Formidabel service! Jeg købte en cykel hos perform sport og skulle bruge den relativt kort tid efter bestilling. Jeg ringede og fik en fantastisk service af Claus, som fik sendt cyklen afsted så hu... Voir plus

Konstruktiv dialog med Danny vedr. cykelkøb. God vejledning og instruktion i forhold til min nye cykel. Man bliver mødt på det niveau man er ift. ens cykelerfaring. ingen fancy pancy nørderi ift. fagt... Voir plus

Jeg har haft en virkelig god oplevelse med online/telefonisk rådgivning og køb af en mountainbike i Holstebro afdelingen. Jeg havde med Claus at gøre, og han var yderst professionel, hjælpsom og r... Voir plus

4,8

Excellent

TrustScore 5 sur 5

Formidabel service!

Formidabel service!

Jeg købte en cykel hos perform sport og skulle bruge den relativt kort tid efter bestilling. Jeg ringede og fik en fantastisk service af Claus, som fik sendt cyklen afsted så hurtigt han kunne. Simpelthen service udover det forventede! Jeg køber mit sportsgrej hos Performsport fremover! Kæmpe anbefaling herfra.

28 mai 2025

God service og udvalg

Jeg tog ind i butikken i Holstebro, for at købe en cykeljakke, trods min vedholdenhed blev jeg talt fra at købe den ønskede jakke og købte den regnjakke ekspedienten anbefalede, den var både billgere og har virkelig været et godt køb. Tak for god service

20 mai 2025

Perform er stedet for super service

Perform er stedet man søger til både når man skal købe nyt eller have service.
Altid tip top betjening og service. Når teknikken og elektronikken driller er der ganske simpelt ikke et bedre sted man kan opsøge. 👍👍👍

20 mai 2025

Alt for lang leveringstid.

Alt for lang leveringstid.
I deres beskrivelse står der 2-4 arbejdsdage for levering.
Efter 7 dage kontaktede jeg dem først pr. mail senere pr tlf. Først der behandler de min ordre.

Jeg når derfor ikke at få min vare til tiden - da det var en gave der skulle bruges på dag 8.

Intet andet end “Vi har sendt din pakke i dag” kunne man få ud af dem.

Find et alternativ - denne forretning er ligeglad med service.

2 mai 2025

Hos Performsport møder man altid god…

Hos Performsport møder man altid god viden og god service om de produkter de har i deres butik.
Dedikerede medarbejdere som har tid til at guide dig hen til det rigtige valg.
Altid en god oplevelse som kunde at besøge Performsport

23 avril 2025

Service I top som internetkunde…

Hos Preformsport i Ålborg er der fuld service og vejledning, også selv om du er internet kunde. Jeg har fået den bedste service, kvalificeret vejledning og personlig betjening via telefon, jeg kan kun anbefale Performsport.

28 avril 2025

Alt er perfekt derfra.

Har handlet der flere gange. En fornøjelse hver gang, og da jeg var i tvivl om en ting, ringede jeg bare til den fysiske butik og fik en venlig behandling. VH Ingrid L. ♥️♥️♥️♥️

28 mars 2025

God service til cykeltilpasning

Fik lavet en cykeltilpasning af Anne, rigtig god service og vejledning, jeg følte hun tog sig god tid til opgaven blev udført til mål. Endvidere fiksede hun og hendes kollegaer en mekanisk fejl på min cykel også, mange tak for det.

Har desuden cyklet på cyklen siden, og det har gjort en rigtig stor forskel. Tak til Performsport for hjælpen.

4 mars 2025

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit