À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 66 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

3,5

Tous les avis

9 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg kan ikke anbefale træning af en…

Jeg kan ikke anbefale træning af en Jackrussel, der er en selvstændig og intelligent hund. I forbindelse med tilmeldingen er træneren gjort opmærksom på, hvilke udfordringer min dejlige Jackrussel har. Hun tilkendegiver, at kunne afhjælper disse udfordringer. Dette var så ikke tilfældet. Jeg betalte 900 kr for ingenting.

6 mai 2026

Hej Caroline

Jeg er ked af at høre, at du ikke har fået den oplevelse, du havde håbet på.

Jeg forsøgte under træningen at tage hensyn til de udfordringer, du nævnte omkring din hund, blandt andet ved at skabe afstand til de hunde, den reagerede på, og hjælpe jer bedst muligt i situationerne.

Hundetræning er desværre ikke en hurtig løsning, og udvikling kræver ofte tid, kontinuitet og gradvis træning, særligt ved udfordringer med frustration eller reaktiv adfærd.

Jeg ønsker jer alt det bedste fremadrettet.

Noté 5 sur 5 étoiles

Petdimo ser dig og din ven

Line fra Petdimo er en person som ser dit kæledyr og bliver ved med at undersøge og finde ny viden for at hjælpe vores kæledyr til at have det bedst muligt sammen med os. Hun hjalp mig med at finde det rigtige foder til min hund Uffe og på hendes anbefaling er der kommet god ro på hans mave.

Derudover kunne jeg ikke forstå hvorfor Uffe ikke var begyndt at fælde men lidt nyfunden viden om langhårede hunde og et bad, så kom der gang i fældningen.

Kan varmt anbefale Petdimo og Line

30 avril 2026

Tusind tak for de flotte ord, Stefan 🥰

Det betyder virkelig meget for mig at høre, at både rådgivningen omkring foder og hjælpen til Uffe har gjort en forskel.

Det har været en fornøjelse at følge jer, og jeg glæder mig til at se jer igen hos Petdimo.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk oplevelse med super kommunikation og flot arbejde.

Jeg har i dag været forbi hos søde Line i petdimo med min dejlige hund som trængte til at blive forårs klippet.

Kæmpe anbefaling herfra, Line er super sød og meget kommunikativ, skrev til mig at hun ville gøre opmærksom på at min hund havde filter og ja det må jeg indrømme da jeg ikke har haft overskud til at komme i bund. Det var en super oplevelse og min hund blev så smuk og flot klippet.

Ville have haft givet 10 stjerner hvis muligt.

26 avril 2026

Tusind tak for den utrolig flotte anmeldelse, Diana 🥰

Det var en fornøjelse at have jer forbi, og jeg er virkelig glad for, at du følte dig godt informeret og tryg gennem hele processen.

Filter kan ske for selv den mest omsorgsfulde hundeejer, og jeg sætter stor pris på din ærlighed og tillid. Det vigtigste for mig er altid hundens velvære og at skabe en god oplevelse for både hund og ejer.

Tusind tak for anbefalingen, og de “10 stjerner” varmer virkelig meget ❤️

Noté 1 sur 5 étoiles

En oplevelse som vi gerne have været foruden.

Sikkert en ok web shop, men som hunde frisør virkelig ringe.

Vi har lige betalt for at få klippet tre hunde hvor resultatet er så grimt at man skulle tro det var første gang.

Men det værste var at den ene hund kommer tilbage blødende fra halsen og det ligner at hun er kommet til at klippe i den. Jeg tror der har været en træls hår knude og så er hun ved et uheld kommet til at ramme hunden med saksen, men i stedet for blot erkende dette så får vi en lang historie om at hunden blot havde et hot spot. Men der var intet med den hund da vi afleverede den.

Den ene hund har heller ikke fået klippet negle selv om dette også var en del af prisen.

At vi har skulle betale for dette stykke arbejde er ikke rimeligt. Det ligner vores hunde har været udsat for klippe træning og ikke for en god klipning som vi havde forventet . Hvis dette firma tog lidt ansvar havde de betalt os vores penge tilbage. Vi skal nu bruge penge på at få hundene klippet pænt hos en anden frisør, da de ser virkelig grimme ud.

Tilføjelse…

Vi har nu været forbi dyrlægen med hunden da det stadig blødte og fik der bekræftet at det ikke var tale om et hot spot, men han det var tydeligt at hunden havde fået et snit nok fra en saks.

Alle kan lave en fejl det er trods alt helt sikkert tale om et uheld, men så vær dog ærlig frem for at dække sig ind med en historie der ikke holder.

23 avril 2026

Hej Otto

Jeg kan se, at anmeldelsen nu er opdateret med nye oplysninger.

Jeg vil gerne tage en dialogen direkte, med jer. da der er flere forhold i anmeldelsen, som ikke stemmer overens med det forløb, jeg oplevede og dokumenterede.

Jeg vil derfor bede jer om at kontakte mig, så vi kan få afklaret sagen korrekt.

Petdimo

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg havde bestilt min ordre til afhentning. Da jeg kom var min ordre klar og pakket. Hurtigt og god service. 5 stjerner herfra 🙂

1 septembre 2024
Noté 4 sur 5 étoiles

super oplevelse

Havde en super oplevelse med at handle ved jer
jeg fik mine vare indenfor 2 dage og min lille Buller blev så lykkelig over jeres snacks

26 août 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg ville prøve nye godbidder til…

Jeg ville prøve nye godbidder til hunden og så denne virksomhed på Facebook.
De har nogle ok priser på deres sortiment og leveringen gik hurtig.
Kan anbefales, hvis du vil forkæle din vovse.

17 août 2024

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus