że mogę polecić Pana pestke!!
mega szybka wysyłka
mega szybka wysyłka, genialnie zabezpieczona do drogi no i ten cukiereczek na dokładkę :D
No wiec
No wiec: -Dosyc szybka Realizacja zamowienia, wtorek zamowione w czwartek odebrane... dosyc dobry kontakt byl z Panem od pestek - jestem zadowolony w sumie bo gratisow bylo sporo w tym dosyc dobrej jakosci mlynek dostalem ... nie mam sie do czego doczepic , Polecam Pozdrawiam
Profesjonalizm
Tip top!
Wysyłka do Niemiec w trybie ekspresowym, service ogólnie mega i te bonusy! Krówki są mniam! Dziewczyny szybko kiełkują!
Z pestkami od panapestki zawsze można…
Z pestkami od panapestki zawsze można liczyć na najlepszą jakość💪👍
Dostalem wiecej niz sie spodziewalem
En savoir plus sur les différents types d'avis.