À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Peptidesvoordelig.nl is een Nederlandse leverancier van researchproducten en laboratoriumbenodigdheden, actief binnen Nederland, België en de Europese Unie. Wij richten ons op consistente kwaliteit, transparante volumestructuren en efficiënte verwerking van bestellingen voor zowel particuliere als professionele afnemers.
Coordonnées de contact
Pays-Bas
- peptidesvoordelig.nl
Producten worden erg snel geleverd
Producten worden erg snel geleverd. Goed verpakt en alles is duidelihk gelabeld. Je ziet dat er aandacht is voor detail. Zeker een aanrader!

Réponse : Peptidesvoordelig.nl
Overzichtelijke website, snelle levering en goed verpakt.
Ziet er verzorgd uit.

Dikke tevredenheid
Ik heb een tijdje geleden Semax en Selank bestelde bij peptidesvoordelig.nl en ja ik werd er helemaal happy van!
Supersnel bezorgd,heel netjes verpakt, producten zijn echt krachtig en doen precies wat ze moeten doen.
DIKKE TEVREDENHEID 👍
voor mij zeker voor herhaling vatbaar.
Gr San

Réponse : Peptidesvoordelig.nl
Ik heb laatst GHK-CU en Melanotan 2…
Ik heb laatst GHK-CU en Melanotan 2 besteld bij peptidesvoordelig.nl en wauw...Het resultaat mag er zijn.
Mijn huid is veel elastischer en de lijntjes in mijn gezicht zijn een stuk minder diep.
Écht blij mee!
En ja, de Melanotan 2 doet zijn werk goed!
Heerlijk zo'n mooie bruine kleur.
Wat ook top was:de bezorging!
De vorige dag besteld om 12:00 en de volgende dag om 13:00 s'middags bezorgd.
Supersnel!!!
Kortom:zeer zeer zeer tevreden over het bedrijf én de resultaten.
Dit is zeker voor herhaling vatbaar!
Super bedankt en tot de volgende keer

Enorm tevreden!!
Ik heb onlangs Retatrutide en MOTS-C besteld bij peptidesvoordelig.nl. De bestelling werd netjes en verrassend leuk verpakt — echt een klein uitpakfeestje.
Je merkt dat er aandacht aan besteed wordt.
De kwaliteit is heel goed, de werking zoals gehoopt en verwacht en de prijs-kwaliteitverhouding is super netjes.
Zeer tevreden, hier bestel ik zeker weer.
Echte aanrader.
Thx Will

Uitstekende service
"Ik heb laatst Semax en Selank besteld bij peptidesvoordelig.nl. Wat meteen opviel: vanaf 10 peptide vials krijg je maar liefst 40% korting – helaas had ik niet zoveel nodig deze keer. Maar desondanks was de prijs zeer scherp en de kwaliteit erg goed.
Ik had ook gevraagd om doseringsadvies, dat gaven ze niet – wat ik overigens begrijp, maar de rest van mijn vragen werden netjes beantwoord. Daar ben ik zeer tevreden over.
Dus voor andere mensen: doe goed je huiswerk voordat je bestelt, want ze geven geen doseringsadvies. Lees jezelf goed in van tevoren, zoals ik heb gedaan.
Het bedrijf biedt goede service, werd snel en discreet opgestuurd en was netjes verpakt. Kortom: producten werken naar behoren. Ik wil ze bedanken en zeker aanbevelen!"

Réponse : Peptidesvoordelig.nl
Melanotan 2 en Reta besteld en echt…
Melanotan 2 en Reta besteld en echt super tevreden. De werking was erg goed – mooi bruin kleurtje opgebouwd en gewoon een goed gevoel bij de kwaliteit.
De prijs-kwaliteitverhouding is echt top. Zeker vergeleken met wat je elders betaalt.
Ik kom hier absoluut weer terug. Dankjewel en tot de volgende keer!

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.