Goeie Bands, rot geluid! Dove geluidstechnicus!! Bij Wednesday vandaag en vaak eerder ook. Bas achterlijk hard waardoor de rest van de muziek niet meer blijft staan. Jammer!
Lisez les avis des autres
Goeie Bands, rot geluid!
Goeie Bands, rot geluid!
Dove geluidstechnicus!!
Jammer!
Ik ben er op hun verzoek (spammen)…
Ik ben er op hun verzoek (spammen) binnen geweest.het personeel lacht dit toe. Het is een chat die via andere chatsites reclame maakt, erg irritant. Ze lokken je met berichten.
Dat alkes zoveel beter is.
Ik vind het geen leuke site en ben terug gegaan naar chatbende
Paradiso soul loos
Paradiso , het zou zondag avond een soul avond worden. Maar het was een fiasco...veel mensen liepen weg van de optredens..wat een gekrijs...mannen die boven hun stem zingen....af schu we lijk.niks soul , of jullie weten niet wat echte soul is....zonde van het geld.
Jammer weer
Steun aan haatzaaiers
Dit poppodium geeft steun aan artisten die haat zaaien. Zelf als je niet naar de artist gaat laten ze mensen met megafoons die bij de artiest horen toe om buiten hun tent haat teksten te roepen. Vervolgens ontkennen ze dat dit soort dingen gebeuren terwijl er video bewijs is.
Ongelooflijk dat Bob Vylan hier heeft…
Ongelooflijk dat Bob Vylan hier heeft mogen optreden en wat hij heeft gezegd. Jullie wisten dit van tevoren. Ik heb veel goede optredens gezien bij jullie, maar jullie zullen mij niet meer zien in Paradiso.
Has become left extremist event
A supposed music festival, except it openly supports terrorism and assassination of political figures and takes no action against actors calling for violence against certain groups, absolutely despicable.
Do not support these kinds of events.
We are charlie
Een pop podium die artiesten uitnodigingen die oproepen tot geweld en het verheerlijken van de brute moord op Charlie Kirk vind ik echt niet kunnen.. en dan in de media verkopen dat artiesten hun artistieke kunst moeten kunnen uiten ongekend dit jullie zouden je ogen uit je kop moeten schamen.
Haat en moord mag hier
Dit is een plek waar moord normaal gevonden word. Op deze locatie met dit soort mensen kan je je gewoon niet veilig voelen. Vermeiden voor je eigen veiligheid. Als jouw mening anders is dan die van hen, loop je gevaar.
Terrible experience
Terrible experience. This place literally supports murderers and people who are cheerful about the death of good people. One of those disgusting people is BOB VYLAN. Terrible people. The entire city is bringing out petitions to shut down this place and the city will be pressing charges against this place and the people in it.
Echt een no-go!
Dit pop-podium geeft haatdragende artiesten een podium en doet indirect mee bij het aanzetten tot geweldpleging. Dit zou niet moeten kunnen.
Haatzaaien de ruimte geven altijd -1
Geen ruimte geven aan dit soort bands. Of mogen de zillentalers ook komen?
Walgelijk
"Artistieke vrijheid" of oproepen tot geweld?
Helaas ondersteunt dit poppodium artiesten welke openlijk oproepen tot geweld en haat. Geeft dat vervolgens een podium en blijft standvastig vasthouden aan de "artistieke vrijheden". Kennelijk is het bijzonder artistiek om publieke executies te vieren, op te roepen tot bepaalde groeperingen te zoeken op straat en ze te "pakken" en het totaal normaal vinden iemand om te leggen omdat deze persoon een andere visie heeft.
Daarmee is Paradiso direct verantwoordelijk voor het verspreiden van deze haat preken en al het geweld dat hieruit voort vloeit.
Podium voor haatzaaiers.
Om je kapot te schamen dat er een podium wordt gegeven aan een band die de moord op iemand die het debat aanging toejuicht. Deze groep stond al bekend om het opruien en haat verspreiden in een wereld waarin polarisatie helaas groot is. Paradiso moet zich kapot schamen.
Paradiso
Paradiso, hoe kun je in deze tijd van enorme polarisatie willens en wetens een band boeken die tijdens eerdere optredens al onder vuur lag wegens haatdragende uitspraken? Gisteren werd in jullie zaal opnieuw de leus “dood aan de IDF” gescandeerd, terwijl er een Palestijnse vlag op het podium wapperde. Alsof dat nog niet genoeg was, volgde er ook nog een “Rest in peace Charlie Kirk, you piece of sh*t”, waarna het publiek werd opgehitst tot gejuich.
Dat jullie dit toelaten, en er zelfs een podium voor bieden, vind ik ronduit onverantwoord. Paradiso zou een plek moeten zijn voor muziek en verbinding, niet voor het verder aanwakkeren van haat en verdeeldheid.
Een locatie welke artiesten een podium…
Een locatie welke artiesten een podium geven om linkse haat te verspreiden en juichen om een politieke moord zouden geboycot moeten worden!
Krimpflatie voor indiestad in z'n meest extreme vorm..
Na een forse prijsverhoging van de indiestadpas ook nog lopende het jaar de regels veranderen. Dat is wel de meest extreme vorm van krimpflatie die ik ben tegengekomen (en ook gewoon misleidende aanbieding/reclame).
Dit had netter gekund.
Ongevraagde nieuwsbrief die niet stopgezet kan worden
Als je een kaartje boekt bij Paradiso word je ongevraagd op een mailinglist geplaatst. Je krijgt dan bijna dagelijks een nieuwsbrief toegestuurd.
Afmelden werkt niet.
Pure spam!
Paradisio gent autostoel
Wij hadden onze geboortelijst bij paradisio in gent.
Om de lijst aan te maken was er alle hulp en uitleg, maar achteraf als je problemen hebt met een product helemaal niet!!!
Klantvriendelijkheid een dikke 0!!
Wij hebben van onze geboortelijst de autostoel Recaro salia 125 aangekocht.
Deze kan je gebruiken van de geboorte tot...
Bij het installeren van de autostoel ondervondt ik dat ze riempjes helemaal niet soepel gaan. Ik krijg deze gewoon niet los om ons kindje in de autostoel te plaatsen.
Wij zijn naar de winkel gegaan en daar had de verandwoordelijke van de retours het getest bij ons bij zijn, haar lukt het ook niet en zou terug worden opgestuurd voor controle.
Na maanden wachten en zelf telefonisch contact en 10 tallen mails te hebben gestuurd hadden wij als antwoord gekregen dat de autostoel werkt naar behore... dat ook de verandwoordelijke niks merkte van het blokkeren van de riempjes en wij de autostoel gewoon terug moesten afhalen.
Wij konden de autostoel extra laten controleren maar op eigen kost.. een nieuwe autostoel van 500 euro! Waar is dan de garantie naartoe??!! Ons kindje is 9 maanden en heeft hier nog niet ingezeten. Gewoon schandalig!
Veiligheid voor een kindje staat voorop, maar deze winkel neemt gewoon zijn verantwoordelijkheid niet op!
Tot op de dag van vandaag worden mijn mails nog niet beantwoord. Als ik naar de winkel zelf ga sta ik daar voor niks omdat de verantwoordelijke er zelden of nooit aanwezig is en het winkelpersoneel van "niks weet".
Heel erg teleurgesteld in deze winkel!
Grote winkel met een groot aanbod. Verleidelijk als je er rond loopt, maar in raad het echt af!
Wij zitten nu met een ongebruikte, dure, kapote autostoel die niet gebruikt kan worden!!!
Het is een heel sfeervolle zaak
Het is een heel sfeervolle zaak, met leuke bediening, en lekker eten!
En savoir plus sur les différents types d'avis.