Jeg oplevede dårlig service fra receptionisten som snakkede hårdt til en. Min septum er piercet skæv og piercet for lavt og der er betændelse i. Rigtig dårligt sted

Min varmeste anbefaling. Datteren på 15 år fik sin første navlepiercing af Olivia som stille og roligt forklarede hele processen. Intet blev forceret og Olivia sørgede hele tiden for at min datter føl... Voir plus

Min datter på 15 år fik igår sin første navlepiercing hos Gorlubb piercing. Vi havde oprindeligt bestilt en anden tid, men den fik vi uden problemer ændret. Super søde, imødekommende og kompetent... Voir plus

Hej, Jeg har længe været virkelig glad for denne piercing shop, og jeg har altid følt mig velkommen samt været glad for mine resultater. Men da jeg for en måned siden blev mødt af pierceren... Voir plus

3,2

Moyen

TrustScore 3 sur 5

67 avis

Aucune trace de demande d’avis

3,2

Tous les avis

11 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Super sted.

Jack's butik er i toppen af piercing i CPH. Professionel og venlig. Mine bedste anbefalinger.

14 juin 2020

kvalitetkvalitet, kompetence, omhu og service er i højsædet.

kvalitet, kompetence, omhu og service i højsædet
Denne oase er fantastisk, et sted hvor kvalitet, kompetence, omhu og service er i højsædet.
Jeg har selv fået alle mine piercinger hos Jack og da mine drenge ville have huller i ørene var der kun én jeg ville betro denne opgave, Gorlubb!
Aldrig har jeg mødt så kompetente og omsorgsfulde folk, Jack fik mine drenge til at føle sig så trygge og resultatet var selvfølgelig derefter!
12 ud af 10 VIL ANBEFALE !

12 juin 2020

I får 5 ⭐️ Af mig

Får altid lavet mine piercinger her og kunne ikke drømme om at gå andre steder hen. Professionelt. Altid den bedste service. Og god forklaring inden man bliver piercet.

12 juin 2020

Ærgeligt at 0 stjerner ikke er muligt

Ærgeligt at 0 stjerner ikke er muligt, for 1 stjerne er langt over målet! Snyderi af den værste skuffe. Min datter på 15 år ringer ind og får oplyst en pris på 100 kr. for en piercing og fra 45 kr for et smykke. I butikken bliver hun bedt om at vælge et smykke (der står ikke priser på, men hun vælger i lille forgyldt ring). Da hun skal betale bliver hun opkrævet 580 kr. kontant. Min datter oplyser, at hun jo havde fået en pris på 145 kr., hvortil ekspedienten bliver opfarende og ubehageligt, og siger, at hun ved virkelig ikke hvem min datter kan have talt med, for det er ikke prisen.
Da min datter kommer ulykkelig hjem over at have betalt så meget for en lille piercing ringer jeg til butikken og hører til prisen, og om man ikke normalt sikrer sig, at kunden er klar over prisen, når der er tale om et så højt beløb for så ung en person, og om der er sket en fejl. Jeg spørger opklarende og er på ingen måde opfarende. Samme ekspedient taler nedsættende til mig og siger ting som "Jeg kan ikke tage din kritik til mig, sådan er det jo bare, vi har haft de samme priser de sidste 20 år, der kommer masser af piger ind på 15 år og bliver piercet, det er en barsk verden vi lever i....". Jeg ender med at lægge på, for hun var virkelig ubehagelig!

4 juin 2020

Cette entreprise vous appartient ?

Créez un compte gratuit