Perfektmiljo Avis

4,2

Jeg bestilte pakken på morran kl 8, og den ble sendt samme dag! Håpet optimistisk på at pakken skulle ankomme dagen etter, men Posten brukte én ekstra dag -- og det er greit :) Valgte PerfektMiljø... Voir plus

Det gikk lang tid fra varen ble bestilt til den ble levert på posten. Posten brukte også altfor lang tid med å levere varen. Når jeg sendte klage på dette til perfekt miljø tok det lang tid å få svar-... Voir plus

Veldig fornøyd, dette er første gang jeg bestiller fra denne butikken og kommer ikke til å være den siste. De har gode priser/ lav pris på frakt i forhold til andre nettsider og ikke minst rask leve... Voir plus

Vi har fått testet ut SONETT sine produkter, blant annet oppvaskmiddel, oppvaskmiddel og rengjøring. Veldig fornøyd med kvalitet og at produktene er drøy i bruk. Pakker og sender ordrene kjapt. Kan tr... Voir plus

1. Espace Internet

Perfekt Miljø er opptatt av å spre kunnskap om miljøvennlig forbruk og tilby våre kunder beste produkter som ikke skader miljøet. Miljøvennlige vaskemidler, perfekt inneklima (luftrenser, luftfukter, avfukter), kompostering med bokashi, dyrk selv (frø, setteløk og gjødsel), økologiske produkter

Bien

Demande des avis aux clients

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

18 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Tar for lang tid med forsendelsen

Tar for lang tid med forsendelsen. Anbefaler å bytte transportør til en annen enn postnord

26 mai 2025
Logo de Perfektmiljo

Réponse de Perfektmiljo

Takk for at du tok deg tid til å legge igjen en anmeldelse.

Vi beklager virkelig at forsendelsen tok for lang tid. Vi bruker Posten som transportør (ikke PostNord), men har dessverre opplevd flere forsinkelser de siste månedene – noe vi tar alvorlig og følger opp med dem.

Rask levering

Rask levering, utover det, kan jeg ikke si noe enda , for jeg har ikke sådd enda , derfor vet jeg heller ikke resultatet.

3 mars 2025

Alt for mye spam på mailen

Alt for mye spam på mailen, plagsomt mye
Dere er nå på søppelpost lista, siste mailen jeg ser fra dere nå

9 février 2025
Logo de Perfektmiljo

Réponse de Perfektmiljo

Vi forstår at det kan være frustrerende å motta for mange e-poster. Vi sender kun nyheter og tilbud til våre kunder, men hvis dette ikke er relevant for deg, kan du enkelt melde deg av ved å trykke på "stopp"-knappen i e-posten.

Vi beklager for eventuell ulempe