Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Voor iedereen aan te bevelen, toen mijn foto in eerste instantie niet werd goedgekeurd, duidelijke uitleg gekregen over wat er anders moest. En daarna dus wel goedgekeurd, zonder extra kosten. Top ser... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Opzich wel een prima website alleen ze waarschuwen niet dat een bril niet je wenkbrauwen mag bedekken. Daardoor was mijn foto afgekeurd. Ze vallen daarentegen wel weer over kleurafwijkingen terwijl ze... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Pasfoto voor paspoort had ik nodig. Via Pasfoto.me online had ik een Pasfoto ingestuurd en word goed gecontroleerd voordat deze afgedrukt worden. Na controle moest ik een nieuwe insturen en die was w... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Twee keer pasfoto's besteld nu - de check verloopt heel nauwkeurig maar houdt het bestel/verzend proces nagenoeg niet op. Ideale manier om zelf controle te hebben over hoe je op de foto staat - zon... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Prestataire spécialisé dans le tirage de photos de passeport
  2. Service d'impression de photos

Écrit par l'entreprise

Maak thuis zelf je pasfoto die voldoet aan de officiële eisen van de overheid. Onze slimme software helpt je hierbij. Bovendien wordt je foto ook nog beoordeeld door één van onze specialisten. Zo ben je er zeker van dat je foto gebruikt kan worden voor een officieel document, zoals een paspoort, identiteitskaart of rijbewijs.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Noté 5 sur 5 étoiles

Eindelijk goede pasfoto's met bril

Zeer goede uitleg voor het zelf maken van je pasfoto. Dan blijkt dat je toch pasfoto's mét bril, zonder schaduwen op je gezicht kunt maken. Site meldt onmiddellijk of de foto goed is of niet. Binnen 24 uur de pasfoto’s binnen die zonder problemen werden goedgekeurd voor mijn rijbewijs. Aanrader!

20 août 2025

Hartelijk dank :)

Alsnog 5 sterren

Intussen heb ik van pasfoto.me bericht gekregen en wordt mijn geld netjes terug betaald. Moet zeggen dat ik dit zeer waardeer. Vandaar dat ik nu de sterren heb aangepast.

22 juillet 2025

Réponse de Pasfoto.me

Hi Irma, het spijt ons te horen dat je een slechte ervaring met ons hebt gehad. Ik snap dat het verwarrend kan zijn dat je foto door de website wordt goedgekeurd en dat deze later alsnog wordt afgekeurd. Dat komt omdat we iedere foto zelf nog bekijken voordat deze wordt afgedrukt. In jou geval waren er problemen met de ingestuurde foto's. Je had je bestelling kunnen annuleren door ons een berichtje te sturen, dan hadden we zonder meer terugbetaald. Om je tegemoet te komen, hebben we dit nu alsnog gedaan. Excuses voor de onduidelijkheid en we hopen dat het lukt om via een andere weg een goede pasfoto te maken.

Hele fijne service

Hele fijne service. PostNL was verlaat met levering, ze hebben kosteloos direct nog een setje verstuurd.

9 juillet 2025

Réponse de Pasfoto.me

Super bedankt voor je positieve review! :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Snel geleverd, goede kwaliteit van de foto's en is ook meteen goedgekeurd voor gebruik voor Kids-ID!

4 juin 2025

Réponse de Pasfoto.me

Hartelijk dank dat je de moeite hebt genomen een review te schrijven. Dat waarderen we enorm.

Noté 3 sur 5 étoiles

Wazige foto en kleuren klopten niet

Wazige foto en kleuren klopten niet. Ook het gezicht was een beetje raar van kleur. Gemeente twijfelde om het aan te nemen. Toen maakten ze er een zwart wit kopie van om te kijken hoe het eruit zag. Toen zag het er goed genoeg uit en werd het geaccepteerd.

2 mai 2025

Réponse de Pasfoto.me

Bedankt voor de review. Inderdaad was de aangeleverde foto qua kleur niet helemaal correct (witbalans teveel richting blauw). Ook was de kwaliteit (aantal pixels) op het randje, waardoor de foto niet heel scherp is. Al met al hebben we beoordeeld dat deze net goed genoeg zou moeten zijn, blij dat gelukt is.

De aanhouder wint…

Uiteindelijk is het gelukt nadat ik zeker 7 verschillende foto's ingestuurd had. Nadat ik betaald had en in eerste instantie gezegd was dat de foto goed was werd de foto steeds afgekeurd.

Maar na lang aanhouden werd de foto goed gekeurd. En de gemeente is akkoord met de pasfoto.

29 avril 2025

Réponse de Pasfoto.me

Dank je voor je review! Zoals bij het bestellen wordt aangegeven doen we na de betaling een handmatige controle van de foto's. Een specialist bekijkt ze nog eens goed en geeft feedback voor verbeteringen als de foto niet goed is. Zo ben je er zeker van dat je niet voor niets naar het gemeentehuis gaat.

Nieuwe foto's insturen is kosteloos en je mag altijd annuleren als het toch te moeilijk blijkt.

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede tips en snelle levering

Goede tips hoe je de pasfoto moet maken.
Had er wat moeite mee. Foto werd paar keer afgekeurd. Uiteindelijk was de foto goed. Wat een service. Had de foto's snel in huis.

1 mai 2025

Foto identiteitskaart

Goede service en fijn resultaat. Foto is goedgekeurd voor legitimatiebewijs. Heb de mensen in mijn omgeving aangeraden het de volgende keer zeker op deze manier, via pasfoto.me, te doen!

30 avril 2025

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer tevreden over het resultaat je…

Zeer tevreden over het resultaat je hoeft hier de deur niet voor uit en makkelijk thuis te doen en een goede prijs voor 6 foto's en bijbehorend mapje ! De foto werdt op het gemeentehuis ook goed gekeurd voor mijn nieuwe ID

4 mai 2025

Super

Goede service. Bij een verkeerde foto wordt duidelijk verteld wat je moet veranderen. Fijn dat je op deze manier een keer een leuke foto kan maken ipv die geforceerde pasfoto foto’s. Foto werd geaccepteerd voor rijbewijs!

28 avril 2025

Réponse de Pasfoto.me

Mooi dat het gelukt is! Hartelijk dank voor de positieve review. Dat waarderen we enorm!

Goed meegekeken

Goed meegekeken, de derde keer werd mijn foto goedgekeurd en inderdaad de gemeente vond dat ook. Goede service dus en niet duur.

3 avril 2025

Réponse de Pasfoto.me

Fijn om te horen, bedankt voor de positieve review :)

foto’s te groot

Vorig jaar een foto gemaakt voor het rijbewijs geen problemen mee. Nu dezelfde foto voor het paspoort maar deze was te groot afgedrukt dus helaas moest ik nieuwe foto’s maken. Nieuwe foto’s wederom iets te groot, terwijl deze door een expert zou zijn beoordeeld, met veel geduld en proberen is het uiteindelijk toch gelukt.

2 avril 2025

Ideaal

Super fijn om met je baby niet ergens naar toe te gaan voor een pasfoto. Gewoon thuis gemaakt en online besteld nadat de site de foto goedgekeurd heeft.

2 avril 2025

Réponse de Pasfoto.me

Blij dat het gelukt is en dat je tevreden bent met onze service!

Noté 5 sur 5 étoiles

Handig en snel foto die voldoet aan officiële richtlijn

Handig vanuit huis pasfoto maken: goede begeleiding en snelle verzending. Na eerste automatische check van foto volgde grondige beoordeling ahv. criteria geldend voor benodigd document; bij daarop volgende afwijzing duidelijke richtlijnen ter verbetering foto en gratis nieuwe poging (werd uiteindelijk probleemloos geaccepteerd door betreffende instantie).

31 mars 2025

Réponse de Pasfoto.me

Bedankt voor de review! Zijn we blij mee!

Geweldige pasfotoservice

Geweldige pasfotoservice. Vlotte verwerking van de foto's. Goed bereikbaar en geweldige service als er iets mis gaat. Aanrader!

25 mars 2025

Réponse de Pasfoto.me

Hartelijk dank, we zijn blij met je goede ervaring en dat je deze deelt :)

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus