Jai eux un accrochage et jai commandé…
Jai eux un accrochage et jai commandé un pare-chocs de partify tres bon prix livraison rapide code de couleur parfait je recommande

Réponse : Partify
Partify is North America’s leading automotive parts provider. After being in the automotive industry for over 11 years, Partify has mastered the art of painted and unpainted auto parts. Partify’s #1 priority is customer satisfaction. What contributes to customer satisfaction you might ask? Competitive prices, high-quality parts, quick delivery time, and a knowledgeable customer service team to assist customers along the way. Partify provides customers with aftermarket parts that are guaranteed the same quality, fitment, durability, and finish as OEM parts. Using industry-leading paint, Partify guarantees a 97% - 99% color match. Partify aims to allow customers to repair their vehicles in a cost-effective and time-effective manner. Partify offers a variety of car parts from multiple different car brands such as Toyota, Honda, Chevrolet, Ford, and Subaru; the list goes on! Here at Partify, we understand our customers need to get their vehicles back on the road as soon as possible. We prioritize quickly shipping orders out to customers while still ensuring the highest quality in the league. That is what makes Partify different from the rest.
Répond généralement dans un délai d'une semaine

Réponse : Partify
Bonne expérience avec cette compagnie. Livraison tel que décrite lors de l'achat, bien emballé et les pièces sont identique aux originaux. Très satisfait de mon expérience merci Patify

Réponse : Partify
J'ai reçu mon pare-choc peinturé dans un court délai d'une semaine; j'habite Montréal.
Aucun problème majeur pour intégrer les nombreuses composantes au nouveau pare-choc. Au final le résultat est plus que satisfesant, quand bien même que le pare-choc n'est pas homologué "capa".