spild af tid dommerne er næsten altid på selvskabenes side :( så det var endnu en 2-1 til selvskabet. Samtlige afgjorte sager i 2024 Klageren fik medhold i 21,79 % Parkeringsselskabet fik me... Voir plus
Lisez les avis des autres
Vi ville ønske, at vi havde læst nogle af anmeldelserne herinde, inden vi valgte at bruge Parkeringsklagenævnet. De brugte 3 år på at komme frem til en afgørelse, helt tydeligt uden at have læst vores... Voir plus
Ikke uvildig nævn, da 2 ud af 3 såkaldte dommere er ansat i parkerings firmaer. Har haft 3 sager med forskellige karakter 1- ciffer forkert i indtastning af nummerplade 2- app betaling vs d... Voir plus
À propos de l'entreprise
Coordonnées de contact
2 års behandlingstid og latterlig…
2 års behandlingstid og latterlig dårlig hjemmeside og system generelt og så self bare selskabernes hund.
spild af tid
spild af tid
dommerne er næsten altid på selvskabenes side :(
så det var endnu en 2-1 til selvskabet.
Samtlige afgjorte sager i 2024
Klageren fik medhold i 21,79 %
Parkeringsselskabet fik medhold i 77,91 %
brug tiden på noget bedre.
det er selvskabernes forlængede arm :(
Uendelig udsigter til at få sin sag…
Uendelig udsigter til at få sin sag afgjort. De skilter med 3 måneders sagsbehandling når domsmændene har modtaget dokumenterne, men hvad de ikke oplyser om er, at sekretariatet kan bruge ubegrænset tid på at klaregøre materialet til at blive indsendt til domsmændene.
Falsk markedsføring og useriøst klagenævn.
Urimelig lang sagsbehandling - Næsten 3 år
Jeg fik medhold i Parkeringsklagenævnet.
Efterfølgende valgte parkeringsselskabet inden for fristen ikke at være bundet af nævnets afgørelse. Resultatet er, at afgørelsen reelt er uden virkning for forbrugeren.
Ordningen giver parkeringsselskaber mulighed for frit at tilsidesætte nævnets afgørelser, hvilket efter min opfattelse undergraver formålet med et klagenævn og svækker forbrugernes retssikkerhed.
Som borger står man tilbage med valget mellem at opgive sit krav eller indbringe sagen for domstolene – ofte i sager med små beløb og uforholdsmæssigt store omkostninger.
Jeg oplever derfor, at ordningen i praksis er spild af både borgernes og samfundets ressourcer, når nævnets afgørelser ikke er bindende.
Spild af penge og tid.
Om en månedstid er det 4 år siden, at jeg indsendte en klage og hver 3. måned får jeg en skrivelse, hvoraf det fremgår, at de ikke har haft tid til at behandle min klage. Dette har jeg så klaget over til Nævnenes Hus, som jeg håber vil lave et tilsyn.
Lang sagsbehandlingstid. Mgl. Dokumentatiom
Det har været en rigtig dårlig oplevelse at benytte Parkeringsklagenævnet.
Sagsbehandlingentiden har varet ca. 2 år.( Dec. 2022) og der mangler dokumentation for, hvad parkeringsnævnet har foretaget sig på mine vegne.
Det kostede kr. 600,- at oprette sagen.
Og min sag er afvist.
Min forseelse er, og overskride en parkeringstid i parkeringskælderen ved Spinderiet med 5 min. Og 40 sek. pga. parkeringsvanskeligheder.
I brevet med min parkeringsafgift, blev det anbefalet at benytte Parkeringsklagenævnet, hvis jeg var uenig i afgiften. Jeg synes kr. 750,00 var urimeligt for 5:40 min. pga. af vanskeligheder med at komme ind i min bil, da en anden parkeret bil holdt alt for tæt på.
Man kunne få den tanke, at Parkeringsklagenævnet er i lommen på Parkeringfirmaet der har parkeringen i Spinderiet - eller vise versa.
Nu vil jeg bruge ressourcer på at anke sagen.
En sagsbehandlingstid på 3,5 år !
En sagsbehandlingstid på 3,5 år !
De truer med incasso.
Hvis du mener du har ret så mød dem i retten!
De stryger dine 175 kr. lige ned i lommen når du
ikke får medhold.
Når /hvis du får medhold så får du 175 kr. tilbage.
Hvor mange tror du der får medhold ?
De er inhabile........
det virker lidt useriøst
det tager år at få sin sag igennem. og det er 50/50 om man få medhold i en sag
en vundet, en tabt... men helt ens sager
det virker lidt useriøst
Bare en super dårlig oplevelse.
Bare en super dårlig oplevelse.
Det hele starter d. 12 Juli 2023, hvor jeg opretter en sag - uden de store forventninger.
Der er lidt ping pong frem og tilbage, og afgørelsen kommer først d. 23 Juni 2025.
Altså næsten 2 år senere..
Det må man sige er ineffektiv sagsbehandling - Det er deres afgørelse dog også!
I min sag blev der truffet afgørelse efter flertallet. Der var 3 personer i alt. 2 personer stemte for at afgiften skulle fastholdes, den ene af dem naturligvis parkeringsselskabets repræsentant.
I den afgørelse er der ingen reference til tidligere afsagte domme eller andet der kunne indikere en juridisk truffen afgørelse - alt i alt virker det mest som en mavefornemmelse godt præget af parkeringsselskabets interesse.
Den sidste person var en repræsentant fra FDM, der rigtig fint i sin beslutning refererer til Landsrettens afsagte dom (U.2021.483) der er sammenlignelig med min sag.
Jeg får dog ikke medhold, da det er 2 mod 1.
2 usaglige beslutninger mod 1 juridisk baseret beslutning.
Intet levede op til mine…
Intet levede op til mine forventninger,jeg får sendt et link og nogle koder så jeg kan følge min sag, men intet virker,man kan ikke ringe til dem og jeg har intet. .hørt i over et år og tror sagen er ude af verden,men så får jeg pludselig igen et link og koder som ikke virker,man har jo ikke en chance for at følge med eller forsvare sig selv.Vor herre til hest hvor er det uprofessionelt. Det er over 1,5 år siden jeg fik en bøde og hører intet i et år og nu dette igen ,nu går jeg til kommunen og klager.
vhJytte
En parodi på sagsbehandling – fem års ventetid og nul resultat
Jeg indgav en klage over en parkeringssag i 2020. I dag skriver vi august 2025 – og nævnet har stadig ikke truffet afgørelse. I stedet modtager jeg jævnligt ligegyldige beskeder om “forsinkelser pga. spidsbelastning”. Den seneste besked kom i august 2025 – altså fem år efter klagen – og meddelte blot, at der igen er forsinkelse, og at en afgørelse måske måske kan forventes inden 90 dage fra nu.
Det virker ærligt talt, som om nævnet ikke reelt behandler klager, men blot lader dem ligge og sender automatiserede opdateringer for syns skyld. I mellemtiden har de penge, man har betalt i bøder eller afgifter, selvfølgelig fået lov at blive stående hos myndighederne. Nævnet beskæftiger sig åbenbart ikke med retfærdighed, men med at trække tiden, til folk giver op.
Jeg oplever det som spild af tid og en hån mod almindelige borgere. Fem år for en simpel parkeringsklage? Det er ikke sagsbehandling. Det er systemisk ligegyldighed forklædt som forvaltning.
Afgørelsen tog 2 år og en masse spild…
Afgørelsen tog 2 år og en masse spild af tid. På trods af intern uenighed i afgørelsen, fik jeg ikke medhold mod parkzone, selv om det var helt åbenlyst parkzone's fejl og jeg havde betalt for en hel dag ved eksperimentariet ved Tuborg havn. "Område" på app virkede ikke som den skulle, så den opfattede det som gadeplan istedet for kode for kælderplan og så kan Parkzone fortsætte med at tjene en masse penge på den fejl. Fordi det åbenbart ikke får nogle konsekvenser når man klager.
Ikke normalt tænkende folk
Jeg håber at I får råd til at få jer et bedre web interface at arbejde i, nå r nu I har "stjålet" 175,- kr. fra mig.
Så min parkering på Ellehammervej hos Scan park er nu løbet op i:
350 kr jeg allerede har betalt
795,- i kontrolafgift
og 175,- til dette uduelige nævn
Ialt 1320 kr på at parkere i ét døgn ved Clarion.
Tak for ingenting.
Mage til uanstændigt klamphuggeri skal man lede længe!
Dét hér er det mest uanstændige og useriøse jeg længe har oplevet!
Det er at pi..e på de mennesker, som tror, at der hér er tale om et seriøs og uvildigt nævn, hvilket jeg selv kunne have undgået, havde jeg læst alle disse mange, mange udtalelser først, før jeg selv havnede i nøjagtigt det samme.
De læste slet ikke min beskrivelse, men har blot udsat og udsat, hvert halve år i næsten 3 år!
Hvorefter, jeg nu, lige som alle de andre, blot har fået besked om, at jeg ikke har fået medhold i min klage!? Til trods for at jeg både har fotodokumentation og et uvildigt vudne, som jeg tilkaldte på p-pladsen 😡
Mage til klamphuggeri skal man lede længe efter!
Kan man politianmelde Parkeringsklagenævnet for svindel?
For så synes jeg da, at alle vi uretfærdigt og uanstændigt behandlede "kunder", som vi nu er blevet til, skal gøre dét.
De taber sager selvom ministeren er ude…
De taber sager selvom ministeren er ude og sige at apcoas skjulte gebyrer metode er ulovlig.
Spild af penge, de er i ledtog med parkerings selskaberne.
5 år på en afgørelse og man har ikke forholdt sig til klagen :-(
Skulle slet ikke have stjerner!
Det mest uprofessionelle foretagende jeg har været vidne til længe. Der sidder blot 3 personer og vurderer sagerne. Billedmateriale overses som bevis. Man forholder sig ikke til særlige forhold som kunne gøre parkering nødvendig med kun til vagtens PDA (computer), hvor man siger parkeringen er registreret i 4 minutter. Billeder haves med 2 minutters mellemrum. Det er tilladt at parkere i 3 minutter, medmindre der gør sig særlige forhold gældende, da kan det være længere tid. Automaten virkede ikke. Dette forholder man sig ikke til. Man trækker sagen i langdrag og der kommer først en afgørelse efter 5 år!!! Man svarer ikke på spørgsmål og hjælper ikke med yderligere indsigt. Inkompetent og på ingen måde pengene værd - giv dem hellere til nødhjælp - du kommer til at betale dit uretfærdige bøde alligevel. Prøv sagen ved domstolene eller Nævnenes Hus i stedet, måske virker det bedre..
Lynhurtigt svar på alm
Lynhurtigt svar på alm. forespørgsel - jeg gik for 2 år siden i sort over gebyret på 175 kr. i klagegebyr pr. p-afgift, da jeg havde fået 10 bøder i streg, og rykkergebyrer, der kom frem pr. post, før selve p-afgiften, der lå til grund, og skrev derfor til nævnet, det var voldsomt dyrt. Inden 10 min. var svaret i postkassen - var de sekventielle, behøvede jeg kun betale et klagegebyr, men rykkergebyrerne tog de sig ikke af. Sku´ha spurgt for laaang tid siden, men den urimelighed, som selskabet udviste, deres udokumenterede afvisning af klagen over bøderne (med kommunal velsignelse har de fået tilladelse til at udstede 10 stks. for en parkering) uden den afmærkning, der ellers kræves iflg. færdselsloven, well..oveni de uhyrlige tilladelser fra Københavns kommune til private p-selskaber, så at skulle angive udførlig data på p-afgiften og betale 175 pr. stk... MEN - Nævnet svarede hurtigt, og de har en god politik.
Europark opgav
Jeg havde fået en kontrolafgift pålagt af Europark i Føtex p-kælder i Hillerød. På fotoet som p-vagten tog, kunne man se at p-skiven var indstillet korrekt på kl 11.
Fordi p-skiven sad lidt skævt, kunne det på afstand se ud som om at viseren stod på kl.12. Men tæt på,og på fotoet var der ingen tvivl. Så jeg klagede til Europark, som afviste klagen. Så oprettede jeg en sag hos parkeringsklagenævnet og Europark annullerede afgiften. Så det hjalp altså at klage, og gjorde åbenbart også Europarks syn meget bedre :-)
Der sidder 3 personer og vurderer…
Der sidder 3 personer og vurderer sagerne.
En dommer, en fra FDM, og en advokat der sidder/har siddet i bestyrelsen hos et parkeringsfirma og nu arbejder som advokat i et inkassofirma ejet af et parkeringsfirma.
Det vil jeg som minimum mene gør ham inhabil.
Det er en joke.
Det nytter absolut ingenting at klage andet end det koster ekstra.
Som det er nu, har parkeringfirmaer fuldstændig frit spil.
Lang behandlingstid og utilstrækkelige konsekvenser
Min oplevelse med Parkeringsklagenævnet har været skuffende. Min sag tog hele 2,5 år at behandle – en fuldstændig urimelig tidshorisont for en relativt simpel tvist om en kontrolafgift. Selvom nævnet gav mig medhold og fastslog, at kontrolafgiften var ugyldig, endte afgørelsen med at være uden reel værdi.
"Parkeringsselskabet ønsker ikke at være bundet af nævnet afgørelse. Parkeringsselskabet har inden 30 dage fra forkyndelsen af Parkeringsklagenævnets afgørelse givet meddelse om, at de ikke ønsker at være bundet af afgørelse fra nævnet. Der kan herefter ikke ske tvangsfuldbyrdelse af afgørelsen."
Parkeringsselskabet, APCOA, valgte blot at ignorere afgørelsen og fastholde kravet. Nævnet har ingen mulighed for at tvangsfuldbyrde deres afgørelse, hvilket gør hele klageprocessen frustrerende og meningsløs. Som forbruger føler man sig magtesløs og svigtet, når man investerer både tid og penge i en proces, der viser sig at være ineffektiv.
At skulle vente i 2,5 år på en afgørelse, der alligevel ikke kan håndhæves, underminerer nævnets troværdighed. Selvom de muligvis har fulgt deres procedurer, er det tydeligt, at nævnet mangler de nødvendige beføjelser til at sikre, at afgørelserne får en reel effekt.
Jeg giver to stjerner: én for afgørelsen og én for forsøget på at skabe en platform for retfærdighed. Men med så lang behandlingstid og så få konsekvenser for parkeringsselskaberne er processen desværre svær at anbefale, hvis det skal give mening for forbrugerne at bruge.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.