Fleksible, hurtige og dygtige. Vi skulle leje en bolig, og WUPTI så havde Camilla Legarth fikset det. Dygtig og professionel og problem løser, selv med kort varsel 😊
L'entreprise a répondu
Tusind tak for yoga timer 👍😅nu er den halve tid gået af 7 timer 😅det var virkeligt godt 👍det skal I have stor ros for at give af hjertet tak.Anne-Marie Mathiesen Mette Thomsens vej 57 6000 ❤️
L'entreprise a répondu
Super professionelt team der arbejder for PIERRE-EJENDOMME.dk. Fra start til slut/indflytning bliver der taget omsorg og hensyn til ens egne behov og forventninger. Man føler sig virkelig hjemme... Voir plus
L'entreprise a répondu
Er lige flyttet til Søholm Parken fra anden Pierre lejebolig. Rigtig fin forretningsgang. Indflytningssyn og udflytnings syn. Alt upåklageligt. Pigerne på kontoret hjælpsomme i alle spørgsmål, dog ska... Voir plus
L'entreprise a répondu
PIERRE EJENDOMME er Koldings største og fortrukne udlejningsselskab. Vi udlejer velindrettede boliger i alle størrelser og på alle prisniveauer. Alle vores boliger opvarmes via fjernvarme eller varmepumpe. Størstedelen af vores boliger er nyopførte rækkehuse og etageboliger med lav energiramme. Endvidere investerer vi massivt i energioptimering af hele vores boligportefølje med en målsætning på 100% grøn strøm og gerne efter bæredygtigheds princippet. Endvidere har vi installereret el-ladestandere (Clever) på størstedelen af vores boligkomplekser.
Écrit par l'entreprise
Service
Bredgade 10, 6000, Kolding, Danemark
Har boet til leje ved Pierre ejendomme. Der har været fantastisk service hele vejen igennem. Og de meget fair ved udflytning. De varmeste anbefalinger herfra!

Réponse de PIERRE EJENDOMME A/S
Vi har fået den bedste og venligste behandling fra første kontakt til endelig overtagelse af den dejligste seniorvenlig-bolig til min mor. Pierre ejendomme har styr på tingene. Både lejligheden og den behandling vi har fået, er alle 5 stjerner værd og mere til.

Réponse de PIERRE EJENDOMME A/S
Flyttet ind på Mette Thomsens Vej 55 for et par måneder siden.Vi er superglade for at bo her, dejligt med noget helt nyt, og vi nyder naturen og de dejlige naboer. Tak for al hjælpsomhed til Pierre ejendomme👍🌞❤️❤️❤️❤️
Jørgen og Jytte

Réponse de PIERRE EJENDOMME A/S
Vi har nu boet i et af Pierre Ejendommes lejemål i godt to måneder, og vi nyder i den grad vores nye bolig og omgivelser.
En super fin modtagelse og grundig gennemgang af lejemål. Super hurtige tilbagemeldinger ved eventuelle spørgsmål. Vi føler os så godt taget i mod.
Vores bedste anbefalinger til andre, der overvejer vælge Pierre Ejendomme som udlejer.

Réponse de PIERRE EJENDOMME A/S
Jeg flyttede ind i en lejlighed på Parkvej den 1. juni, og er blevet positiv overrasket over, hvor godt jeg er blevet taget imod. I mit køkken stod der en gave til mig fra Pierre Ejendomme, det har jeg aldrig før oplevet. I går, hvor jeg havde fødselsdag, ringede en ung dame på min dør med blomster fra husværten, det gjorde mig utrolig glad. Tak for det. Jeg føler mig virkelig værdsat

Réponse de PIERRE EJENDOMME A/S
Meget imødekommende og svarer super hurtigt på mails.
Har været glad for at bo ved Pierre Ejendomme.

Réponse de PIERRE EJENDOMME A/S
Vi flyttede for to måneder siden ind i en bolig nær Kolding, lejet af Pierre Ejendomme. I forbindelse med flytning, har personalet håndteret det yderst proffesionelt. Huset var ikke just velholdt da vi kom ud og så på det, men alt var i skønneste orden ved indflytning. De småting vi opdagede efterfølgende, blev alle ordnet på en dag af deres vicevært.
Der fulgte en lille gave i forbindelse med inflytning. Vi føler os meget velkomne, og der er altid god service fra kontoret.

Réponse de PIERRE EJENDOMME A/S
Vi lejer en møbleret bolig af Pierre Ejendomme til en af vores ansatte læger, og jeg har kun gode ting at sige om det hidtidige samarbejde. For det første har der været god kommunikation igennem det hele. Derudover har Pierre Ejendomme været enorm hjælpsomme og fleksible, og selve lejligheden stod mindst ligeså fin og flot i virkeligheden som forventet efter den Facetime fremvisning, jeg fik af den. Det er første gang, at vi lejer en lejlighed igennem Pierre Ejendomme, men bestemt ikke sidste gang :-)

Réponse de PIERRE EJENDOMME A/S
Jeg er blevet taget rigtig godt imod i min nye dejlige lejlighed. Velkomstgave og
Blomster

Réponse de PIERRE EJENDOMME A/S
Not sure even how to start this review.
After two really disappointing experiences in Kolding with our real estates, I came across to an extraordinary customer centric team. I moved recently in their White House property from Haderslevvej and all I can say is that I wish I could found them earlier.
Everyone is so nice, helpful and making sure that all is in optimal condition.
Got even a welcome gift with some really nice products and today one month later even got some really nice flowers.
They definitely make all so that everyone feel welcome because it is obviously from how happy are my neighbors and the things they say that this is daily business at Pierre ejendomme.
Har virkelig kun godt at sige om at bo til leje ved pierre ejendomme. Super flotte lejligheder, altid styr på tingene. Små overraskelser dukker op til højtider og ved fælles sammenkomster i de fælles beboer rum (The White House)
Fin service ved henvendelse til kontoret og absolut fair og rimelig fraflytte syn.
En rigtig god tid i pierre ejendomme. Som desværre ikke findes i den by jeg er flyttet til.
Stor anbefaling herfra.

Réponse de PIERRE EJENDOMME A/S
Jeg har været super glad for at bo til leje i Søholmparken. Dejlig modtagelse med gaver og blomster, som gør at man føler sig velkommen. Rimelig fraflytnings opgørelse og hermed de beste anbefalinger herfra.

Réponse de PIERRE EJENDOMME A/S
Sikke en modtagelse af chokolade, vin, te, billetter osv. Tusind Tak 😊.
Hvor er jeg glad for og stolt over snart at skulle flytte ind som lejer under jeres vinger.
Ikke mindst tusind tak for, at jeg allerede nu har modtaget nøglerne uden at skulle betale husleje to steder, så vi langsomt kan få indrettet lokalet.
Rigtig fint og imødekommende syn også med jeres tilknyttede vicevært, elektriker og vvs.
Dejligt med struktur og styr på tingene.

Réponse de PIERRE EJENDOMME A/S
Jeg har boet i Pierre ejendomme på Parkvej, 4,5 år - fantastisk service og rimelige ved udflytning

Réponse de PIERRE EJENDOMME A/S
Jeg bor i søholmparken, udlejer Pierre ejendomme, jeg kniber mig hver dag i armen og tænker, hvor heldig jeg er at bo lige præcis i en af Pierres rækkehuse, alt funker bare, kan stærkt anbefales en senior bolig her.
Mvh Dorthe

Réponse de PIERRE EJENDOMME A/S
Tak for en god tid på Gunnars Ager. Vi har været super glade for at bo i lejemålet i de knap 2,5 år.
Servicen har altid været hurtig og nemt at komme i kontakt med. Fedt med en vicevært der har styr på tingene.
Vi anbefaler helt sikkert at flytte ind i et af Pierres lejemål.

Réponse de PIERRE EJENDOMME A/S
Lynhurtig og effektiv håndtering af henvendelse. Flot service

Réponse de PIERRE EJENDOMME A/S
Efter alt den byggeri her i Søholmparken som vi vidste vi flyttede ind i, kan vi snart se en ende på det færdige arbejde og vi glæder os. Super dejlige naboer her i vores Senior bo fællesskab og sikke en dejlig ro. Vi er utrolig glæde for at bo her og med gulvvarme i hele huset som vi ikke var vand til, er det bare super. Vi havde reserveret et enderækkehus med indflytning Feb 2024, men fik huset solgt pr, 1.september 2023. Så var gode råd dyre, men her hjalp Pierre ejendomme os med et ledig hus lige over gaden som vi kunne flytte ind i så længe. Super service. Nu glæder vi os til at Netto komme i baghaven

Réponse de PIERRE EJENDOMME A/S
Jeg vil lige rose j’ers rækkehuse i søholmparken i Vonsild hvor jeg boet 6 måneder
nu har jeg haft husstøvmideallergi i 20 år og har fået piller for det. Men nu får jeg ingen pille og symptomer er væk så det er dejlig 😀
Hilsen Ulla

Réponse de PIERRE EJENDOMME A/S
We are very happy to rent with Pierre Ejendomme A/S. They are very professional!!

Réponse de PIERRE EJENDOMME A/S
En savoir plus sur les différents types d'avis.