Permånad Avis 120

TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Vi har mycket utrustning via permånad. Vi har under flera år haft permånad som förstahandsval när det kommer till datorer, telefoner, ljud och annat till kontoret och våra medarbetare. Det ä... Voir plus

Min förra dator gick sönder, fick rekommendation att beställa härifrån and that i did. Det visade sig vara ett av de bästa beslut jag gjort, de levererade alltså datorn till mig på samma dag :... Voir plus

Snabb och smidig service. Leasing, ska sägas, är inte för alla, men med hög omsättning på hårdvara och drullar bland våra anställda så blir det en no-brainer att köra leasing med PerMånad. En extr... Voir plus

1. Service e-commerce
  2. Services aux entreprises
  3. Service de location
  4. Société financière non banquière

À propos de Permånad

🙋🏻‍♂️ Hej Företagare!

Uppgradera din utrustning Permånad Produkter För dig som driver eget För dig som har anställda Asset management Byt in din MacBook

Enkel hantering av din utrustning – spara tid, pengar och undvik stress

Permånad hittar du allt från datorer och telefoner till kameror och kaffemaskiner. Med en smidig och flexibel leasingtjänst blir det busenkelt att välja mellan att uppgradera eller behålla utrustningen när avtalet går ut.

• Uppgradera i förtid - alla Mac-produkter går att uppgradera 12 månader i förtid.
  • Låga månadskostnader - håll koll på kassaflödet och satsa på tillväxt.
  • Allt på en faktura - gör bokföringen lätt som en plätt genom att samla allt som en kostnad.
  • Personlig service - inga långa telefonköer, bara snabb hjälp när du behöver det.
  • Råd om teknikbehov - få hjälp från beställning till uppgradering och support.
  • Hållbarhet i fokus - uppgradera tekniken och bidra till en grönare framtid genom återanvändning och återvinning.

Har du frågor? Chattsupporten är alltid redo att hjälpa till. Oavsett om du är i uppstarten eller behöver utrustning för att expandera, blir processen enkel och problemfri.

Om Permånad

Mission
Att möjliggöra många drömmar genom att skapa det mest innovativa och hållbara sättet att få tillgång till teknik.

Tänk så många fantastiska företagsidéer som aldrig blir av, som aldrig får se dagens ljus. Det som driver oss på Permånad är att göra allt vi kan för att dina företagsdrömmar ska bli verklighet. Vi gör det genom att erbjuda ett banbrytande, enkelt och hållbart sätt att få smidig tillgång till all den teknik du behöver. På så sätt kan du fokusera på det du gör bäst och se till att dina drömmar blir förverkligade.

4,4

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

120 avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Byt ut Nordea Finans

Bra erbjudande och Permånad verkar seriösa, men Nordea Finans som sköter själva den ekonomiska biten lägger på extrema straffavgifter om man blir sen med en betalning, och kräver hela räntan ifall man vill betala av allt i förtid. Byt ut! De har enbart fått ettor här på Trustpilot. Vilken bank som helst skulle förmodligen vara bättre.

3 octobre 2025

Réponse de Permånad

Hej David, tack för din recension och för att du delar med dig av din upplevelse.

Jag beklagar verkligen att du haft en negativ erfarenhet med vår partner Nordea Finans – förstår att du är frustrerad. Du får gärna höra av dig direkt till oss om det finns något vi kan hjälpa till med här. Samtidigt vill jag tacka för de fina orden om oss på Permånad, det uppskattar vi.

Vi samarbetar med flera finansbolag för att kunna erbjuda olika alternativ, så att du kan välja det som passar dig bäst. En metod för att undvika försenade betalningar i framtiden är att använda autogiro – då sköts allt automatiskt. Oftast blir det även ett lägre månadspris då.

Mats på Permånad

Jättedåligt service har skickat en…

Jättedåligt service har skickat en fråga för vecka men tyvärr dem svara inte.

18 septembre 2025

Réponse de Permånad

Hej Ilja! Supertråkigt att höra att du är missnöjd med vår service. Vi brukar oftast svara snabbt i vår chatt. Jag kan se att du har öppnat upp en chatt med oss på kvällen när mina kollegor inte har varit online, men du har inte ställt en fråga såvitt jag kan se. Det är därför vi inte har svarat dig. Du är varmt välkommen att höra av dig om du har frågor, vi är online 09-17 och finns på telefon mellan 10-15 vardagar.

Bra kundtjänst!

Bra kundtjänst!

29 août 2025

Réponse de Permånad

Hej Elnara! Tack för att du tog dig tid att recensera oss, kul att höra att du är nöjd med vår kundtjänst!

Toppnotch👍

4 septembre 2025

Réponse de Permånad

Hej Tommy! Tusen tack för din recension, kul att höra att du är nöjd med oss.

Mats på Permånad

tack för att ni kunde ändra

Tack för snabb leverans och ändra utskicket

29 août 2025

Réponse de Permånad

Hej Gunilla! Kul att höra att du är nöjd med oss, tack för recensionen! :)

Réponse de Permånad

Hej Cornelia! Kul att höra att det har gått smidigt, tack för att du tog dig tiden att skriva en recension :)

Mats på Permånad

Great experience leasing computers for…

Great experience leasing computers for our company. Also referred a another business and got a Elkjøp giftcard.

Recommend to anyone needing expensive equipment for great prices.

11 juin 2025

Réponse de Permånad

Hello Armandas! Happy to hear that you are pleased with our service. Thank you for taking the time to write a review!

Regards,

Mats from Permåned

Trevlig bemötande

Allt, från service till snabb leverans. Trevlig och hjälpsam bemötande.

3 juillet 2025

Réponse de Permånad

Hej Raul! Så kul att höra att du är nöjd med vår service. Har framfört det till mina kollegor. Tveka inte att höra av dig till oss om du har några frågor i framtiden!

Kanske har missat något

Kanske har missat något, men båda produkterna var beställningsbara (om jag inte missat att det var oklart med leveranstid på produkt 2), men fick endast en vara och upplever att besked gällande produkt 2 angående leverans är väldigt vagt.

24 juin 2025

Réponse de Permånad

Hej! Tråkigt att höra att en av produkterna tog lång tid på sig, och att informationen om leverans inte var tydlig.

Efter kontakt med dig har vi ni uppgraderat till en lite bättre produkt utan extra kostnad. som finns i lager och skall komma inom 1-3 arbetsdagar. Ledsen över strulet, och hoppas du blir nöjd när allt är på plats! Tveka inte att höra av dig i vår chatt där vi oftast svarar inom 1 minut, eller via telefon.

Mats på Permånad

Va bra men produkten ni hade på…

Va bra men produkten ni hade på hemsidan hade utgått fick dock en bättre men rensa utgående

27 mai 2025

Réponse de Permånad

Hej! Tack för din recension.

Ibland har vi kvar föregående modeller i sortimentet tills lagret tar slut på dem. Jag har framfört din feedback till vårt produktteam att vara snabbare här. Skönt att höra att det löste sig med en bättre produkt!

Réponse de Permånad

Hej Adam! Superkul att höra att du är nöjd med oss. Tack för att du tog dig tid att recensera!

Mats på Permånad

Allt fungerade enkelt och smidigt

Allt fungerade enkelt och smidigt. Hanteringen kändes trygg och säkert.

28 avril 2025

Réponse de Permånad

Hej Michael! Kul att höra att du är nöjd! Tack så mycket för recensionen.

dom var jätte snabba

dom var jätte snabba

22 avril 2025

Réponse de Permånad

Hej! Superkul att höra att det gick snabbt och du är nöjd med oss. Tack för recensionen!

Réponse de Permånad

Hej! Tack för att du tog dig tid att skriva en recension. Trevligt att höra att du har fått bra service! :)

Lång leveranstid

Lång leveranstid. Jag fick intrycket att ni hade önskad konfiguration på lager men ack nej...
MacMini 4pro

25 février 2025

Réponse de Permånad

Hej! Tack för din recension. De flesta av våra beställningar levereras inom 1-2 arbetsdagar, i detta fallet var det längre leveranstid på denna konfiguration. Vi visar leveranstiden för vald produkt under "Lägg i varukorgen" knappen samt mailar ut detta efter lagd order. Man får även snabbt svar i chatten om något känns oklart. Vi tittar på om detta går att lyfta ytterligare så att man kan känna sig trygg i att beställningen kommer i tid. Hoppas du är nöjd med din Mac Mini!

Mats på Permånad

Snabb och effektiv service med…

Snabb och effektiv service med personlig kontakt.

22 avril 2025

Réponse de Permånad

Hej! Tack för att du tog dig tid att skriva en recension, kul att höra att du är nöjd!

Smidig och bra service

Smidig och bra service! Min andra laptop genom Permånad!

2 avril 2025

Réponse de Permånad

Hej! Tack för recensionen, kul att höra att du är fortsatt nöjd med oss! :)

Snabba och prisvärda leveranser

Snabba och prisvärda leveranser. Utmärkt dialog under hela beslutsprocessen.

7 avril 2025

Réponse de Permånad

Hej Jan! Tack för de fina orden. Vi hoppas att du blir fortsatt nöjd med oss!

Réponse de Permånad

Hej! Tack för din recension. Kul att höra att du är nöjd!