Pawnexa Avis 14

1,8

1,8

Bas

Aucune trace de demande d’avis

Ordered a knife

Ordered a knife. Stated that they sent it. Item not recieved. Contacted them thy apparently sent new one. Still not recieved. What ever you do do not purchase items from this company. You will end up loosing your money.

4 juin 2026

Fake Company???

I ordered an item from them but when I clicked on the email thanking me for shopping iI got a pop-up from Norton security warning that it could be an on-line fake company ! I therefore took the precaution of cancelling my Bank Card just in case of fraud (hassle!) The bank said it was too late to stop payment. But iI may still get my order...who knows?! Don"t like their reviews on here though !

22 mai 2026

RIP off

I ordered a pack of hooks at a cost of £10 + £4 p&p
Order arrived 3wks later
Only 1 hook in a pack.. What a rip off.. Never again with these cowboys..

19 mai 2026

Do NOT buy the clothes bobbles remover…

Do NOT buy the clothes bobbles remover its a total piece of utter crap. Don’t be fooled by the video like I stupidly was😡 it’s utterly useless just got mine today -charged it, tried it, binned it! 25/03/26

25 mars 2026

Purchased Bobble remover as advertised…

Purchased Bobble remover as advertised as the greatest thing since sliced bread total rubbish does not work after waiting 3 weeks for it to arrive Very disappointed stay away from this company.

18 mars 2026

DO NOT BUY FROM THIS COMPANY

If I could give this company no stars I would! I bought a lint remover which wouldn’t charge and was absolutely rubbish as the motor wouldn’t spin properly without charge in it, when I asked for a refund they said they would send me another one which I declined as I suspect they are all like this then they offered to only refund me half of the money to which I replied saying that wasn’t acceptable as they had sold me a defective product still waiting to get a refund DO NOT BUY from this company!

27 février 2026

This pill box arrived defective. I have no address to send back. There is no phone number.

See info below. I would love to send pictures for a refund, but I have no address in which to send them. Nor do I have a phone number to call your customer department.
This would give me a voice to spread good news about your product providing a new pill box arrived in a sturdy box in a nondefective condition. I know that I'm probably wasting my time. Prove me wrong!

2 février 2026

My item came broken

My item came broken. I contacted them in September and they said that they would send another one. It’s now end of November still haven’t received my replacement, and now they won’t answer my emails. Horrible company

1 septembre 2025

Don't ask for a refund because you won't get it

Waited 2 weeks for my purchase to arrive,finally received it yesterday only to discover that the toy I purchased for my cat is defective.I tried reaching out to their customer service via an email but no reply.As soon as I asked for a refund the correspondence ended

15 septembre 2025

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit