Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk oplevelse med Pizzafredag.dk Brugte dem til firma-pizza kursus som var et super godt arrangement. Har bestilt fra dem mange gange for både sublimt udstyr og ikke mindst kvalitetsvarer for... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Super service. Købte varer med lille defekt - løst dagen efter med ny vare tilsendt Gode produkter til gode priser Kan ringe til dem og få hjælp - dejlig personlig service uden AI robotter og an... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid lyn hurtig kundeservice, hurtig afsendelse af ordrer og de holder, hvad de lover. Derfor kommer jeg tilbage igen og igen!

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg havde en lille udfordring med et produkt, og efter en god dialog med Tobias fandt vi en rigtig fin løsning. Det er den slags kundeservice, der gør, at man gerne handler samme sted igen. Klar a... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'articles de barbecue
  2. aussi dans
  3. Magasin d'articles de loisirs
  4. Magasin de matériel de cuisine

Écrit par l'entreprise

Pizzafredag.dk har kontor og lager i Viborg, men servicerer hver eneste dag pizzafans over hele landet. På pizzafredag.dk finder du altid et stort udvalg af de lækreste pizzaingredienser og markedets bedste grej til pizzabagning. Vi er lagerførende af langt de fleste varer, og er der noget, du savner i vores sortiment, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi hjælper alt fra entusiastiske hjemmebagere til professionelle pizzarestauranter. Vi er selv pizzanørder, så uanset kundernes udgangspunkt, er vi altid klar med gode råd og professionel vejledning. Vores vigtigste mål er, at alle skal have samme gode service - uanset om man først lige har fået øjnene op for pizzaverdens kulinariske muligheder, eller om man er professionel pizzaiolo. Vi er dedikerede, og gør os umage, for at give alle vores kunder den service, vi gerne selv vil opleve.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

4,9

Tous les avis

56 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Fyrstelig service.

Om man er på udkig efter lækre pizza fyld til sine pizzaer eller diverse tilbehør, er der blot et sted man bør besøge, og det Pizzafredag. Og ikke nok med at det er super varer, kvaliteten i top, er der YDERST flot service. Og jeg har handlet der flere gange, og ovennævnte er altid det samme.
Én gang var der LEVERINGS problemer i min forsendelse. Jeg modtog simpelthen ikke min pakke.
Pakke firmaet hjalp på ingen måde, og stadig dd. kun et stort void.
Kontakt til Pizzafredag, fandt straks en ordning, på trods af at det absolut ikke var hverken forhandler eller modtager skyld. Men et pakke firma, som fralægger sig ethvert ansvar, etik og moral. Og heller ikke erstatter pakker indeholde madvarer.
Dette skete før jul. Og stadig har jeg intet hørt fra pakke firmaet, og forventer det heller ikke længere.

Men Pizzafredag trådte ind og vi fandt en løsning. Selvom det ikke på nogen måde var deres fejl.
Så det er absolut det bedste, og mest trygge sted at handle. 😊👌
Kunne jeg give mere end 5 stjerner. ⭐ Ville jeg give dem 10 ⭐

9 janvier 2026

Hej K.S.K.

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse 🙏

Det er virkelig godt at høre, at du har fået god service hos os - og at det har været sådan hver gang. Det er jo sådan, det skal være.

Når du har handlet hos os flere gange, ved du helt sikkert også, at vi virkelig gør os umage for at give vores kunder den bedst mulige oplevelse. Derfor er det altså også ekstra surt, når noget ikke spiller.

Så snart pakken forlader vores lager, er resten jo op til den gode transportør. Normalt kører alt, som det skal, men denne gang … not so much 🤷

Det vigtigste er dog, at du og vi fandt en løsning.

Tak igen for din super gode feedback - og kunne vi give vores kunder stjerner, ville du til enhver tid også få 10 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra!

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk service og lækkert udstyr

Har haft en helt fantastisk snak med Michael og Tobias.

De er gode til at vejlede om køb af produkter og er hurtige til at ringe eller give svar på mail.

Jeg er begyndt på det helt store pizza eventyr og har igen lagt en god ordre ved dem

Pizzafredag kan varmt anbefales

9 janvier 2026

Hej Buster

Tusind tak for de venlige ord, det er virkelig værdsat 🙏

Det er jo ikke nogen hemmelighed, at vi elsker at nørde pizza, så det er altid en fornøjelse at få en god snak med en ligesindet pizzanørd.

Tak igen for snakken og for de 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ her på Trustpilot ...du ved, vi vil gøre os umage, for at leve op til dem 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget hurtig levering fra vi havde…

Meget hurtig levering fra vi havde bestilt. Vi nåede endda at få hjælp af kundeservice, inden det blev afsendt, så vi ikke skulle bøvle med returnering, idet vi fortrød valget af størrelsen på en af vores varer. Super god service, med hurtigt svar på mail.

29 décembre 2025

Hej Maria

Det er virkelig godt at høre, at både vores service og leveringen har levet op til forventningerne. Det er jo sådan, det skal være😀

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse - din feedback er værdsat🙏 Vi håber, du bliver glad for dit køb, og er selvfølgelig klar til at hjælpe dig igen en anden gang!

Noté 5 sur 5 étoiles

Det gele er gået uden problemer

Det hele er gået uden problemer. 👍

29 décembre 2025

Hej Christian

Tusind tak for din feedback - og “uden problemer” er jo præcist det vi forsøger at leve op til hver eneste dag - så det er virkelig godt at høre, at det lykkes😊

Og fedt, du lige har taget dig tid til at give os en anmeldelse her på Trustpilot - det er virkelig værdsat. Tak🙏

Noté 5 sur 5 étoiles

Den bedste vejledning og kundeservice

Jeg har længe ønsket mig en lidt bedre pizzaovn, men har været i tvivl om, hvad jeg ønskede. Havde første kontakt med pizzafredag i oktober omkring spørgsmål, som de svarede hjælpsomt på. Efter overvejelser endte jeg med at ville bestille en pizzaovn hos dem, men stod stadig med en del spørgsmål til ovn, ibrugtagning mv., som Tobias meget tålmodigt svarede på. Og jeg fik en kompetent vejledning i andre varer, jeg ønskede at købe også (olier mv.), da det har lidt svært at vælge.
Tobias har været helt igennem fantastisk og tålmodig med mine endeløse spørgsmål, hvilket har givet den bedste købsoplevelse og gjort det trygt og nemmere for mig at skulle i gang med min nye pizzaovn, som jeg er utrolig glad for. Har brugt den en enkelt gang nu, efter jeg har brændt stenen af problemløst efter pizzafredags vejledning, og sendte dem en venlig tanke, da vi stod og bagte pizzaerne med den store fornøjelse, der fulgte med at have fået drømmen om den helt rigtige pizzaovn opfyldt. Den har gjort fornøjelsen ved at lave pizzaer noget større, og jeg glæder mig meget til at bruge den fremadrettede. Det kan være lidt svært at komme i gang med noget helt nyt, da vi har været vant til en anden type pizzaovn, men det gjorde opstarten noget nemmere og mere tryg at få så god en vejledning hele vejen igennem forløbet.
Vender meget gerne tilbage en anden gang.

11 novembre 2025

Réponse de Pizzafredag

Wow Christina - det der gør os altså ekstra glade at læse. Tusind tusind tak for de søde ord 🙏

Der er lige så mange måder at starte sin pizzarejse på, som der er mennesker - og da vores egen rejse minder lidt om din, har vi 100% forståelse for, at der er ekstra mange spørgsmål i starten.

Vi synes altid, det er sjovt at hjælpe nye pizzaentusiaster godt i gang, så de får en god start. Ingen er eksperter fra første dag, men nu er du kommet godt fra start, og det vigtigste er, at du selv har lysten og nysgerrigheden til at lære mere …vi er sikre på, at der ikke går lang tid, før det er dig, der har svarene, og dine venner og familie, der stiller spørgsmålene, når du serverer lækker pizza.

Tak for den gode dialog, for spørgsmålene (som holder os skarpe), og for at du valgte at handle hos os - det sætter vi stor pris på, og vi er altid klar til at hjælpe dig igen en anden gang 😊🍕

Fremragende ⭐⭐⭐⭐⭐

17 décembre 2025

Hej Christian

Skønt med sådan en ultrakort og præcis anmeldelse – der er da ikke noget at tage fejl af 😊

Tusind tak for de fem ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ og for, at du har taget dig tid til at dele din fine feedback her på Trustpilot.

Rigtig god fornøjelse med købet.

Noté 5 sur 5 étoiles

Afhentning samme dag og flot pizzasaks

For to uger siden lagde jeg min første (men helt sikkert ikke sidste) ordre hos pizzafredag.

