Penninx Schoenen Avis

TrustScore 5 sur 5

4,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Na een uitnodiging om mijn Aetrex steunzolen te laten controleren, ben ik wederom netjes geholpen. Er werd weer een 3d scan gemaakt en naar aanleiding daarvan is gekozen voor een ander type dat nog b... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer professioneel geholpen. Voeten werden opgemeten met geavanceerde apparatuur. Aan de hand van de analyse en door te luisteren naar mijn wensen werden een aantal schoenmodellen getoond en gepast.... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Goed geholpen! Maar ik had later spijt, want voor mijn voeten zaten deze mode-laarsjes niet prettig. Meteen (binnen half uur) terug gebracht. Zit nu met een tegoedbon. Denken jullie dat ik misschien i... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Fijne overzichtelijke winkel. Ben heel fijn geholpen door Astrid, ze gaf me goed advies en ze was zeer professioneel. Ik kom zeker terug voor mijn volgende schoenen. Dank je wel, Astrid.

À propos de l'entreprise

1. Magasin de chaussures

Écrit par l'entreprise

Al meer dan 65 jaar is Penninx Schoenen een vertrouwd adres in Gemert en omstreken. Wij geloven dat schoenen niet alleen mooi, maar vooral ook goed passend en comfortabel moeten zijn. Onze collectie bestaat uit kwalitatief hoogwaardige schoenen tegen een betaalbare prijs, zorgvuldig samengesteld voor dames, heren en kinderen. Wat ons écht onderscheidt, is de persoonlijke aandacht. Ons deskundige team neemt de tijd voor jou: van een nauwkeurige voetmeting met onze 3D-voetscanner tot een eerlijk en vakkundig advies. Zo vinden we samen de perfecte (wandel)schoen die niet alleen past bij je stijl, maar ook bij je voeten. Onze klanten waarderen vooral de warme service, de kennis van ons team en de ruime keuze voor iedere gelegenheid. Of je nu komt voor trendy sneakers, stevige wandelschoenen of schoenen voor gevoelige voeten: bij ons loop je altijd met een goed gevoel de deur uit. Bij Penninx Schoenen staat jouw comfort centraal. Dat merk je vanaf het eerste moment dat je binnenstapt – en dát is precies waarom klanten steeds weer bij ons terugkomen. Kom langs bij Penninx Schoenen en ervaar de perfecte combinatie van mode en comfort. Ons team neemt de tijd voor persoonlijk advies en helpt je graag de schoenen te vinden die écht bij jouw voeten passen.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

58 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Kwaliteit en service in een prachtige winkel

Kennis, kunde en kwaliteit ten top! Waar ik als kind mijn schoenen met mijn ouders kocht, waar ik als ouder voor mijzelf en mijn kinderen de schoenen ging halen en waar nu mijn kleindochter haar schoenen uitzoekt! Een begrip voor Gemert en omstreken. Blijven vernieuwen en verrassen in hun aanbod , ik kan er altijd slagen of ik nou een sneaker voor werk zoek, een mooie schoen voor een feest, een sandaal voor de zomer of een wandelschoen voor een pittige hike door de bossen.

6 août 2025
Avis spontané

Réponse de Penninx Schoenen

Wat leuk om te lezen Angela, dankjewel! Extra bijzonder dat je hier al zo lang komt en nu zelfs samen met je kleindochter schoenen uitzoekt. Fijn dat je steeds slaagt, of het nou voor sneakers, laarsjes of wandelschoenen is. 👟✨

Goed geadviseerd

Goed geadviseerd

26 août 2025

Réponse de Penninx Schoenen

Dankjewel voor je review, fijn dat je goed geadviseerd bent!

Noté 4 sur 5 étoiles

Vriendelijk

Vriendelijk, service gericht, overzichtelijke winkel

22 août 2025

Réponse de Penninx Schoenen

Bedankt Ronald! Fijn dat je onze winkel overzichtelijk en servicegericht vindt. Tot ziens in Gemert.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super winkel en veel kennis van zaken

Heb lang gezocht op internet. Kwam bij Penninx schoenen terecht. Heb contact opgenomen met hen. Werd zeer netjes te woord gestaan en ze kwamen heel netjes en eerlijk over. Heb een afspraak gemaakt voor een voetscan. Moest er 1,5 uur voor rijden maar dit was zeker de moeite waard. Ben geholpen door Paul en super tevreden. Weinig tot geen pijn meer en mijn volgende paar schoenen ga ik zeker weer naar hun. Mijn dank is erg groot voor de super goede uitleg.

Vriendelijke groet.
Henk Eilander.

16 août 2025

Réponse de Penninx Schoenen

Wat een mooie uitgebreide review Henk, dankjewel! Geweldig dat je de moeite hebt genomen om 1,5 uur te rijden voor een voetmeting en dat het je zoveel heeft gebracht. Mooi dat je nu vrijwel pijnvrij loopt met schoenen die echt passen. We zien je graag weer terug in onze schoenenwinkel in Gemert!

Goed advies

Goed advies, duidelijk . Klantvriendelijk, neemt echt de tijd ..

21 août 2025

Réponse de Penninx Schoenen

Bedankt Angela! Fijn dat je ons duidelijke advies en de klantvriendelijkheid waardeert.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus