Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Super goed geregeld, wij kwamen iets later aan en werden netjes gebeld. Vriendelijke chauffeurs, behulpzaam Voor herhaling vatbaar 👍👍👍

Noté 5 sur 5 étoiles

Top service. Vorige week geparkeerd bij ParkPoint voor mijn vlucht vanaf Brussels Zaventem. Ik had niet online geboekt maar de avond ervoor gebeld. Ondanks dat was alles snel geregeld en was er nog pl... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Top service! Ik had valid parking gereserveerd maar mijn man houd er niet van als er iemand anders in zijn auto rijdt. Last minute zonder probleem telefonisch om kunnen zetten. We werden van en naar d... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer servicegericht. Onderweg bij vertrek werden we gebeld toen men ons bij de luchthaven zagen rijden/ zoeken. Bij terugkomst waren we koud geland of er werd gebeld dat onze auto klaar stond. Jullie... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Service de voiturier
  2. Service de navette aéroport
  3. Espace de parking

Écrit par l'entreprise

Bij Parq Point zetten we ons dagelijks in om reizigers die via Rotterdam Airport vliegen, een zorgeloze start van hun reis te bieden. Ons doel is om jouw parkeerervaring zo comfortabel en efficiënt mogelijk te maken. Of je nu kiest voor onze valet- of shuttleservice, je kunt altijd rekenen op professionaliteit, betrouwbaarheid en persoonlijke aandacht. Met onze valetservice hoef je je geen zorgen te maken over het vinden van een parkeerplek. Bij aankomst op de luchthaven staat een van onze chauffeurs al klaar om je auto over te nemen. Terwijl jij direct doorloopt naar de vertrekhal, zorgen wij ervoor dat jouw voertuig veilig wordt geparkeerd. Bij terugkomst brengen we de auto weer naar de afgesproken locatie, zodat je zonder vertraging je reis kunt vervolgen. Onze shuttleservice biedt een handige optie voor reizigers die hun auto liever zelf willen parkeren. We brengen je met een comfortabele shuttlebus snel en veilig naar de terminal en halen je bij terugkomst weer op. Bij Parq Point begrijpen we hoe belangrijk het is dat je je auto met een gerust hart achterlaat. Daarom maken we gebruik van beveiligde parkeerterreinen en getrainde medewerkers. Klanttevredenheid staat bij ons altijd voorop. Ervaar zelf het gemak en de service van Parq Point. Boek vandaag nog en maak je reis net dat beetje zorgelozer!

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Erg tevreden

Erg tevreden, het is goed bevallen! Kees was heel vriendelijk en behulpzaam. Top, bedankt!

2 novembre 2025

Hele fijne communicatie met Parqpoint

Hele fijne communicatie met Parqpoint. Duidelijk waar we onze auto konden parkeren en werden gelijk opgehaald en naar het vliegveld gebracht. Bij terugkomst hetzelfde, ze stonden keurig klaar en brachten ons terug naar de auto.

Vriendelijke heren, net vervoer, vertrouwde plek voor de auto en ook voor vervoer met kinderen zeer geschikt (met kleurpotloodjes en een kleurplaat erbij!).

Zeker tot een volgende keer! Groeten uit Friesland.

25 octobre 2025
Noté 3 sur 5 étoiles

Goede start, maar dramatisch einde bij terugkomst

Bij het afgeven van onze auto ging alles soepel. Het voelde in eerste instantie wat vreemd om je auto zomaar aan een onbekende af te geven, maar het scheelt wel enorm veel tijd met het zoeken naar een parkeerplek. Dat deel van de service was dus prima geregeld.

Helaas was de terugkomst een compleet ander verhaal. Net geland uit Kos, bagage vrij snel opgehaald en volgens de instructies gebeld toen we de koffers hadden. De medewerker zei dat onze auto al klaarstond en vroeg waar we waren. Wij stonden al buiten, het was inmiddels iets na elf uur ’s avonds, winderig en fris (code geel was net afgegeven) en mijn partner had geen jas bij zich. Maar goed, de auto stond klaar… dachten we.

Na een half uur wachten toch maar weer gebeld. “Ze komen er meteen aan.” Nog eens 20 minuten later opnieuw gebeld. Dit keer kregen we te horen dat de auto er al stond, “naast de grote boom.” Tja, in het donker op een leeg parkeerterrein met veel auto’s om je heen is dat niet bepaald duidelijk. We stonden dus al die tijd al bijna naast onze auto, maar zonder sleutels konden we er natuurlijk niets mee. Pas toen we voor de derde keer belden, kwam er iemand met excuses en het verhaal dat er sprake was van een miscommunicatie tussen collega’s.

In totaal hebben we een uur staan kou lijden na een lange reis, midden in de nacht, terwijl we gewoon naar huis wilden. Dat is absoluut niet de service die je verwacht als je hier speciaal voor betaalt. Het vliegveld was al leeg, en wij stonden daar in ons eentje met koffers en vermoeidheid, gefrustreerd te wachten.

