Lufthavn parkering er god service dog…
Lufthavn parkering er god service dog skal man aldrig vælge en budget parkering da man ikke får penge retur hvis flyselskab ændre på tider eller ikke vil flyve fra billund mere flyselskaber er nogen slyngler
Jeg vil gerne give stor ros til parkeringsvagten ved Billund Lufthavn. Under rutinemæssig patrulje blev det opdaget, at min bil havde et åbent vindue pga. en teknisk fejl. Vinduet blev straks afdækket for at forhindre regn og skader, og der blev efterladt en tydelig besked.
Professionel og meget betænksom service – tak for indsatsen.🤗
Vi kom til billund omkring kl 04,45 Torsdag morgen , og da vi kom hjem havde de tapet vores førreside vindu til , da vi have glemt at rulle det op .
Storklasse af jer ;-)
Bruger jævnligt de 2 indendørs P-huse, både privat og på forretningsrejser. Det er nemt at bestille, og jeg har aldrig oplevet problemer med at finde en plads når jeg ankom.
Men den sidste stjerne mangler, fordi man ikke kan afbestille ved sygdom, med mindre man har været opmærksom og købt premium produktet - og så i øvrigt ved det senest 4 timer før ankomst, hvilket vil sige kl. 2 om natten hvor der ikke er nogen at ringe til. Det er et P-hus! Hvis der er ledig plads, skal bilerne nok komme. Det kan gøres bedre: en lille ændring til hjemmesiden, eller et aflysningslink, hvor man så bare betaler timepris for de planlagt første to timer, så er det løst.
Fravælger oftest Billund kun pga. parkeringen.
I Hamborg kan man købe park & fly for 50 euro for 11 dage. Her parkerer du bilen på en aflåst plads med døgnvagter, bliver kørt direkte til afgangsterminalen med minibus, og hentet ved ankomstterminal når man kommer hjem. I Billund betaler du 625 kr. for 7 dage, for at holde på P9 Kina, hvor halvdelen af pladsen er blokeret & der er grus på vejen hvilket vil sige, at man ikke kan køre kufferterne det første lange stykke op til fortorvet.
Skræmmende at det koster lidt mere at køre hele vejen til Hamborg fra Horsens, som det koster i Billund… Besparelsen er så større hvis man runder Fleggaard på vejen hjem.
Hvis man vælger Kastrup er der endda flere penge at spare, hvis man køber orange billetter til toget.
Come on Billund… Elendige parkeringsforhold til mafiapriser, det er sgu ikke godt nok!!!
En savoir plus sur les différents types d'avis.