Gør rengøring nem og effektiv❤️ Anvender PH Universal Skumrens dagligt og har anvendt PH Pist Væk mod skimmel i brusenichen - væk på bare 30 minutter🤩 PH Power Drain fiksede mit stoppede afløb i... Voir plus
L'entreprise a répondu
Skumrensen er perfekt til fx keramiske kogeplader. Intet andet produkt har fået pladen til at se ren og skinnende ud. Og jeg har prøvet meget forskelligt. Tak for et godt produkt.
L'entreprise a répondu
Jeg har nu brugt flere produkter fra PH Import. De virker okay, men ikke bedre end billigere alternativer
Købte fugerens, og modtog allerede produktet dagen efter. Jeg må sige at produktet virker fantastisk. Sprøjtede det på fugerne i brusekabinen også ind bag et rør hvor jeg ikke kunne komme til med børs... Voir plus
L'entreprise a répondu
PH IMPORT leverer rengørings og vedligeholdelse produkter til private samt virksomheder.
Danemark
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Jeg har nu brugt flere produkter fra PH Import.
De virker okay, men ikke bedre end billigere alternativer
Fantastisk produkt nemt at bruge til alt spejle køkkenlåger og meget andet bliver som nyt

Er “blæst bagover” af Universalskum - det er en fornøjelse, at gøre rent nu 😊
Har genbestilt sammen med kollega og datter….

Réponse : Phimport
Fantastiske produkter der holder hvad de lover!

Réponse : Phimport
Fantastiske produkter, som virkelig virker. Har købt grill og ovnrens, universal skumrens og ren fuge. Det kan noget.

Suverænt
Jeg har modtaget min vare. Og kan kun sige 1 ting wow.
Det virker og jeg troede ikke på det. Men jeg tog fejl.
Varmt anbefales herfra. Super hurtig levering

Hurtig levering
Super gidt produkt
Gør rengøring til en leg

Réponse : Phimport
Produktet var i stykker ved ankomst så er det sku for dyrt

Réponse : Phimport
Jeg er målløs over deres produkter. De er geniale. Bare irriterende jeg først har opdaget dem nu.

Réponse : Phimport
Jeg har prøvet PH Universal Skumrens i dag første gang. Rengøring nem og effektiv, en virkelig gode rengøringsmiddel. Jeg køber det i hvert fald igen.

Réponse : Phimport
Et fantastisk produkt og lige til bestilling.
Det er ikke sidste gang vi bestiller fra PH-Import!

Réponse : Phimport
Gennemført gode og overordentlig virkningsfulde produkter og hurtig og god service

Réponse : Phimport
Jeg har aldrig prøvet noget produkt der er så efektivt som dette kan varmt anbefales til rengøring 👍

Réponse : Phimport
Super fede produkter. Særligt er jeg vild med Blå Mirakel og PHidusen, der fjerner genstridige pletter. Nogle gange er PHidusen nok i sig selv. Den er lidt af en mirakel, synes jeg