L'entreprise a répondu
Reis al jaren met partybussen. Al ruim van te voren bustickets gekocht voor Defqon. Helaas is er wat tussen gekomen en kunnen we niet meer gaan. Contact gezocht en nadat ik de reservering heb geann... Voir plus
L'entreprise a répondu
Topreis gehad Raalte - Defqon v.v. -> was vooraf een beetje huiverig door de negatieve reviews op deze site, maar zowel de chauffeur als de reisleiding hebben er een ontspannen reis van gemaakt. Op de... Voir plus
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois
Als ik 0 sterren had kunnen geven, dan had ik het gedaan. Zwarte Cross 2026 busrit. We werden op de verkeerde plek afgezet, wat betekende dat we 45 minuten moesten lopen naar de ingang, omdat de buschauffeur zei: "Op deze plek zette ik vroeger ook iedereen af."
Vervolgens zouden we op de terugweg op diezelfde plek worden opgehaald. Daar stond de bus niet. Dan zou hij bij de rotonde staan voor de ingang van de touringcars. Daar stond hij ook niet. Dan krijg je een locatie van de bus door; daar stond hij niet. Dan krijg je een nieuwe locatie; dit was de ingang van de Zwarte Cross. De admin van de partybus liet niets van zich horen, waardoor we het onderling met andere passagiers moesten regelen. Eindstand: meer dan 2 uur gelopen om de bus te vinden. Topervaring.
Wil je teleurgesteld worden in de mensheid, neem een rit met partybussen.nl.
Ontzettend mooie bus en vriendelijk personeel
Echt prima geregeld, bus goed terug te vinden via de app met locatie feature 👌🏻
Helemaal goed
Met de bus vanuit Best naar 7th Sunday geweest. Gelukkig waren we het laatste ophaalpunt en vetrokken we vanuit Best met enige vertraging naar Erp. Prima chauffeur, bus was wat ouder maar nog voldoende. Terugreis verliep ook vlotjes dus prima ervaring wederom!
Complimenten aan Yassin de buschauffeur en medereizigers van Partybussen Den Haag/ Aquabest Supersized Kingsday het was gezellig en zeker een fijne ervaring! Dus voor herhaling vatbaar! Gr Diane ( busbegeleider).

Réponse de partybussen.nl
Ik was mee als reisleider naar een festival en de reis was zeer ontspannen. De chauffeur was ook goed bereid mee te werken.

Réponse de partybussen.nl
Reis al jaren met partybussen.
Al ruim van te voren bustickets gekocht voor Defqon. Helaas is er wat tussen gekomen en kunnen we niet meer gaan. Contact gezocht en nadat ik de reservering heb geannuleerd heb ik een tegoedbon gekregen die een jaar geldig is. Top service want we maken altijd gebruik van Partybussen, dus die tegoedbon komt wel een keer op.

Réponse de partybussen.nl
Top geregeld, op tijd en gezellige sfeer! wij hebben een goede koningsdag gehad :)

Réponse de partybussen.nl
Super service op meerdere vlakken.
Erg over te spreken.

Réponse de partybussen.nl
Heel tevreden over Partybussen. Door een onverwachte en verdrietige familieomstandigheid kon ik niet mee met mijn geboekte reis. Hoewel dit normaal niet wordt vergoed, hebben ze toch de moeite genomen om mijn situatie serieus te bekijken en mij enorm geholpen met een oplossing.
Dit waardeer ik echt enorm. Fijn om te zien dat er nog bedrijven zijn die menselijk en begripvol handelen. Dank jullie wel!

Réponse de partybussen.nl
Bus was veel te laat!! Bij een partybus verwachten wij muziek en lichten.. dat was er niet het was een normale bus met zachte radio muziek. Vreselijk buschauffeur kon ook geen Nederlands en iedereen mocht zomaar instappen. €40 weg gegooid

Had een bus via FraasenTraveling
Helaas zonder microfoon, koeling met schimmel, verlichting die niet goed werkte…

Réponse de partybussen.nl
We hebben de bus gebruikt om naar en terug te gaan naar Tegendraads in Den Bosch. Het ging via een namenlijst zodat iedereen er was toen we vertrokken. Er was een groepsapp in Appic waar we makkelijk met zn alle konden berichten en waar de bus chauffeurs steeds de info konden doorgeven. Erg fijne bus en snel weer thuis!

Réponse de partybussen.nl
Keurige chauffeur, schone bus, toilet aanwezig.
Een aanrader om naar evenementen te reizen.
Eric

Réponse de partybussen.nl
Wat heerlijk dat dit bestaat. Vorig jaar en dit jaar van Amsterdam naar Tilburg, Draaimolen festival. Niet meer met het ov en we kunnen blijven tot het einde van het festival 00:30 uur. Bus vertrekt om 01:00 uur dus voldoende tijd om bij de bus te komen op het einde. Schone bussen, leuke chauffeurs.

Réponse de partybussen.nl
Het was zeker een aanrader voor iedereen
Optijd opgehaald, gezellige zweer in de bus met partybox aan, aardige chauffeur, goede communicatie en op afgesproken tijd weg gegaan.
Bedankt voor de gezellige rit!!!
Alles ging goed, aardige en goede busschauffeur. Gingen nog een stop maken om te roken en naar de wc. Vertrokken zowel heen als terugreis op de verwachtte aangegeven tijden. Ja top!!
En savoir plus sur les différents types d'avis.