Havde oprindeligt lavet en aftale med Nordisk G. med det formål at sælge en guldhalskæde. Ikke desto mindre endte det med at jeg blot pantsatte den hos Pantsat.dk - hvilket jeg, i første omgang i... Voir plus
Lisez les avis des autres
Jeg har aldrig oplevet lignende frækhed over for en medarbejder fra Pansat.dk Til alle: Vær opmærksomme på jeres ejendele, og sørg for, at de ikke kommer til at arbejde imod jer. Grundet deres mang... Voir plus
L'entreprise a répondu
Når man venter på at det bliver ens tur er det ligesom når man er hos lægen man sidder ret tæt på folk. Men når det så er sagt så trækker servicen det hele op virkelige søde og i mødekommende pe... Voir plus
Produktet jeg købte overgik mine forventninger. Det er fantastisk og fortjener 5 stjerner, især i betragtning af den gode pris.
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
PANTSAT.DK tilbyder et alternativ til almindelige lån. Konceptet hedder salg med tilbagekøbsret. I praksis sælger du din værdigenstand til os og får samtidig retten til at tilbagekøbe genstanden på et senere tidspunkt.
Coordonnées de contact
Demande des avis aux clients
A répondu à 90 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'un mois
Umiddelbart et godt førstemøde og…
Umiddelbart et godt førstemøde og aftale med kontoret i Kbh. Efterfølgende har det desværre været ned ad bakke og minus kundeservice fra deres side. De tager ikke tlf. og fordi jeg har været for sent med 1 betaling i 1 dag har de pålagt mig et genyr på 100kr. Deres link til hjemmeside og ens profil viser i øvrigt fejlmelding hver kan man forsøger at tilgå ens profil. Det er noget sjuft og absolut slet ikke i orden. Nok også det de tjener deres penge på med gebyrer og trusler om at tilbageholde ens panthenstande med en varsel på 0 dage. Tænker ikke engang det er lovligt i forhold til forbrugerstyrelsens regulativer eller Tænk! De skulle skamme sig og tage tlf.!

Réponse de PANTSAT.DK
De udføre profesionel seriøs aftale !!!
Hvorfor skriver i Edija på min anmeldelse ????? Ret og få det væk
Tak D.Daminovski
God faglig services og nemt
God faglig services og nemt
Kanon services fra jeres medarbejder på dagen
:-)
Normalt ville jeg give dem flere…
Normalt ville jeg give dem flere stjerner, da jeg har brugt dem flere gange, men på det sidste har der været en del problemer, men inden det så vil jeg sige at de ting jeg har haft pantsat har altid været sikkert og har altid fået mine ting tilbage ved tilbagekøb.
Her i dag er det nu anden gang jeg IKKE har modtaget pengene for de ting der er blevet pantsat, de lover en masse omkring hurtige penge, straks udbetalinger efter indlevering og underskrevet kontrakt.
Kan sige jeg var der inde omkring kl 16:15 og den er nu 20:00 og har som sagt ikke modtaget noget endnu og går heller ikke ud fra at der sker noget så sent på dagen/aftenen.
Problemet er at de har åbenbart meget svært ved at overholde de ting de lover eftersom jeg nu for anden gang ikke har modtaget pengene for indlevering af guld som blev vuderet med det samme da jeg var der og skulle være det hurtigest og mest sikre at pantsætte.
Tidligere fik man mange gange pengene efter 10 minutter, som så blev lavet om til 3-4 timer eller mere, ved ikke hvad der går galt for dem for en straks overførelse tager ingen tid at lave.
Først gang jeg ikke modtog mine penge var også en Fredag som i dag og der kom pengene først ind Mandag, hvilket ikke er godt nok hvis man allerede skal bruge penge om Fredagen......
En anden ting jeg har oplevet er at min kontrakt forsvandt og overgik til en anden person, grunden var noget med at deres system ikke kunne finde ud af det, når 2 personer bor på samme adrese, problemet var ikke så stort da jeg bor sammen med den person som kontrakten blev overført til, men syntes stadigvæk ikke at det på nogen måde skulle kunne ske når navn og cpr-nr ikke passer med kontrakten, så det giver lidt stof til eftertanke.
Vil jeg anbefale dem, ja det vil jeg stadigvæk men man skal bare være opmærksom på at ikke alt er perfekt og man ikke altid for pengene hurtigt som de lover flere steder på deres website.

Réponse de PANTSAT.DK
God og tilfredsstillende behandling af…
God og tilfredsstillende behandling af hele forløbet.
Har ikke noget dårligt at sige.
Dårlig forretning
Synes det er en dårlig service. De tager kun imod luksus vare og hjælper kun mennesker der i forvejen har penge.
Totalt latterligt at hvis man har penge eller råd til de luksus vare så gik lavede man nok ikke handel med dem.
Dårlig oplevelse !!!!!!
Hold jer væk!!!!!

God oplevelse søde mennesker
Venlig personale
Virkelig god service i århus pantsat…
Virkelig god service i århus pantsat blev betjent af Mathias idag som var rigtig dygtig til at forklarer omkring vurderingen af mit ur.

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.