de 3 sidste bestillinger har de givet mig pepsi istedet for coca cola eller faxe kondi free appelsin istedet for fanta. både pepsi og faxekondi free indeholder sødemidler og jeg bryder mig ikke om... Voir plus
Fantastisk pizza og super service! Jeg har netop spist hos Pizza Delicato, og det bliver bestemt ikke sidste gang! Pizzaen var sprød, fyldet frisk og smagene sad lige i skabet. Man kan virkelig smage... Voir plus
Rigtig god service✌🏻 Vi havde bestilt 2 pizzaer, og kommer for at hente dem, de siger de er klar lige om lidt, vi tænker super - der går lidt længere tid end forventet det skyldtes så at de to... Voir plus
Informations provenant de diverses sources externes
Pizza Delicato i Odense Online Bestilling. Bestil mad online, Pizza i Odense, Pizza Restaurant i Odense
Aucune trace de demande d’avis
Bedste mad og bedste service fra…
Bedste mad og bedste service fra shababs! 😎🙏🏾
bedste veganske pizza
Nok den bedste veganske pizza jeg har smagt! Stort udvalg af pizza mm, til os som ikke spiser kød.
Stedet er rart og betjeningen var rigtig god.
Hvis jeg boede i Odense ville jeg helt sikkert komme mere i pizza delicato, jeg kan kun håbe på at de en dag også kommer til København.
God mad og højt humør
Lækker pizza og god kvalitet
Virkelig lækker pizza og altid top kvalitet. Deres pizza med tandoori kylling smager så godt! Vi bestilte til et større selskab en dag, og de var der til tiden. Tak for mad og en god oplevelse.
Virkelig god service
Virkelig god service. God energi og godt vegansk udvalg
Fantastisk service og god mad
Fantastisk service og god mad, kebabben er out Of this world
Fantastisk mad og fantatisk service
Fantastisk mad og fantatisk service. Tak fordi i også giver børnene en god oplevelse. Min søn spørger allerede, hvornår vi skal tilbage og spise hos jer igen 🥰
Rigtig god oplevelse
Det er en mega flot restaurant med smilende og SUPER søde medarbejder!
Super søde medarbejder med god service
Super søde medarbejder med god service, og lækker med😁
Klasse pizzaer
Byns bedste pizza 👍
Fantastisk service og god mad:)
Gummi kød og vådt brød
Jeg vil gerne klage over min seneste bestilling, som jeg modtog fra jeres pizzaria. Desværre var det ikke kun denne gang, jeg har oplevet problemer med kvaliteten af jeres mad. De seneste tre gange jeg har bestilt fra jer, har jeg oplevet en markant nedgang i kvaliteten af jeres mad.
Jeg bestilte 2 durum menu, og begge retter var desværre ikke op til standard. Kødet i durum var som gummi, og kødet var tør og smagte dårligt. Og brødet var helt slatne og våd. Derudover var poms ikke friske og var udrørt.
Jeg har tidligere nydt jeres mad og service, men den dårlige kvalitet af de seneste ordrer har efterladt mig skuffet og utilfreds. Jeg skriver til jer, fordi jeg ønsker at give jer en chance for at forbedre kvaliteten af jeres mad og service.
Jeg håber, at I vil tage mine kommentarer alvorligt og undersøge, hvad der gik galt med mine seneste ordrer. Jeg håber også, at I vil tage skridt til at forbedre kvaliteten af jeres mad og service, så I kan fortsætte med at tiltrække og glæde kunderne.
Fremragende!
Pizza Delicato laver virkelig lækre pizzaer og durum. Deres dej er sprød og fyldet er rigeligt og smagfuldt. Jeg har været der flere gange og har altid været imponeret over deres konsekvent høje kvalitet. Kan helt klart anbefales!
Fremragende mad og endnu bedre service!
Virkelig lækker vegansk mad
Virkelig lækker vegansk mad, og tilbehøret er i top. Er ikke sidste gang jeg spiser der. Servicen er i top, så det var en rigtig god oplevelse