Jeg bestilte en pizzasaks, som min lillebror skulle have i fødselsdagsgave. Allerede samme dag var pakken klar til afhentning. Saksen bærer præg af høj kvalitet, og begejstringen var da også stor, da min lillebror pakkede gaven op.

Tak for hurtig god og hurtig service.

3 décembre 2025

Hej Martin

Tusind tak for din gode feedback🙏

Det er super godt at høre, du er tilfreds med at din bestilling hurtigt var klar til afhentning og at kvaliteten levede op til forventningerne. Og så er det især godt at høre, gaven faldt i god jord hos din lillebror.

Tak igen for din gode anmeldelse - og vi ser naturligvis allerede frem til at kunne hjælpe dig igen en anden gang 🍕

Noté 1 sur 5 étoiles

dårlig oplevelse ved køb af pizzaovn

Jeg anmelder aldrig mine køb online, men min oplevelse hos Pizzafredag har været så ringe, at jeg er nødt til at dele den.

Jeg købte en Effeuno pizzaovn i august. Fra første brug var der problemer med, at temperaturen faldt under bagning. Først fik jeg tilsendt en metalplade, som jeg selv skulle montere, dette afhjalp ikke problemet. Herefter har ovnen været til reparation i Viborg i over fire uger. Samlet set har en helt ny ovn været ude af drift i næsten tre måneder.

Jeg er meget skuffet over Pizzafredags håndtering. De henviser konsekvent til producenten, men som forhandler er det deres ansvar at stå inde for det, de sælger. Problemerne er blevet forklaret som “menneskelige fejl”, men når der er tale om gentagne fejl på et nyt produkt, bør ansvaret ikke placeres hos kunden.

Jeg har udelukkende modtaget “tak for din tålmodighed” ,ingen kompensation overhovedet. Havde man solgt nye biler, der ikke kunne køre de første tre måneder, ville virksomheden næppe overleve længe.

8 décembre 2025

Hej Jesper

Mange tak for din feedback - vi er virkelig kede af at høre, at din oplevelse med os og din Effeuno-ovn ikke har levet op til forventningerne.

Vi forstår fuldt ud, at det er frustrerende, når et nyt produkt ikke fungerer, som det skal, og når processen med reparation tager længere tid end ønsket. Vi har fulgt producentens garanti- og serviceprocedure for at sikre, at ovnen bliver repareret korrekt, men vi beklager oprigtigt, at det har medført en ventetid, der har været længere end normalt.

Det er aldrig vores intention, at kunder skal stå tilbage med en utilfredsstillende oplevelse, og vi har derfor ad flere omgange forsøgt at komme i kontakt med dig - desværre uden held.

Tak igen for din gode feedback, som vi naturligvis tager til efterretning.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hvis jeg kunne give 10 stjerner, havde Pizzafredag fået dem!

Hvis jeg kunne give 10 stjerner, havde Pizzafredag fået dem!

Jeg har fået helt igennem fantastisk service hos Pizzafredag og især Tobias fortjener stor ros for sin professionelle, nærværende og yderst exceptionelle kundeservice.
Jeg har fået virkelig god hjælp og grundig vejledning hele vejen fra før mit køb til efter mit køb, hvilket har givet en enorm tryghed, især når man er ny i pizzagame’et.

Leveringen er desuden meget hurtig, hvilket naturligvis også er et kæmpe plus.

Alt i alt en kæmpe anbefaling herfra, du kan helt roligt bestille hos Pizzafredag.
Det er muligvis det bedste sted at handle pizzagrej og alt, hvad du ellers måtte mangle til dit pizzasetup 🍕🔥

12 décembre 2025

Hej Costin

Tusind tak for de venlige ord - og tak for den gode dialog🙏

Det glæder os enormt meget, at du har haft en god oplevelse hos os, og at både vores service, leveringen og vejledningen har levet op til dine forventninger.

Jeg, og resten af vores team, sætter stor pris på dine rosende ord, det betyder virkelig meget for os.

Kunne vi give stjerner til vores kunder, ville du helt klart også have fået 10 af dem herfra😊

Hurtig 🚚 levering

Hurtig afsendt ordre

Hej Asta

Vi er super glade for at høre, du er tilfreds med vores ekspeditionstid, så tak for den gode feedback!

Det er meget fornemt, du har givet os 5 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️, og det sætter vi naturligvis stor pris på😊

Rigtig god fornøjelse med dit køb.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering god kvalitet anbefaler…

Hurtig levering god kvalitet anbefaler dette firma.

Hej Heidi

Vi bliver så glade, hver eneste gang nogen anbefaler os - det gør virkelig en stor forskel. Så tusind tak!

Rigtig god fornøjelse med købet🍕

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og god kundeservice.

Hurtig levering og god kundeservice.

Hej Henrik

Tusind tak for de pæne ord🙏 VI bli’r altid så glade, når der er ros til vores kundeservice, da det jo er noget, vi prioriterer højt.

Og tak, fordi du har taget dig tid til at give os din feedback her på Trustpilot. Det betyder meget for os.

Rigtig god fornøjelse med dit køb🍕🍕

Noté 5 sur 5 étoiles

Som altid 5 stjerner- 🌟 hurtigt…

Som altid 5 stjerner- 🌟 hurtigt levering og god service

Hej Thomas

Tusind tak 🙏 for din 5-stjernede feedback!

Vi er rigtig glade for, at det hele spillede - hurtig levering og god service er jo præcis, som det skal være.

Rigtig god fornøjelse med købet 🍕🍕🍕

Noté 5 sur 5 étoiles

En rigtig fin service og varerne blev…

En rigtig fin service og varerne blev leveret lige på den dag vi ønskede
Vi handler gerne hos Pizzafredag igen

Hej Marianne

Tusind tak for de venlige ord🙏 Vi bliver simpelthen så glade, når vi får den slags gode feedback - det betyder meget mere, end man skulle tro.

Vi forsøger jo at gøre os umage, og give vores kunder den bedst mulige service, så det er virkelig godt at høre, det bliver bemærket.

Tak igen for din anmeldelse og for de fem ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️, og rigtig god fornøjelse med dit køb!

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig og effektiv fra bestilling til…

Hurtig og effektiv fra bestilling til levering.

30 octobre 2025

Hej Anita

Tusind tak for din fine anmeldelse🙏

Vi er naturligvis super glade for, du har fået din bestilling både hurtigt og effedktiv …det er jo præcist sådan, det skal være.

Tak igen, og rigtig god fornøjelse med pizzabagningen🤌🍕🇮🇹

Hej Anita

Fedt du giver os fem ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ her på Trustpilot - og tak for din feedback med vores hurtige levering, det sætter vi selvfølgelig stor pris på.

Vi gør os jo umage både for at have et stort udvalg, men også for at få tingene sendt hurtigt afsted. Vi er jo selv pizzanørder, så vi ved, hvor vigtigt det er, at man får sine varer, så der kan komme pizza i ovnen🍕

Tak igen, og rigtig god fornøjelse med dit køb!

De skønneste oliven

De skønneste oliven, hurtigt og nemt.

Hej Lene

Tusind tak for din fornemme feedback!

Jeg var simpelthen nødt til, lige at gå ind og tjekke din bestilling - bare for lige at se, præcist hvilke oliven du havde bestilt …og du har helt ret - de er virkelig gode🤌🫒

Tak igen for din anmeldelse, og rigtig god fornøjelse med de oliven, der måtte være tilbage😉

Noté 5 sur 5 étoiles

At jeg kunne hente i weekend og var gode og hurtige til at svare på mails
Og kunne give en fair god pris :-)
Rigtig god service
Handler gerne igen

Hej Silas

Fedt, du sætter pris på, vi udleverede din bestilling i weekenden - men vi sætter altså også stor pris på, du har taget dig tid til at give os masser af stjerner og god feedback her på Trustpilot - så tak for det🙏

Håber der er gang i pizzabagningen hjemme hos dig 🍕🍕🍕

Supe service og produkter

Hej René

Altså what’s not to like - fem ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ og samtidig ros til både vores produkter og vores service, mere skal der ikke til, før vi er glade.

Så tusind tak René, for både de venlige ord og stjernerne - vi sætter meget stor pris på begge dele🙏

Noté 5 sur 5 étoiles

Kvalitets produkter til en rimelig…

Kvalitets produkter til en rimelig pris. Hurtig levering og komptent service.

31 août 2025

Hej Jonas

Det glæder os virkelig at høre, du har været tilfreds med både produkter, pris, levering og service😊

Feedback som din, betyder så meget, da den jo viser os, at vi er på rette vej - og vi kan garantere dig, at vi arbejder hver eneste dag for at blive endnu bedre.

Tusind tak for din gode anmeldelse og for de fem ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ du har givet os!!!

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus