Kan varmt anbefale PawPack
Kan varmt anbefale PawPack hvis du leder efter forkælelse til din hund - det er lækre godbidder og legetøj i høj kvalitet. Og det fungerer så fint med levering
PawPack er en dansk startup skabt af hundeelskere – til hundeelskere. Vi leverer månedlige overraskelsespakker fyldt med sunde godbidder, sjovt legetøj og små ekstra oplevelser, der skaber glæde for både hund og ejer. Hos os er kvalitet og tryghed i fokus: Vi udvælger kun produkter, vi selv ville give til vores egne hunde Karsten, Luffe og Sally. Målet er at gøre hverdagen lettere og sjovere for hundefamilier – og samtidig samle et fællesskab af glade potefamilier.
Danemark
Som altid en super lækker box 🐕 Denne gang var det 3 gang Basse fik, så der var pakket ekstra lækkerier og leg 🐕
Min hund blir så glad når der kommer pakke til han ved det er til ham
- hurtig kundeservice
- fed boks med værdi for pengene
- personliggjort med hundens navn
Og jeg kunne blive ved 🥰
Mejse er glad for boksen. Der er lige det hun har brug for & man får gode ting for pengene 🐶🌸
Hjemme hos os er vi kæmpe fan af PawPack og de får 5 stjerner herfra samt de varmeste anbefalinger ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Familens 4-benede medlem har for længst funden ud af, hvad sådan en boks betyder. Den er nemlig bare fyldt med lækkerier og spændende nyt legetøj. Nu er det ikke forbi jeg ikke selv kan shoppe, men med boksen for vi på en måde udvidet vores kendskab og prøvet nye ting, som vi ikke selv måske havde fundet.
Gang på gang overrasker boksen og teamet bag formår at overraske med nye spændende påfund. Vi er kæmpe fan af PawPack, servicen og teamet bag.
Ingen tvivl om det er lagt masser “kærlighed” til 4-benede i de bokse 🐶
Det dejligste lille danske firma der går op i at hunden får det der passer alder race osv.
Vores hund fik kyllingeallergi og med det samme fik vi produkter uden kylling.
Når pakken kommer er den pakket så man føler sig speciel og hundens navn står i pakken jeg er vild med det.
Selv om det er til hunden så går man og er helt spændt på hvad der er med næste gang 😁.
Vil klart anbefale dette firma det er guld værd.
Rosa er helt vild med det legetøj hun har fået, hun er ellers ikke den nemmeste at købe legetøj til🩷
Super god og personlig service
Pawpack er vi rigtig glade for herhjemme. Der er hver måned nye smagsprøver på godbidder og nyt legetøj.
Det er narturlige ingredienser og det betyder meget.
Kan kun anbefales herfra
Vi kan kun anbefale Pawpack til alle hunde ejere og hunde elskere. Vores hund har modtaget en pakke fra dem og vi havde ikke engang pakket det ud før, han var stukket af med legetøjet. Det er kvalitets godbidder, som vores hund elsker og der er fantastiske produkter, som passer til den enkelte hund. Når vi modtager pakken har de endda brugt tid på, at skrive vores hunds navn. Der er god service og de svarer hurtigt. En kæmpe kæmpe anbefaling herfra.
Sødt legetøj og hundene var vilde med godbidderne

Réponse : PawPack
Den Pawpack vi modtog var fyldt med lækre godbidder og legetøj i god kvalitet. Alt sammen er godkendt af vores hund! Synes det er en super hyggelig ide med en pawpack, og en god måde at prøve nogen nye godbidder og legetøj af.

Réponse : PawPack
Jeg har sammen med min hund haft den fornøjelse at være med i PawPacks testgruppe for deres månedlige pakkeløsning, og jeg er utroligt imponeret! 🐶👏🏼🐾
Allerede fra start har servicen været imødekommende og professionel. Det er tydeligt, at PawPack lægger stor vægt på kvalitet og at lytte til deres kunders (og hundes!) feedback.

Réponse : PawPack
Rigtig fin oplevelse. Vi modtog en rigtig fin pakke med lidt forskellige til vores hund. Rigtig god service og hurtig forsendelse.

Réponse : PawPack
Modtog boksen hurtigt efter bestilling og den blev sendt lige til døren. Har været i kontakt med kundeservice både på mail og Messenger og de svarer lynhurtigt. De får mine varmeste anbefalinger

Réponse : PawPack
Super fin lille kasse med lækre godbidder, vores hvalp er meget glad for det hele.
Super kundeservice, men hurtig svar

Réponse : PawPack
En savoir plus sur les différents types d'avis.