Fantastisk oplevelse med Pizzafredag.dk Brugte dem til firma-pizza kursus som var et super godt arrangement. Har bestilt fra dem mange gange for både sublimt udstyr og ikke mindst kvalitetsvarer for... Voir plus
L'entreprise a répondu
Super service. Købte varer med lille defekt - løst dagen efter med ny vare tilsendt Gode produkter til gode priser Kan ringe til dem og få hjælp - dejlig personlig service uden AI robotter og an... Voir plus
L'entreprise a répondu
Altid lyn hurtig kundeservice, hurtig afsendelse af ordrer og de holder, hvad de lover. Derfor kommer jeg tilbage igen og igen!
L'entreprise a répondu
Jeg havde en lille udfordring med et produkt, og efter en god dialog med Tobias fandt vi en rigtig fin løsning. Det er den slags kundeservice, der gør, at man gerne handler samme sted igen. Klar a... Voir plus
L'entreprise a répondu
Pizzafredag.dk har kontor og lager i Viborg, men servicerer hver eneste dag pizzafans over hele landet. På pizzafredag.dk finder du altid et stort udvalg af de lækreste pizzaingredienser og markedets bedste grej til pizzabagning. Vi er lagerførende af langt de fleste varer, og er der noget, du savner i vores sortiment, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi hjælper alt fra entusiastiske hjemmebagere til professionelle pizzarestauranter. Vi er selv pizzanørder, så uanset kundernes udgangspunkt, er vi altid klar med gode råd og professionel vejledning. Vores vigtigste mål er, at alle skal have samme gode service - uanset om man først lige har fået øjnene op for pizzaverdens kulinariske muligheder, eller om man er professionel pizzaiolo. Vi er dedikerede, og gør os umage, for at give alle vores kunder den service, vi gerne selv vil opleve.
Petersmindevej 17C, 8800, Viborg, Danemark
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Om man er på udkig efter lækre pizza fyld til sine pizzaer eller diverse tilbehør, er der blot et sted man bør besøge, og det Pizzafredag. Og ikke nok med at det er super varer, kvaliteten i top, er der YDERST flot service. Og jeg har handlet der flere gange, og ovennævnte er altid det samme.
Én gang var der LEVERINGS problemer i min forsendelse. Jeg modtog simpelthen ikke min pakke.
Pakke firmaet hjalp på ingen måde, og stadig dd. kun et stort void.
Kontakt til Pizzafredag, fandt straks en ordning, på trods af at det absolut ikke var hverken forhandler eller modtager skyld. Men et pakke firma, som fralægger sig ethvert ansvar, etik og moral. Og heller ikke erstatter pakker indeholde madvarer.
Dette skete før jul. Og stadig har jeg intet hørt fra pakke firmaet, og forventer det heller ikke længere.
Men Pizzafredag trådte ind og vi fandt en løsning. Selvom det ikke på nogen måde var deres fejl.
Så det er absolut det bedste, og mest trygge sted at handle. 😊👌
Kunne jeg give mere end 5 stjerner. ⭐ Ville jeg give dem 10 ⭐

Réponse de Pizzafredag
Har haft en helt fantastisk snak med Michael og Tobias.
De er gode til at vejlede om køb af produkter og er hurtige til at ringe eller give svar på mail.
Jeg er begyndt på det helt store pizza eventyr og har igen lagt en god ordre ved dem
Pizzafredag kan varmt anbefales

Réponse de Pizzafredag
Meget hurtig levering fra vi havde bestilt. Vi nåede endda at få hjælp af kundeservice, inden det blev afsendt, så vi ikke skulle bøvle med returnering, idet vi fortrød valget af størrelsen på en af vores varer. Super god service, med hurtigt svar på mail.

Réponse de Pizzafredag
Jeg har længe ønsket mig en lidt bedre pizzaovn, men har været i tvivl om, hvad jeg ønskede. Havde første kontakt med pizzafredag i oktober omkring spørgsmål, som de svarede hjælpsomt på. Efter overvejelser endte jeg med at ville bestille en pizzaovn hos dem, men stod stadig med en del spørgsmål til ovn, ibrugtagning mv., som Tobias meget tålmodigt svarede på. Og jeg fik en kompetent vejledning i andre varer, jeg ønskede at købe også (olier mv.), da det har lidt svært at vælge.
Tobias har været helt igennem fantastisk og tålmodig med mine endeløse spørgsmål, hvilket har givet den bedste købsoplevelse og gjort det trygt og nemmere for mig at skulle i gang med min nye pizzaovn, som jeg er utrolig glad for. Har brugt den en enkelt gang nu, efter jeg har brændt stenen af problemløst efter pizzafredags vejledning, og sendte dem en venlig tanke, da vi stod og bagte pizzaerne med den store fornøjelse, der fulgte med at have fået drømmen om den helt rigtige pizzaovn opfyldt. Den har gjort fornøjelsen ved at lave pizzaer noget større, og jeg glæder mig meget til at bruge den fremadrettede. Det kan være lidt svært at komme i gang med noget helt nyt, da vi har været vant til en anden type pizzaovn, men det gjorde opstarten noget nemmere og mere tryg at få så god en vejledning hele vejen igennem forløbet.
Vender meget gerne tilbage en anden gang.

Réponse de Pizzafredag
For to uger siden lagde jeg min første (men helt sikkert ikke sidste) ordre hos pizzafredag.
Jeg bestilte en pizzasaks, som min lillebror skulle have i fødselsdagsgave. Allerede samme dag var pakken klar til afhentning. Saksen bærer præg af høj kvalitet, og begejstringen var da også stor, da min lillebror pakkede gaven op.
Tak for hurtig god og hurtig service.

Réponse de Pizzafredag
Jeg anmelder aldrig mine køb online, men min oplevelse hos Pizzafredag har været så ringe, at jeg er nødt til at dele den.
Jeg købte en Effeuno pizzaovn i august. Fra første brug var der problemer med, at temperaturen faldt under bagning. Først fik jeg tilsendt en metalplade, som jeg selv skulle montere, dette afhjalp ikke problemet. Herefter har ovnen været til reparation i Viborg i over fire uger. Samlet set har en helt ny ovn været ude af drift i næsten tre måneder.
Jeg er meget skuffet over Pizzafredags håndtering. De henviser konsekvent til producenten, men som forhandler er det deres ansvar at stå inde for det, de sælger. Problemerne er blevet forklaret som “menneskelige fejl”, men når der er tale om gentagne fejl på et nyt produkt, bør ansvaret ikke placeres hos kunden.
Jeg har udelukkende modtaget “tak for din tålmodighed” ,ingen kompensation overhovedet. Havde man solgt nye biler, der ikke kunne køre de første tre måneder, ville virksomheden næppe overleve længe.

Réponse de Pizzafredag
Hvis jeg kunne give 10 stjerner, havde Pizzafredag fået dem!
Jeg har fået helt igennem fantastisk service hos Pizzafredag og især Tobias fortjener stor ros for sin professionelle, nærværende og yderst exceptionelle kundeservice.
Jeg har fået virkelig god hjælp og grundig vejledning hele vejen fra før mit køb til efter mit køb, hvilket har givet en enorm tryghed, især når man er ny i pizzagame’et.
Leveringen er desuden meget hurtig, hvilket naturligvis også er et kæmpe plus.
Alt i alt en kæmpe anbefaling herfra, du kan helt roligt bestille hos Pizzafredag.
Det er muligvis det bedste sted at handle pizzagrej og alt, hvad du ellers måtte mangle til dit pizzasetup 🍕🔥

Réponse de Pizzafredag
Hurtig levering god kvalitet anbefaler dette firma.

Som altid 5 stjerner- 🌟 hurtigt levering og god service

Réponse de Pizzafredag
En rigtig fin service og varerne blev leveret lige på den dag vi ønskede
Vi handler gerne hos Pizzafredag igen

Réponse de Pizzafredag
Hurtig og effektiv fra bestilling til levering.

Réponse de Pizzafredag
At jeg kunne hente i weekend og var gode og hurtige til at svare på mails
Og kunne give en fair god pris :-)
Rigtig god service
Handler gerne igen

Réponse de Pizzafredag
Kvalitets produkter til en rimelig pris. Hurtig levering og komptent service.