Het liefst zou ik 1 ster geven, want dit was echt een teleurstelling. Maar eerlijk is eerlijk: het afgeven van de auto verliep wél prettig. Daarom een kanttekening: Parqpoint heeft de potentie om een goede service te bieden, maar het ophalen moet écht beter georganiseerd worden. Na een reis wil je geen gedoe meer, maar gewoon je auto snel terug.

15 septembre 2025
Logo de Parqpoint

Réponse : Parqpoint

Bedankt voor uw feedback. Jammer dat het bij uw terugkomst niet soepel is gegaan, terwijl dit normaal gesproken geen probleem is. We maken zeker werk van uw opmerkingen en hopen dat het de volgende keer weer gewoon soepel en vertrouwd verloopt.

Comfortabel en snel

Zelf je auto overdekt en veilig 🅿️ waarna je in een net busje wordt weggebracht ( en bij terugkomst op Zestienhoven wordt gehaald) door aardige onderhoudende chauffeur.

3 août 2025

Zeker aan te raden!!

Het ging eigelijk allemaal perfect! Toen we arriveerde stonden ze klaar om ons weg te brengen, en na de vakantie weer klaar om ons op te halen. Goed soepel contact en erg vriendelijke mensen, zelfs tot de auto deur afgezet. Voelde ons net VIPs :)

17 juillet 2025

3 Belgische families

We reisden met 3 families samen. We werden piekfijn geholpen, zowel bij vertrek als aankomst. De chauffeurs stuk voor stuk vriendelijk en behulpzaam. Niets dan lof! Als we nog eens reizen, boeken we zeker onze parking bij jullie, top service 👍
Familie Robbrecht en co

2 juillet 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Ik vind ParqPoint een aanrader!

Ik vind ParqPoint een aanrader!
De boeking verliep vlot en eenvoudig en eens daargekomen, bleek het een schone, ruime parking te zijn. Het ophalen verliep vlot (ondanks misverstand van mijn kant) en onze contactpersonen waren zeer vriendelijk. Ook na de reis stonden ze klaar te wachten aan de luchthaven en werden we met een comfortabel busje weer naar de parking gebracht. Als ik weer naar Rotterdam luchthaven moet, boek ik zeker weer bij ParqPoint.

10 juillet 2025

Zeer tevreden!

We hebben onze valet parking nu al een paar keer bij Parqpoint geregeld en zijn zeer tevreden! Fijn bedrijf met vriendelijke medewerkers. Afgelopen week belden we, als altijd, dat we geland waren. Enige verwarring toen bleek dat we onze vlucht een dag hadden vervroegd en dat vergeten waren door te geven. Wat een fantastische service! Er was niemand meer aan het werk, maar hij is gelijk in zijn eigen auto gestapt (terwijl hij op visite was) en heeft ons van het vliegveld gehaald en naar onze auto gebracht, ondanks dat het echt totaal onze eigen fout was. Uiteraard blijven wij vaste klant en Meneer Gök, bedankt voor alles en sorry dat het zo'n latertje werd terwijl je er zo vroeg weer uit moest!

Ennes & Janine

21 mai 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Betrouwbare en snelle service.

Communicatie vooraf was helder, taxibusje was er al toen we de auto nog niet eens goed en wel geparkeerd hadden. En op de terugweg stond de chauffeur alweer klaar, zodat we direct weer naar de parkeerplaats terug werden gebracht. Supervriendelijke chauffeurs, het was maar 10 minuten rijden maar het waren erg leuke ritten, bedankt!

8 avril 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

schade bij terugkeer

Bij vertrek, alles stipt . Bij aankomst, geen wagen , na 10 minuten afgifte van de wagen met schade achteraan!!! Ter plaatse wordt gezegd we regelen dit, na mailverkeer geen vergoeding.

7 mars 2025
Logo de Parqpoint

Réponse : Parqpoint

Beste Ine, we hebben uw review gelezen en vinden het jammer dat u deze ervaring zo heeft beleefd. Zoals eerder besproken, hebben wij bij inname van uw voertuig schade geconstateerd en dit vastgelegd in ons systeem. In overleg met u is er een dossier opgestart, waarna wij zorgvuldig onderzoek hebben gedaan. Uit dit onderzoek is gebleken dat de schade al aanwezig was voordat u de auto aan ons overhandigde.

Dat er ter plaatse is aangegeven dat het geregeld zou worden, betekent dat wij het dossier hebben opgestart en onderzocht, niet dat er direct aansprakelijkheid werd erkend. Wij begrijpen dat dit een teleurstelling voor u is, maar wij kunnen alleen uitgaan van de feiten zoals deze in ons systeem en op de foto’s geregistreerd staan.

Mocht u hier nog vragen over hebben, dan staan wij uiteraard voor u klaar.

Prima en betrouwbaar bedrijf

Prima en betrouwbaar bedrijf! Ze waren op tijd, deden een check van de auto incl km stand. Alles vastgelegd met de camera. Zeer behulpzame en nette medewerker. Ook bij terugkomst was men tijdig weer aanwezig. Dit bedrijf is een aanrader.

28 février 2025

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus