À propos de l'entreprise

4. Magasin d'articles aéronautiques
  5. Atelier pour hélices
  6. Voyagiste

Écrit par l'entreprise

PARAMOTOR NEDERLAND; de enige web-winkel met ook een échte winkel. In Dordrecht nabij de A16. We staan je daar graag te woord en je kunt alle materialen live aanschouwen. Wil je iets testen vóór je tot aanschaf over gaat dan hebben we daar mogelijkheden toe. Of dit nou een paramotor of paraglider is. Zit je nog in de opleiding dan kun je een proefvlucht maken onder begeleiding van een instructeur. Paramotor.nl *Organisatie van paramotor opleidingen. *Paramotor reizen waarbij we jouw gear vervoeren en jij ontspannen met het vliegtuig gaat. *Reparaties *Onderdelen *Een diversiteit aan paramotors in de shop dus snel geleverd uit voorraad. *Paramotor Accessoires *Paramotor vlieginstrumenten *inspecties en keuringen van paragliders en paramotor gliders. *KNVvL opleidingen 5-sterren gewaardeerd op Google reviews & Trustpilot.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Super leuke ervaring

Wat een geweldige leuke ervaring, de introductie vlucht voor paramotor. Soepele communicatie vooraf, en een gemoedelijke sfeer ter plaatse. Jeroen neemt de tijd, en neemt veiligheid serieus.
Leuke rondvlucht over het gebied rondom Moerdijk. Aanrader voor iedereen die wil vliegen als een vogel.
Iris en Ed

23 mars 2026

Schermkeuring

Eindelijk een bedrijf in Nederland waar je terecht kunt om vakkundig je scherm te laten keuren! Afgelopen weekend mijn scherm opgehaald welke ik slechts een week geleden had gebracht, hierdoor niet eens een vlucht hoeven missen 😁.

16 mars 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Een nieuwe helm én een verse schermkeuring

Een week of twee geleden ben ik weer eens langsgegaan bij Jeroen’s Paragliding Shop in Dordrecht. Mijn oude helm heeft eigenlijk altijd wat krap te gezeten, zeker met een bivakmuts eronder, dus het werd tijd om iets nieuws te passen. Ik had meteen mijn glider achterin gegooid om hem voor de allereerste keer te laten keuren — twee vliegen in één klap.
Ik had mijn oog laten vallen op de Charly Vitesse. Volgens de beschrijving; lekker licht, verstelbaar, en daardoor: genoeg ruimte zodat mijn bivakmuts ook nog comfortabel zit. Zodra ik ’m opzette wist ik eigenlijk al: ja, dit wordt ’m. Nog anderhalve maand wachten tot ik hem in het echie kan gaan uittesten in Algo. Zin in!
De glider zelf kwam trouwens glansrijk door de keuring. Inclusief een net testrapportje
Met een kop koffie in de hand hebben we nog wat sterke verhalen uitgewisseld — zoals dat gaat — en ondertussen vertelde Jeroen me wat meer over de Davinci schermen. Mooie techniek zit daarin verstopt. De Smart Nose+, maar vooral dat Smart Snake System, een soort interne verstijving in een aantal ribben. Dat geeft een zeker weten een vormvaster profiel en het draagt absoluut bij aan passieve veiligheid.
Komende zomer wil ik er zeker eens mee vliegen. Als ik Jeroen in Greifenburg tegenkom, gaan we dat gewoon regelen.
Grtz, William

24 janvier 2026

Réponse : Paramotor

Dankjewel William. Het lijkt wel een advertorial... Super bedankt voor je uitgebreide en positieve review.

Correcte en vriendelijke service

Correcte en vriendelijke service. Zeer goede bereikbaarheid en advies bij de bestelling. Het product voldoet aan mijn verwachtingen. Ik zou zeker opnieuw een bestelling plaatsen.

21 janvier 2026

Réponse : Paramotor

Dankjewel voor je mooie review Jan. Fijn dat je tevreden bent en je ervaring hier hebt gedeeld.

Zeer goed geholpen

Zeer goed geholpen. Jeroen heeft echt heel veel verstand van de materialen en producten. Ook voor je eerste scherm kan hij je altijd goed en leuk helpen. Ik raad Jeroen 100% aqn

3 février 2026

Réponse : Paramotor

Bedankt voor je waardering en tot snel.

Netjes en vlot geregeld

Netjes en vlot geregeld, paar vragen via whatsapp die snel beantwoord waren. Product bleek niet direct leverbaar maar kreeg snel een alternatief aangeboden. Aanrader!

28 janvier 2026

Réponse : Paramotor

Superbedankt en veel plezier met je release.

Beleefd aanbevolen!

Ik kom er regelmatig, en voel me altijd een gewaardeerde klant. Jeroen stuurt je net zo makkelijk naar de concurrent als hij iets niet op voorraad heeft. De klant goed helpen is voor hem belangrijker dan de kassa laten rinkelen. Iedereen die ik ken is louter positief, en gelukkig met Jeroen's service, en dat is bepaald géén vast gegeven in het wereldje.

17 décembre 2025

Réponse : Paramotor

Dankjewel voor deze mooie woorden! Precies zoals het plan ooit was.....

Noté 5 sur 5 étoiles

Service zoals je die zelden nog ziet

Geweldige service! Ze nemen echt de tijd voor je, luisteren goed en denken op alle fronten mee naar passende oplossingen. Je merkt dat ze veel kennis en passie hebben voor de sport. Professioneel, vriendelijk en betrouwbaar! Absoluut een aanrader!

10 décembre 2025

Réponse : Paramotor

Grote blij aan deze kant. Dankjewel.

Meer dan tevreden

Ik had een afspraak gemaakt in de winkel en heb er een complete paramotor uitrusting aangeschaft.
Prettige atmosfeer en eigenaar Jeroen heeft veel kennis aangaande paramotorvliegen en paragliden.
De aangeboden prijs was zo goed dat ik niet meer hoefde (durfde) te onderhandelen. Ik had meerdere aanbieders om soortgelijk materiaal gevraagd maar dit aanbod sprong er echt uit.
’s-Avonds na m’n bestelling had ik nog een paar vragen via de app gesteld in de veronderstelling dat ik daar de volgende dag wel antwoord op zou krijgen. Binnen 5 minuten al reactie.
De glider was binnen een week binnen en de motor nog geen 2 weken daarna. Elders zou het 6 tot 8 weken duren.

Toen ik de spullen ging ophalen is alle tijd genomen om het harnas en de motor af te stellen en aan te passen. We hebben ook samen de motor gestart en het eerste deel van het indraaien samen gedaan.

Ik ben niet zo van het reviews schrijven maar wil dit bedrijf zeker aanbevelen.
Bij vragen zijn ze goed bereikbaar en communicatief. Geen opdringeringe verkoop gewoon echt een fijne winkel met scherpe prijzen.

1 novembre 2025

Onwerkelijk goede ervaring.

Ik kwam m'n licht opsteken voor de aankoop van een nieuwe paramotor glider.
Een hele ontspannen ontvangst en er werd écht ruim de tijd genomen om me te voorzien van advies en de voors en tegens welke in samenspraak overzichtelijk op een rij werden gezet. Tijdens een paar koffie wat kletspraat over onze sport werd me gezegd dat ik niet meteen een besluit hoefde te nemen. Hier werkt geen verkoper maar een adviseur. Vertrokken met de Ozone Roadster 4 demo-glider die ik eerst uit mag proberen voordat ik de knoop doorhak.

6 juin 2025

Réponse : Paramotor

Dag Sander, wat leuk dat je deze mooie review hier hebt achtergelaten. Dankjewel!

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus