3,2

Moyen

Niet bestellen bij zengraver

Ik bestelde op 22 november en las levertijd tussen 4 en 10 dagen. Wat dacht u dat de Sint bracht voor mijn kleindochter? Inderdaad niets geleverd. Meermaals vroeg ik of het er tijdig zou zijn en altijd een AI antwoord met vooral geen antwoord op mij vraag. Op 7 december zag ik een nieuwe opdracht ter verzending! Terwijl ik daarvoor al een mail stuurde voor terugbetaling.
Geloofwaardig? Neen! Klantvriendelijk? AI wel maar zengraver verdient heel terecht maximum 1 ster. U bent gewaarschuwd

17 décembre 2025

Zeer teleurstellend

Zeer teleurstellend – misleidende productafbeelding. €10 extra betaald voor een doosje met plaquette, maar ik kreeg een simpel kartonnen schuifdoosje. Helemaal niet zoals op de website staat. Erg teleurstellend en misleidend.

27 novembre 2025

Heel tevreden

Heel tevreden. Snelle service en net werk. Heb 2 gegraveerde sets besteld. 1 bleek iets afwijkende kleur te hebben van vulpen en balpen. Heel snel en netjes opgelost door nieuwe pen te graveren en op te sturen. Alles nog op tijd voor het cadeau moment. Zal zeker weer bestellen!!

10 octobre 2025

Snel en nette levering

Ik heb via de webshop een simpele bestelling geplaatst voor en pen met graveren.

Levering was snel en correct. De bijgeleverde luxe verpakking maakte het helemaal af.

3 octobre 2025

Zeer tevreden

Zeer tevreden. Ik kreeg een zeer snelle reactie op een speciaal verzoek tav het graveren. Dit bleek mogelijk te zijn en zelf met het speciale verzoek had ik de pen de volgende werkdag in huis. Erg blij mee en de ontvanger ook!

5 février 2024

Super klantenservice

Ik heb een positieve ervaring gehad met pengraveren.nl. Ze communiceren duidelijk en reageren snel op mijn vragen. Het feit dat geen enkele vraag onbeantwoord bleef, getuigt echt van hun toewijding aan een super klantenservice.

Hoewel er vertraging was bij de levering van de pen (waar pengraveren.nl niets aan kon doen) hebben ze meteen gereageerd toen ik contact met hen opnam. Ze boden zelfs bewijs aan dat de pen op maandag was verzonden, wat hun professionaliteit en betrokkenheid laat zien.

Het is erg jammer dat post.nl "vertragingen" had vanwege drukte... en de pen op vrijdag werd geleverd.

Kortom, pengraveren.nl verdient absoluut vijf sterren voor hun uitstekende klantenservice, snelle reacties en hun inzet om aan mijn wensen te voldoen. Het is jammer dat de leveringsvertraging van post.nl buiten hun controle lag, maar dat doet niets af aan hun prestaties als bedrijf.

Ik zou pengraveren.nl zeker aanbevelen aan anderen die op zoek zijn naar gepersonaliseerde producten en een geweldige klantenservice

14 juillet 2023

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit