Petrowsky A/S Avis

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Dårlig service

Hejsa. Nu skal i høre. I har en kollega der kører rundt i vejle og råber af folk/giver fingeren. Fordi man i sit arbejde bliver nød til at holde på nogle bestemte måder for at løse sit ærinde. Det skete for mig i vedelsgsde nr 1. Kl 11:20. Ærveligt jeg ikke fik nummerpladen så man kunne gå videre med dette. Håber i snakker med jeres kollegaer eftersom jeg altid aceptere deres ærinder. Hvor sku han skamme sig som fuld voksen mand

30 décembre 2025
Logo de Petrowsky A/S

Réponse de Petrowsky A/S

Hej Aleksander.

Vi beklager den episode, du har oplevet. Det er bestemt ikke en adfærd, der hverken kendetegner eller accepteres hos Petrowsky.
Vi følger selvfølgelig op på hændelsen.
God dag.

/Anne, Petrowsky Gruppen

Noté 5 sur 5 étoiles

Fremragende service og faglig stolthed…

Fremragende service og faglig stolthed fra virksomhedens lærling Jonas.
Jonas fik vores varmesystem til at fungerer efter to andre VVS’ere tidligere havde gjort forsøget uden held, og vi derfor har haft problemer med opvarmning de sidste to vintre.
Tak fordi du tog dig tiden til at genbesøge os, hvorefter systemet spiller, hvilket jeg også fornemmede gav dig ro i sindet. Flot at tage ansvar.
Endnu engang tak for god service.
Mvh. René Smedegaard, Andelskassen i Aarhus C.

30 octobre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

4.700 KR for 2 timers besøg af VVS for…

4.700 KR for 2 timers besøg af VVS for udskift af Kuglehane og tryktest på rør.

18 août 2025
Logo de Petrowsky A/S

Réponse de Petrowsky A/S

Hej Frey,

Tak for din anmeldelse. Du nævnte også i telefonen, at du ville skrive en anmeldelse.

Vi har gennemgået din faktura med dig over telefonen. Vi er ikke enige i, at opgaven udelukkende bestod af de elementer, du beskriver herpå. Vi er kede af at din oplevelse ikke står mål med den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder. Tak fordi du tog dig tiden til at beskrive din oplevelse.

/Morten, Petrowsky Gruppen

Meget mere end 5*

Sikke en fantastisk service - og oplevelse. Vi havde lidt problemer med vores fjernvarme. Efter samtale med fjernvarmeværket, tog vi kontakt til - vores tidligere anvendte - Petrowsky. Vi fik besøg af Mike. På alle måder en stor oplevelse. Professionel til fingerspidserne, både hvad angik gennemgangen af vores lille anlæg, instruktion i, hvad vi kunne gøre. Og ellers bare gode råd. Vi var helt trygge efter besøget. Vi kan KUN anbefale Petrowsky og deres medarbejdere. PS - med den anerkende tilgang til os kunder som du Mike har, kan du sagtens udvide dit arbejdsområde både indenfor faget, og i andre pædagogiske/undervisningsmæssige retninger.

9 juillet 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Fast og super kompetent VVSer gør hele forskellen

Det fungerer super fint med serviceaftalen.
Vi har en fast og meget kompetent medarbejder, som allerede kender huset og dets installationer. Han ved præcis, hvordan alt hænger sammen – og det sparer både tid og besvær.
Det er nok dyrere end alternativerne, men det opvejes af den tid og effektivitet, vi får til gengæld.
Alt i alt en rigtig god løsning for os.

30 avril 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Vi har her til aften haft en akut…

Vi har her til aften haft en akut vandskade i en lejlighed og var nødsaget til at ringe efter hjælp. Vi blev mødt af en ung mand fra Vejle der må siges at være fantastisk dygtig! Han hjalp os fra A til Z og var vanvittig professionel samt serviceminded. Jeg vil til hver en tid ringe her til igen og anbefale dem til alle jeg kender! Til den dygtige VVS’er - jeg håber du ser den her besked og TAK for hjælpen!

6 février 2025

Fantastisk firma!

Kim kom ud til os for at trykprøve vores varmeanlæg i forbindelse med mistanke om skjult rørskade i en væg. Super fantastisk flink mand, god service, alt spillede bare fra start til slut. 5 store stjerner fra min kone og jeg. Tak for et behageligt og beroligende besøg 🙏🏼

16 août 2024
Noté 2 sur 5 étoiles

Bare en øv oplevelse

Bare en øv oplevelse
Første besøg kom for sent, han virkede dog dygtig Blev desværre faktureret for fuld time trods han kun var der i 1/2 time Næste mand ugen efter lukkede vand ud, da der var luft, og så snakkede han sig ellers igennem resten af tiden uden egentlig at lave noget Og, problemet er ikke løst Har skiftet til anden VVS Fik dog rabat på regningen, da der var faktureret for stort timeforbrug (det krævede lidt overtalelse)

10 mai 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Nu har jeg brugt firmaet i en del år og…

Nu har jeg brugt firmaet i en del år og er særdeles tilfreds med både min serviceaftale og det arbejde, som, ud over den, bliver udført. Jeg havde i dag igen fornøjelsen (og det er altid samme medarbejder, som kommer og løser opgaven) af en velgennemført og effektiv håndtering af de problemer, jeg havde. Det er en fornøjelse at tale med og se en super dygtig mand gå til opgaven og altid finde den rigtige løsning. Jeg ville gerne sætte navn på, men I ved garanteret, hvem jeg taler om!

15 février 2021

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus