Pets Pride Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Kwaliteitsproducten, mooie vormgeving, goede prijs en service! Twee jaar geleden ook hier besteld, deze producten werken nog prima, maar door twee extra katten besloten een voerbak en fontein bij te... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb een automatische kattenbak besteld. Toen ik wat problemen had met de installatie werd ik hier ontzettend fijn in ondersteund. Alles werkt nu naar behoren. De ervaring met de kattenbak zelf weet... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Fijn bedrijf met veel te leuke producten. Wij hebben twee manden en een automatische voerbak, over alles erg tevreden. Ook het contact loopt goed, er wordt snel gereageerd en meegedacht! Ik verwacht h... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Ik heb eerder een kattenmand gekocht en gister een automatische kattenbak. Allebei de keren de producten snel en goed verzonden. Mijn Siberen zijn fan van de mand en de kattenbak is nu nog een beetje... Voir plus

À propos de l'entreprise

Écrit par l'entreprise

Pets Pride. Alle gemak voor je kat of hond.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Tous les avis

56 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

We kunnen niet meer zonder de producten van PetsPride!

Wij hebben de automatische voerbak en waterfontein. Wij en Rosalie, onze bengaal, kunnen niet meer zonder! Ook als we even uit huis zijn kunnen we via de camera even inchecken bij Rosalie. En nog steeds ben ik zo blij met de designs die stijlvol in ons huis passen!

4 août 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Aanrader om te bestellen!

Al meerdere artikelen besteld via pets pride (automatische voerbak en drink fontein) toen mijne oude voerbak kapot ging heb ik kosteloos en nieuwe thuis gestuurd gekregen.
Nu ook weer een hele fijne en snelle service bij me nieuwe bestelling van vandaag! Zeker aan te raden hier te bestellen voor alles wat je nodig hebt voor je kat(ten).

7 juillet 2025
Noté 2 sur 5 étoiles

Niet kat-proof. Langzame service.

Mijn kat bewees dat het design voor de automatische voerbak niet kat proof is, en heeft daarbij een stuk siliconen rand van de voerbak af getrokken om aan het voer in het reservoir te kunnen komen. Op de website stond dat er qua design “aan alles was gedacht”. Klantenservice gecontacteerd en na 1,5 week het antwoord gekregen dat ik geen compensatie krijg voor de €99 die ik heb uitgegeven. Heel jammer.

7 avril 2025

Top!

Ik ben super blij met mijn voerautomaat! Het apparaat werkt al sinds dag 1 dat ik het kocht, en na het aanschaffen van een nieuw WiFi modem en wat problemen met de app direct hulp gekregen van de klantenservice!!

14 février 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer blij met automatische voerbak

Ik heb een automatische voerbak met camera gekocht via Bol.com. Kreeg hem keurig in een dichte doos verzegeld (dus echt nieuw). Met een Nederlandse handleiding. ik dacht nou daar gaan we voor zitten, maar het koppelen aan mijn wifi was 2 tellen werk. De app is een zeer goede app die ik al had voor wat lampen aan en uit te zetten. Smart Life app is top. Je kunt alle voer momenten instellen en ook hoeveel (helemaal top). Mooi netsnoer incl. USB adopter erbij (zie je ook niet vaak). Miste wel even dat er mij niet helemaal duidelijk was dat er grote batterijen in moesten (niet mee geleverd). Je kunt ook heel makkelijk nacht zicht aan en uit zetten. Bij automatisch had ik last van het continue klik geluid van het nachtzicht. Even berichtje naar verkoper en opgelost. Dus je kunt gerust bij Pets Pride iets aanschaffen. Ik ben netjes geholpen en ben meer dan blij met wat ik heb ontvangen.

31 août 2024

Erg tevreden over producten

Paar maanden geleden een drinkfontein en automatische voerbak aangeschaft en werkt echt heel fijn. We zijn nog steeds erg blij met de producten! Een aantal vragen gesteld en kreeg keurig snel een reactie. Jammer dat ik niet meer sterren kan geven want ik ben echt heel erg tevreden en mijn viervoeters ook:)

30 août 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

De vierkante drinkfontein met wiFi…

De vierkante drinkfontein met wiFi aangeschaft voor mijn katten. Mijn kat heeft na lang weigeren te drinken uit een drinkbak, weer geleerd om normaal water te drinken ditmaal uit de fontein. Ook mijn kleinste kat (16 weken) was hier op een paar seconden mee weg. Ze genieten beiden van lekker vers water, de hele dag en nacht door. Je hoort het apparaat niet, verbruikt weinig energie en geeft signalen via de app als er iets mis is. Service na verkoop als zeer positief ervaren.

20 août 2024
Noté 4 sur 5 étoiles

Klacht uiteindelijk naar tevredenheid opgelost

Via Bol.com een automatische voerdispenser aangeschaft, die na een aantal maanden steeds minder zin kreeg om te doseren (kan gebeuren) dus heb ik contact gezocht met deze verkoper. De communicatie was zeer vriendelijk en inhoudelijk gezien proffesioneel doch tijdrovend. We leven in een drukke wereld, maar dit had beter gemoeten. Uiteindelijk, na wat op mij overkwam als oprechte excuses voor de moeizame communicatie, tot volledige tevredenheid afgehandeld en heeft de verkoper volledig gerestitueerd. Dat mag als super service worden ervaren mijn inziens.

7 mars 2024
Avis spontané

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus