Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk oplevelse med Pizzafredag.dk Brugte dem til firma-pizza kursus som var et super godt arrangement. Har bestilt fra dem mange gange for både sublimt udstyr og ikke mindst kvalitetsvarer for... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Super service. Købte varer med lille defekt - løst dagen efter med ny vare tilsendt Gode produkter til gode priser Kan ringe til dem og få hjælp - dejlig personlig service uden AI robotter og an... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid lyn hurtig kundeservice, hurtig afsendelse af ordrer og de holder, hvad de lover. Derfor kommer jeg tilbage igen og igen!

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg havde en lille udfordring med et produkt, og efter en god dialog med Tobias fandt vi en rigtig fin løsning. Det er den slags kundeservice, der gør, at man gerne handler samme sted igen. Klar a... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'articles de barbecue
  2. aussi dans
  3. Magasin d'articles de loisirs
  4. Magasin de matériel de cuisine

Écrit par l'entreprise

Pizzafredag.dk har kontor og lager i Viborg, men servicerer hver eneste dag pizzafans over hele landet. På pizzafredag.dk finder du altid et stort udvalg af de lækreste pizzaingredienser og markedets bedste grej til pizzabagning. Vi er lagerførende af langt de fleste varer, og er der noget, du savner i vores sortiment, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi hjælper alt fra entusiastiske hjemmebagere til professionelle pizzarestauranter. Vi er selv pizzanørder, så uanset kundernes udgangspunkt, er vi altid klar med gode råd og professionel vejledning. Vores vigtigste mål er, at alle skal have samme gode service - uanset om man først lige har fået øjnene op for pizzaverdens kulinariske muligheder, eller om man er professionel pizzaiolo. Vi er dedikerede, og gør os umage, for at give alle vores kunder den service, vi gerne selv vil opleve.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

4,9

Tous les avis

56 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Super god og hurtig service

Super god service.

Jeg havde en udfordring med en levering som ikke var deres skyld. De svarede hurtigt og hjalp med at løse problemet.

Jesper

2 juillet 2025

Hej Jesper

Tusind tak for den gode feedback🙏

Du har helt ret – nogle gange kan tingene drille, men vi gør altid vores bedste for at finde en god og hurtig løsning, når det sker. Det er godt at høre, vi fik løst udfordringen, så du kunne få din bestilling.

Tak igen og rigtig god fornøjelse med pizzabagningen🍕🍕🍕

Noté 5 sur 5 étoiles

Alt hvad du ønsker af pizza grej 👌🏻

Vanvittig hurtig levering og fantastisk udvalg. Gode og hjælpsomme mennesker. Vores favorit online pizza shop numero Uno 🍕🇮🇹

29 juin 2025

Hej Karsten

Du har da lige gjort vores dag endnu bedre – tusind tak for din skønne anmeldelse! 🙌

Vi gør os jo umage hver eneste dag for at give vores kunder gode oplevelser, og når vi får feedback som den, du netop har givet os, så er det hele indsatsen værd.

At vi er din pizzashop numero uno - dét rammer os selvfølgelig lige i pizzahjertet ❤️🍕🇮🇹

Tak igen for dine venlige ord, og rigtig god fornøjelse med pizzabagningen!

Kundeservice i top

Den bedste kundeservice jeg til dags dato har oplevet hos en virksomhed!

Deres telefontider, tålmodighed, råd og vejledning om alt, at de strækker sig ekstra for returnering og gav gavekort som nu også er anvendt. Fantastisk oplevelse af flere omgange.

24 juin 2025

Hej Mikkel

Tusind tak for den fine anmeldelse - hvor dejligt at høre, du har haft så god en oplevelse hos os!

Vi sætter meget stor pris på din feedback, og det glæder os, du har følt dig godt hjulpet og vejledt. Det er jo lige præcis sådan en oplevelse, vi altid stræber efter at give vores kunder. Vi gør os i hvert fald umage for at yde så god service, som overhovedet muligt.

Tak igen fordi du valgte os, og for at tage dig tid til at dele din oplevelse🙏

Rigtig god fornøjelse med pizzabagningen🤌🍕

Super

Alt var perfekt og de var lynhurtigt med levering af pakken

30 mai 2025

Tak Ulrik

Uanset hvor mange anmeldelser vi får, bliver vi oprigtigt glade hver eneste gang, vi læser en anmeldelse som din.

Tusind tak, fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse - vi sætter stor pris på hver eneste stjerne ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️, du har givet os - og håber vi får chancen for at hjælpe dig igen en anden gang.

God fornøjelse med købet, og med pizzabagningen🤌🍕

Hej Tommy

Du skal vide, at hver eneste dag møder vi ind, for at gøre vores absolut bedste for at give vores kunder en god oplevelse, når de handler hos os. Derfor er det bare så godt at se en feedback som din.

En kæmpe tak for de fine ord og de fem stjerner🙏 - og så håber vi jo bare, at vi får lov til at hjælpe dig igen en anden gang🍕🍕🍕

Levede fuldt ud op til forventningerne

Levede fuldt ud op til forventningerne

28 avril 2025

Hej Kim

Det er så godt at høre, vi har indfriet dine forventninger …vi kan jo kun sige, at vi gør, alt hvad vi overhovedet kan.

Tusind tak fordi, du tog dig tid til at smide din anmeldelse her på Trustpilot …vi sætter virkelig stor pris på din feedback, og er selvfølgelig glade for de fem ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ du har givet os🙏

Rigtig god fornøjelse med dit køb!

Havde bestilt 2 biscotto sten

Havde bestilt 2 biscotto sten, den ene var revnet under fragten. Inden for en time havde de sendt en ny sten afsted. Super service

15 avril 2025

Hej Daniel

Tusind tak for din fine anmeldelse – på trods af uheldet med den ene biscotto sten 🙏

Det betyder rigtig meget for os at kunne levere både gode produkter og hurtig, hjælpsom service, så vi sætter stor pris på din feedback.

Tak igen – og rigtig god fornøjelse med pizzabagningen! 🍕🍕🍕

Noté 5 sur 5 étoiles

Min pizzarejse starter nu!

Super god og hurtig handel! Alt fungerede, som det skulle – nemt og effektivt. Min pizzarejse starter nu, og jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre begyndelse. Tak for en god oplevelse!

9 avril 2025

Hej Claus

Når vi læser en anmeldelse som din, tænker vi tilbage til, da vi selv startede vores rejse ind i pizzaens forunderlige univers.

Det er bare den bedste tid, og vi kan kun sige, at der venter dig en masse gode hyggestunder, nye smagsoplevelser og forhåbentlig glæden ved at se en udvikling i dit pizzanørderi.

Tusind tak for de fem stjerner, du har givet os, og for de fine ord🙏

De bedste hilsner …og god “rejse” 🤌🍕

Kanon service!!

Simpelthen den bedste service man kan forstille sig!!
10:10 her fra!!

8 avril 2025

Hej Mads

Vi sætter simpelthen så stor pris på en anmeldelse som din, og kunne vi give vores kunder anmeldelser, ville du til enhver tid få 10:10 her fra😉🙌

Tusind tak for de fine ord. Dem tager vi til os, og vil gøre alt for at leve op til dem. Tak🙏

Noté 4 sur 5 étoiles

God og hurtig levering

God og hurtig levering

31 mars 2025

Hej Lars

Tak for dine fire stjerner og for at du har taget dig tid til at give os din anmeldelse her på Trustpilot🙏

Vi håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang, og ønsker dig rigtig god fornøjelse med købet.

Hurtig levering og godt pakke ind

Hurtig levering og godt pakke ind
Bestilte en biscotto sten og en børste til stenen.
Bestilte lørdag og modtog det tirsdag. Det var nærmest pakke ind, som var det porcelæn.
100% i orden.

30 mars 2025

Hej Palle

Tak for din fem-stjernede anmeldelse, og for de venlige ord🙏 Det er godt at høre, du har været tilfreds - det sætter vi altså virkelig stor pris på.

Rigtig god fornøjelse med din nye biscotto - er sikker på, du bliver glad for den🍕

30 mars 2025

Hej Mona

Tak for de fem ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ - Vi sørger selvfølgelig for, at din ros også kommer videre til vores altid venlige (og hurtige) fragtmand - han har jo en stor del af æren for din levering.

Rigtig god fornøjelse med dit køb🍕

Natascha

Noté 5 sur 5 étoiles

Ja, hvor skal man næsten starte

Alt i alt en suveræn oplevelse. Jeg har købt alt lige fra maskiner til udstyr og ingredienser hos dem og alt spiller bare. Super flinkt kundeservice.
Kan klart anbefales.
Jeg vil i hvert fald kun handle hos dem i fremtiden.
Stort 👍 herfra

14 mai 2024

Hej Kasper

Tusind tak for de venlige ord! 🙏

Vi er så glade for, at vi har gjort os fortjent til så flotte ord, og jeg kan love dig, at vi vil gøre alt for at leve op til det fremover.

Du er forhåbentlig ikke i tvivl om, at vi sætter rigtig stor pris på, at du har taget dig tid til at smide en anmeldelse her på Trustpilot. Kunne vi give stjerner den anden vej, ville du til enhver tid også få fem ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ fra os.

Rigtig god fornøjelse med dit køb! 🍕🍕

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig og super skarp kundeservice

Hurtig og super skarp kundeservice. Jeg havde en uheldig oplevelse med et produkt, og jeg fik straks sendt et lignende produkt i erstatning for det defekte.

5 store kundeservice-stjerner!

11 mars 2025

Hej Jeppe

Tusind tak for din gode feedback🙏

Vi er selvfølgelig glade for, vi kunne hjælpe dig videre med en hurtig løsning. Den gode kundeservice er vigtig for os, og vi gør os naturligvis altid umage, for at vores kunder får den bedste oplevelse, når de handler hos os.

Tak igen for de venlige ord, og din fem-stjernede anmeldelse her på Trustpilot.

Super support.......

Kontaktede i dag Pizzafredag vedr effeuno ovn som ikke startede, support var bare klare i spyttet og efter 2 minutter i telefonen var problemet løst - tak. Fedt at I kender jeres produkter så godt.......

26 février 2025

Hej Jan

Det er så fantastisk at få den slags feedback, så vi ved, vores support fungerer som den skal.

Stor tak for de venlige ord, og for de fem ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️, du har givet os🙏

Natascha

Handel trygt her!

Gode produkter og en virkelig god og hurtigt kundeservice

11 février 2025

Hej Louise

Det første vi så til morgen, var din anmeldelse her på Trustpilot - og vi kan jo kun sige tak. Tak fordi du har taget dig tid til at skrive om din oplevelse med at handle hos os, og selvfølgelig også tak for de fem ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ du har givet os🙏

Vi håber selvfølgelig, vi får chancen for at hjælpe dig igen en anden gang, og så vil vi ellers bare ønske dig rigtig god fornøjelse med købet🍕🍕

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk butik og fremrågende kundeservice

Jeg har handlet flere gange ved Pizza Fredag og alle gange har været gode. Jeg lagde en bestilling i går og glemte at angive at ordren godt måtte splittes op, da den ene vare var i restordre. Jeg ringede og fik fat i Tobias som hurtigt fik fundet min ordre frem og sørgede for at varene ville blive sendt dagen efter.

20 février 2025

Hej Thomas

Tusind tusind tak for de venlige ord🙏 Det betyder rigtig meget, og jeg skal sørge for, Tobias ser din gode anmeldelse.

Tak også, for du tog dig tiden til at skrive en anmeldelse af os, og selvfølglig tak for hver eneste af dine fem ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️ ⭐️.

Tilbage er kun at ønske dig rigtig god fornøjelse med købet🍕 …og så håber vi naturligvis, at vi kan hjælpe dig igen en anden gang.

Noté 5 sur 5 étoiles

Handlede ved Pizzafredag for første…

Handlede ved Pizzafredag for første gang.

Alt gik som forventet og kan kun anbefale dem.

10 février 2025

Hej Karsten

Tusind tak for dine fem ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ og for at du anbefaler Pizzafredag🙏

Vi håber du er tilfreds med købet, og at vi kan hjælpe dig igen en anden gang.

Igen en stor tak for din anbefaling, den betyder mere, end du tror!

Lækre produkter

Lækre produkter. hurtig service og levering

29 janvier 2025

Taaak Annisette🙏

Både for de fem stjerner, du har givet os, men også for de positive ord - Det er MEGET værdsat.

Vi håber du bliver rigtig glad for købet😊 og at vi kan hjælpe dig igen en anden gang.

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus