La Piccola CantinaAvis

1. Caviste

La Piccola Cantina is een kleine webshop gespecialiseerd in Italiaanse wijn. De wijnen importeren wij zelf direct bij de boer. Wij beschikken over een netwerk van kleine wijnboeren die vol passie de mooiste wijnen voor jou maken. Je vindt een uniek assortiment in onze webshop. Lees meer over onze werkwijze en de wijnboeren met wie wij samenwerken op onze website.

4,3

Aucune trace de demande d’avis

13 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Snelle en vriendelijke service

Bestelling geplaatst en konden het daarna snel afhalen. Zeer vriendelijke en spontane eigenaren. De Neblina was een echte parel. 10/10 aanrader.

13 septembre 2025

Wat een fijne en heerlijke ontdekking

Wat een heerlijke en bijzondere wijnen! Wat ons vooral aanspreekt is het concept van kleine wijnboeren, uit Italië, met veelal biologische wijnen. Wij zijn geen kenners, maar het mooie van deze website is dat we wegwijs worden gemaakt in de keuze van de wijnen. Ook kun je persoonlijk advies krijgen van Noah en Matthijs. Het bestellen verloopt heel soepel. Ook leuk om als cadeau te geven. Iedere bestelling wordt met zorg en aandacht ingepakt. Dus al met al een echte aanrader!! Tot de volgende bestelling!

7 septembre 2025

Bedankt voor jouw review! We hopen je gauw weer terug te zien! Ciao Noah

Snelle en zorgvuldige levering

Snelle en zorgvuldige levering, overzichtelijke en goed functionerende website.

Bedankt voor jouw review Tim! We hopen jou gauw weer terug te zien! Ciao Noah

Wijn met een verhaal

Wijn met een verhaal.
De bestelling bij La Piccola Cantina was erg soepel, en de omschrijvingen bij de wijnen waren erg persoonlijk.
Alles ging erg goed met de levering, en het doosje wijn met een aantal verschillende soorten flessen is goed aangekomen met een persoonlijke noot. Hier gaan we van genieten!
Van harte aan te bevelen!

Réponse de La Piccola Cantina

Bedankt voor jouw review Matthijs! We hopen je gauw weer terug te zien! Ciao Noah

Aanrader!

Heel fijn geholpen bij mijn bestelling. Omdat ik niet precies wist welke wijn te kiezen, kreeg ik uitgebreid en persoonlijk advies via WhatsApp. Alles werd duidelijk uitgelegd en de bestelling was zo geregeld. De levering verliep snel de wijnen waren mooi ingepakt. Keep going the good work!

Réponse de La Piccola Cantina

Bedankt voor jouw review Jelle! We hopen je gauw weer terug te zien! Ciao Matthijs

Enorm vriendelijk en gericht op de…

Enorm vriendelijk en gericht op de klant. Zelfs thuisbezorgd, omdat ze toch toevallig in de buurt waren!

30 août 2025

Réponse de La Piccola Cantina

Ontzettend bedankt voor jouw review Duncan. We hopen je gauw weer terug te zien! Ciao, Matthijs

La Piccola Cantina is een parel voor wijnliefhebbers

La Piccola Cantina is een pareltje voor liefhebbers van Italiaanse wijnen.
Noah en Matthijs selecteren elke fles met veel passie en zorg, rechtstreeks bij kleinschalige wijnboeren. Je proeft dat de wijnen met aandacht en vakmanschap zijn gekozen. Dankzij hun persoonlijke aanpak voelt het bijna alsof je zelf bij de wijnboer op bezoek bent 😊

Een webshop vol karakter en liefde voor wijn, ideaal om nieuwe favorieten te ontdekken, jezelf te verwennen of om cadeau te doen!

2 septembre 2025

Réponse de La Piccola Cantina

Ontzettend bedankt voor jouw review Anthe. We hopen je gauw weer terug te zien! Ciao, Matthijs

Ik ben heel goed geholpen door Matthijs…

Ik ben heel goed geholpen door Matthijs die mij de weg naar de juiste wijn kon wijzen. De wijnen die zij aanbieden zijn allemaal bijzonder en niet of nauwelijks verkrijgbaar op andere plekken in NL. Echt een aanrader!

29 août 2025

Réponse de La Piccola Cantina

Ontzettend bedankt voor jouw review Erik. We hopen je gauw weer terug te zien! Ciao, Noah