Paracon PEAK Gamingstol, köp inte den har produkten, efter 2 veckor hade ramlat från den, hela ryggstöd kommet ut, från början gamingstol gungar och knarrar, inte alla hjul nuddar marken, ryggstöd är... Voir plus
Suverän kundservice! Fick tyvärr en transportskada, men när jag kontaktade Paracon och Martin så skickade han genast en utbytesdel. Är hur nöjd som helst, både med själva köpet och såklart med servic... Voir plus
Bytte upp mig från en Paracon Spotter till en Paracon Supreme och kan inte vara annat än nöjd. Har använt stolen ett bra tag nu och det finns absolut inget att klaga på! Schysst komfort och schys... Voir plus
Beställde deras Rogue modelloch är väldigt nöjd. Bra kvalité på stolen, har haft den i snart två år och har inget att klaga på. Gillar att kunna variera arm-, rygg-, och nackstödet samt tiltningen p... Voir plus
Paracon grundades i 2016 och är ett varumärke som fokuserat på gaming. Vi designar och tillverkar ett brett sortiment av innovativ spelutrustning med fokus på exceptionell kvalitet till ett fantastiskt pris.
A répondu à 50 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Sonen är nöjd med både stol och dom andra hjulen vi köpte till. Så är grabben nöjd så är jag nöjd
Träet är robust och designen är bra men det saknar metallens hållbarhet och mattan är tunn och jag tycker inte att kvaliteten matchar priset.
Schysst komfort och schyssta funktioner. Bra stol till bra pris!
Kan absolut rekommendera Paracon till de som vill ha en riktigt schysst stol ut att behöva pantsätta huset för att ha råd.
Ett väldigt stabilt och bra bord, enkel att sätta ihop med en lättförståelig beskrivning. Nöjd med mitt köpt och kommer att rekommendera paracon.se till mina vänner när de skall leta nytt skrivbord.
Mina barn älskar dessa stolar. Snygg design, sköna och bra ergonomiska. Snabb leverans!!!
Snabb leverans och otroligt skön gaming stol.
För priset på min stol så har jag inga klagomål. Den kunde vara bättre och sämre :) man fick precis det man betalade för. Fortfarande bättre än min förra.
Jag fick otroligt bra service och hjälp när jag klantade till det och beställde fel färg! Kundservice ställde upp och löste det till mig. Tusen tack! Min son kommer att bli jätteglad för denna julklapp!
Snabb leverans! Då det är en julklapp så är den inte öppnad och ihopskruvad.
Väldigt snabb leverans, lätt att montera. Superfin och skön gamingstol, trivs så bra med den! Kommer definitivt att köpas igen som present!
Snabb leverans och bra paketerat. Enkel att sätta ihop. Snygg och skön stol! (Är min andra stol. Den förra fick sambon så jag kunde beställa en ny till mig hehe)
Allt va bra, smidigt köp och snabb leverans. Köpte en stol till min brorsa och fick hem den efter 4 dagar typ! grymt
Fantastiskt bra bord som var väldigt lätt att skruva ihop, det är snyggt och stabilt.
Stolen var riktigt skön att sitta i och dessutom supersnygg!! Snabb leverans 👍
Lätt att beställa! Smidig leverans! Bordet blev uppskattad av användare 👌
Stolen as skön frakt bra kvalité på stolen älskart
En savoir plus sur les différents types d'avis.