À propos de l'entreprise

1. Magasins d'appareils de fitness

Écrit par l'entreprise

Hos PILARA brænder vi for at gøre pilatestræning tilgængelig og nem for alle. Vi tilbyder et innovativt og kompakt Pilates Board, der gør det muligt at træne hele kroppen hjemmefra – uden behov for store maskiner eller dyre medlemskaber. Vores pilates board er designet med fokus på kvalitet, funktionalitet og brugervenlighed, så både nybegyndere og erfarne kan få glæde af dem. Vi lægger stor vægt på kundeservice og stræber efter at give vores kunder den bedste oplevelse – både før, under og efter købet. Med PILARA får du fleksibiliteten til at træne, når det passer dig, og muligheden for at opbygge styrke, balance og smidighed på dine egne præmisser. Vi glæder os til at hjælpe dig godt i gang med din pilatesrejse!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

N'a pas répondu aux avis négatifs

Noté 2 sur 5 étoiles

Dårlig kvalitet

Dårlig kvalitet.
1. boardet rykker sig, under træning uanset hvilket underlag jeg vælger. Det vidner om at selve boardet ikke er tungt nok til at modstå.
2. de to click-on redskaber med ellastik er ikke lige lange, den ene med mere modstand end den anden.
3. skuffende instruktioner til selve boardet. Hvor er der en udførlig og fuldstændig guide der viser alle mulige øvelser? videoer, osv?
- Det samme gælder den sørgelige madplan. I er godt nok glade for juice/smoothies....
4. Produktet sammenlignet med temu's versioner, når man ser dem, kan man samlet set kun få følelsen af, at være blevet snydt for mange penge.

3 février 2026

Effektiv træning

Pilara er super nem at bruge og praktisk at opbevare. Jeg har lavet gode core- og smidighedsøvelser på boardet, og jeg kan allerede mærke, at der sker noget.

1 septembre 2025

Effektiv

Hej en nem men effektiv form for træning. Lige når det passer mig. Og synes allerede efter 14 dage at det har givet mig mærkbare resultater.

31 mai 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Kvalitet og fleksibilitet i et

Alt i alt en rigtig god oplevelse, som jeg varmt kan anbefale til andre, der gerne vil i gang med pilates derhjemme!

Jeg er virkelig imponeret over mit køb! Deres Pilates Board har gjort det så nemt og overskueligt at få pilates ind i min hverdag.
Boardet er gennemført i både design og funktionalitet, og det føles solidt og professionelt. Jeg elsker, at jeg kan træne, når det passer mig, og jeg kan allerede mærke forskel på min styrke og smidighed.

Kundeservicen er også helt i top, jeg følte mig hjulpet og set fra start til slut.

7 juin 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Hold nu op for en oplevelse

Hold nu op for en oplevelse! Min kæreste er simpelthen så glad for sit nye pilates board. God kundeservice. Jeg har ikke en finger at sætte på processen eller produktet, og jeg kan derfor varmt anbefale pilara.

4 février 2025

Bedste træning

Vi har haft en super god oplevelse med Pilara! Pilates Boardet er nemt at bruge, og træningsguiden gjorde det let at komme i gang. God funktionalitet, hurtig levering og venlig kundeservice – klart en anbefaling herfra!

15 février 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Nem at bruge og meget god og effektiv til hjemmebrug.

Virkelig god, lille og effektiv maskine der er nem at bruge derhjemme.

Den kan nemt gemmes væk i skabet når den ikke er i brug.
Jeg elsker at jeg ikke skal bruge tid og penge på at gå i fitness - jeg kan træne 10 eller 20 min derhjemme og det virker! Kan mærke mine muskler bliver brugt.

Den er nem at bestille - jeg er meget tilfreds.

10 février 2025

Super kvalitet

Total god kundeservice og hurtig levering.
Super kvalitet - lever op til løfte om effektiv træning.

6 février 2025

God information

God information, nemt at bestille, super leveringstid, fint produkt, der hjælper med min egen lille hjemlige træning

3 février 2025

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus