1. Boutique de cadeaux
  2. Studio d'art
  3. Service e-commerce
  4. Boutique d'affiches

πena is a Thessaloniki based creative brand that turns music, movies, series and personal memories into minimal framed artworks. Our idea is simple: art for people who hear in pictures. We create small framed prints with emotional storytelling, inspired by lyrics, quotes, scenes and moments that people connect with. Each design is made to feel personal, aesthetic and meaningful, not just like decoration for a wall. Whether it is a favorite song, a movie quote, a special date, or a custom idea, Pena Magic gives people a way to keep that feeling in a physical form. Our products are designed with a clean, modern and minimal style, available in black or white frame editions. They are ideal as gifts, room decor, desk decor, or small personal pieces for anyone who loves music, cinema, series and visual storytelling. We also offer custom artworks, where customers can send us a lyric, quote or idea and we create a unique visual piece based on it. Before finalizing custom orders, we communicate with the customer to make sure the final result fits the feeling they want. Every order is prepared with care, attention to detail and safe packaging. πena is built with love for art, culture and the small emotional moments that people want to keep close. πena is an unofficial fan art project and is not affiliated with any artist, studio, platform or rights holder.

4,3

4,3

8 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ για το review και τα καλά σου λόγια

Χαιρόμαστε πολύ που σου άρεσε το καδράκι και που έμεινες ευχαριστημένη από την εμπειρία με το πena.

Μας βοηθάει πραγματικά πολύ.

Πολύ respect στην ποιότητα και όλη την…

Πολύ respect στην ποιότητα και όλη την διαδικασία της αγοράς το αποτέλεσμα τοππππ!!!

8 mai 2026

Σε ευχαριστούμε πάρα πολύ για το review και τα καλά σου λόγια

Χαιρόμαστε πολύ που σου άρεσε το καδράκι και που έμεινες ευχαριστημένος από την εμπειρία με το πena.

Μας βοηθάει πραγματικά πολύ.

Η ιδέα είναι καταπλικτικη σαν ατομο εχω…

Η ιδέα είναι καταπλικτικη σαν ατομο εχω ζοριστεί τόσες φορές να βρω ένα πρωτότυπο και ωραιο δώρο για γενέθλια φιλων, για την οικογένεια μου και για την κοπέλα μου και πραγματικά με έχει σώσει το προτείνω σε όλους που θέλουν ένα δωράκι που θα ξεχωρίσει και δεν θα σου επιβαρύνει την τσέπη

18 mai 2026

Τέλεια ιδέα για δώρο

Τέλεια ιδέα για δώρο, πολυ καλή ποιότητα και γρήγορη ανταπόκριση!!!

10 février 2026

Pena_magic

Πολύ δυνατή δουλειά. Φαίνεται ότι τα παιδιά το τρέχουν με μεράκι. Έχω πάρει αρκετές φορές και καθεμία από αυτές, έλαβα άψογη εξυπηρέτηση.

15 mai 2026

Πολυ καλη ιδεα

Πολυ καλη ιδεα
Εψαχνα για παρα πολυ καιρο διακοσμητικα και οταν βρηκα το πενα ταιριαζε τελεια με την αισθητικη του δωματιου μου. Εφτασαν πολυ γρηγορα και ειναι πολυ καλης ποιοτητας.

12 mai 2026