1. Magasin de vitamines et compléments alimentaires
  2. Service de fitness et nutrition
  3. Pharmacie

Informations provenant de diverses sources externes

PharmaViva Ltd. deals exclusively with food supplements and other health products, that can demonstrate scientifically documented effects.Quality is common for all our products. We do not compromise with the content of active ingredients in order to se...

2,8

Moyen

Pharmaviva!

Pharmaviva er dog det mest ustabile firma jeg nogen sinde har handlet med!!
Har tidligere handlet med dem 2 g hvor mine varer først kom efter godt en måned. Det er så også ok måske.
Men 3.oktober bestilte jeg en hel del og de trak de mange penge dagen efter.
Men der gik én måned og der gik 2 og så begyndte jeg at henvende mig på alle måder, både direkte, med mails og ringede både til deres engelske tlf.nr men der var nummeret ikke brug og det kan jo kun opfattes som de ikke ønsker tale med deres kunder!!
Der var også et DANSK tlf.nr som jeg har ringet til igen og igen, det ene viste sig og være en sko butik i Sønderjylland.
Et andet nr var der en automatik tlf svarer som sagde Pharmaviva ikke kunne tage tlf lige nu men ville kontakte mig hurtigst muligt. Det gik der så også en måned med uden jeg hørte det mindste. Selvom jeg lagde mange beskeder over en måned.
Så da der var gået over 3 måneder, henvendte jeg mig til Paypal som har været en kanon hjælp. Al ros til dem.....
Da de til sidst gjorde krav på få mine mange penge retur, Ja SÅ kunne de lige pludselig godt finde ud af og sende mine varer.
Så de er endelig hentet her idag.
Desværre er de de eneste hvor jeg kan købe den vare, men bli'r jo stærkt i tvivl om jeg nogen sinde tør handle med dem igen.
Kun hvis Paypal stadig vil hjælpe igen hvis problemer.
Men, men hvor ER det dårlig stil og trække vores mange penge og så ikke ville leveres vores varer. Tænk vi skulle vente næsten 3 1/2 måned på få vores varer.
Og at de så også ignorerer alle vores henvendelser. Jamen hvad er det dog for du firma???????????

1 février 2019

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit