Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk oplevelse med Pizzafredag.dk Brugte dem til firma-pizza kursus som var et super godt arrangement. Har bestilt fra dem mange gange for både sublimt udstyr og ikke mindst kvalitetsvarer for... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Super service. Købte varer med lille defekt - løst dagen efter med ny vare tilsendt Gode produkter til gode priser Kan ringe til dem og få hjælp - dejlig personlig service uden AI robotter og an... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid lyn hurtig kundeservice, hurtig afsendelse af ordrer og de holder, hvad de lover. Derfor kommer jeg tilbage igen og igen!

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg havde en lille udfordring med et produkt, og efter en god dialog med Tobias fandt vi en rigtig fin løsning. Det er den slags kundeservice, der gør, at man gerne handler samme sted igen. Klar a... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'articles de barbecue
  2. aussi dans
  3. Magasin d'articles de loisirs
  4. Magasin de matériel de cuisine

Écrit par l'entreprise

Pizzafredag.dk har kontor og lager i Viborg, men servicerer hver eneste dag pizzafans over hele landet. På pizzafredag.dk finder du altid et stort udvalg af de lækreste pizzaingredienser og markedets bedste grej til pizzabagning. Vi er lagerførende af langt de fleste varer, og er der noget, du savner i vores sortiment, er du altid velkommen til at kontakte os. Vi hjælper alt fra entusiastiske hjemmebagere til professionelle pizzarestauranter. Vi er selv pizzanørder, så uanset kundernes udgangspunkt, er vi altid klar med gode råd og professionel vejledning. Vores vigtigste mål er, at alle skal have samme gode service - uanset om man først lige har fået øjnene op for pizzaverdens kulinariske muligheder, eller om man er professionel pizzaiolo. Vi er dedikerede, og gør os umage, for at give alle vores kunder den service, vi gerne selv vil opleve.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

4,9

Tous les avis

56 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Super god service ifm køb af pizzaspade…

Super god service ifm køb af pizzaspade og slicer. Lækkert med en kundeservice som er nem at komme i kontakt med

26 août 2024

Hej Michael

Skønt at starte weekenden med en femstjernet anmeldelse fra dig🙏

Det er altid så rart, når vi får ros for vores kundeservice, og selvfølgelig skal det være nemt at komme i kontakt med os, hvis man har spørgsmål, ris eller ros - det er bare sådan vi er😊

Tak fordi du delte din oplevelse her på Trustpilot - du har lige gjort vores lørdag endnu bedre …og så ellers bare rigtig god fornøjelse med dit nye grej🍕🍕

Kender du det?..

Kender du det?..

Du køber noget online, og er så tilfreds med både produkterne, samt er super tilfreds med det firma, at du har handlet med, at du liiige kommer til at handle der igen? Og igen? Og så igen..?

Sådan er Pizzafredag for mig. Jeg har i mange år brugt Pizzafredag, og udvalget af produkter, samt kvaliteten af kundeservice bliver højere og bedre for hver dag der går.

Senest havde vi en større bestilling til kursus, hvor alt bare spillede, og alt var så læækkert.

Wauw, si’r jeg bar’ - og kan anbefale andre at handle hér!

24 août 2024

Hej Nicolai

Kender du det, at man bare bliver så glad, når andre sætter pris på det man gør? Well, det er i hvert fald sådan vi har den med en anmeldelse som din, så du har lige gjort vores dag endnu bedre🙏

Mit bud er, at du udemærket ved, hvad jeg mener! Nu ved jeg tilfældigvis, at du laver de lækreste pizzaer, så selvfølgelig kender du følelsen af at glæde andre 🍕😋

Tusind tak for den flotte anmeldelse, og fordi du tog dig tid til at smide os din feedback her på Trustpilot.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastiske råvarer og super god service 😎

Pizza Club Nordic har afholdt Pizza kursus og Olivenolie kursus her i weekenden. Pizzafredag stod for at levere alle råvarerne som skulle bruges til vores pizza kursus 🍕 Super gode råvarer som de fik stor ros for af kursisterne ❤️ Alle køle varene var pakke i store flamingokasser med store køleelementer så alle varene holdt sig friske. Pizzafredag er altid klar på at hjælpe og levere hver gang 😎👍🏻

Tak for jer 🍕

Mvh Søren fra Pizza Club Nordic - Danmarks hyggeligste pizza gruppe 🍕

24 août 2024

Hej Søren

Det er super godt at høre, alle råvarerne kunne bruges, og godt at se, jeres kursister var begejstrede 😊

Som altid har det været en fornøjelse at handle med dig, og vi er naturligvis klar til at hjælpe dig med de bedste råvarer igen en anden gang. Du gør det super godt med Pizza Club Nordic.

Tak for den flotte anmeldelse og de søde ord🙏

Noté 5 sur 5 étoiles

Kan på alle måder anbefales

Pizzafredag leverer virkelig en fantastisk service og topklasse produkter. Det er altid muligt at komme i kontakt med dem via chatten og få råd og vejledning. Varerne kommer virkelig hurtigt, og er virkelig af god kvalitet. Kælevarer ankommer altid pakket med rigeligt fryseelementer, så alt altid er koldt og friskt. Kæmpe anbefaling herfra 👍

23 août 2024

Hej Christian

Tusind tak for dine fem ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ og de flotte ord, som vi selvfølgelig sætter meget stor pris på🙏

Det varmer, at både vores produkter og vores service får så god feedback fra dig.

Tak igen for din fine anmeldelse her på Trustpilot, og rigtig god fornøjelse med pizzabagningen🍕

Pizzafredag er en 100 procent oplevelse

Perfekt oplevelse!

Jeg havde først købt et bagestål fra bagestaalet.dk, men dette bagestål havde små huller i overfladen, og den medfølgende pizzaplade havde brændte kanter hele vejen rundt, som om den var udskåret med laserskærer. Da jeg fik det byttet, modtog jeg to varer, der havde nøjagtigt de samme problemer, og jeg fandt ud af, at bagestaalet.dk havde et lagerhotel til at håndtere deres lager, så de havde ikke selv set efter, at jeg fik en god vare i andet forsøg.

Derpå bestilte jeg et bagestål fra pizzafredag.dk, og den første vare jeg modtog var 100 procent perfekt, stålet er 5 cm større, og pizzapladen er flot og ren. Det virker også overbevisende på mig, at det nye bagestål ser helstøbt ud, hvor bagestålet fra bagestaalet.dk bestod af en indre kerne og en ydre, tynd overfladebelægning — for hvor længe holder overfladebeægningen så?
Efter en dårlig oplevelse var det rigtig rart at modtage en perfekt vare, hvor den der havde pakket varen endda havde lagt en personlig seddel ved. De to oplevelser var som nat og dag. Tak!

8 août 2024

Hej Isaksen

Først og fremmest tusind tak for din meget fine feedback på vores bagestål og din oplevelse med at handle hos os🙏

Det er selvfølgelig noget, vi sætter rigtig meget pris på, men vi har nu ikke tænkt os at hvile på laurbærrene😉 Allerede i morgen, vil vi igen yde vores bedste for at gøre vores kunder tilfredse.

Igen, stor tak for din flotte anmeldelse, og rigtig god fornøjelse med dit nye bagestål🍕🍕🍕

Noté 5 sur 5 étoiles

God service og hurtig ekspedition

God service og hurtig ekspedition.
Dejligt sted at handle.

Hej Mette

Skønt med så fine ord fra dig, det sætter vi virkelig stor pris på🙏

Det er godt at høre, du har været tilfreds. Det er jo altid hyggeligt, når kunderne selv afhenter deres bestilling på vores lager, og der er tid til en lille pizzasnak.

Tak igen for den fine anmeldelse, og rigtig god fornøjelse med pizzabagningen.

Super handel

Super handel. Gode varer og hurtig leveringstid

Hej Morris

Det er vi altså rigtig glade for at høre, og tak for de fine ord🙏

Rigtig god fornøjelse med pizzabagningen 🤌🍕

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtigt udvalg og hurtig levering

Hej Egon

Tusind tak for de fem ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ du har givet os - Dem sætter vi virkelig stor pris på!

Tak også for den fine feedback - det er godt, du har været tilfreds med både udvalg og vores hurtige levering.

Rigtig god fornøjelse med købet 🍕😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Fremragende kundeservice og hurtig løsning!

Jeg var meget tilfreds med Pizza Fredag og deres produkter, og min seneste oplevelse har kun forstærket dette. Som nybegynder i pizzabagning købte jeg en metal pizzadejspartel, der så godt ud på deres hjemmeside. Desværre viste den sig at være for skarp til min bordplade og kunne nemt ridse overfladen.

Jeg kontaktede Pizza Fredag og forklarede situationen. De betalte både returfragten og fragten for en ny plastikspartel, der passer perfekt til mine behov.

Pizza Fredag har vist, at de tager deres kunder seriøst og er villige til at rette op på fejl hurtigt og effektivt. Jeg kan varmt anbefale dem for deres fantastiske kundeservice og gode produkter!

17 juillet 2024

Hej Mads-Christian

Tusind tak for din fem-stjernede anmeldelse og gode feedback, som vi naturligvis sætter stor pris på.

Godt vi kunne finde en løsning, så du fik det produkt, der var mest optimalt for dig.

Rigtig god fornøjelse med pizzabagningen 🍕

Noté 5 sur 5 étoiles

Super service, fremragende produkter og konkurrencedygtige priser. Pizzafredag er stedet jeg handler alt til min pizzabagning både tilbehør men også grej. Jeg kan kun give min bedste anbefaling.

15 juillet 2024

Hej Thomas

Tak for besøget og for en rigtig god pizzasnak …og tusind tak for din anbefaling og den gode feedback, som vi selvfølgelig vil gøre os umage for at leve op til.

Rigtig god fornøjelse med købet …gætter på, der allerede dufter af nybagt pizza hjemme hos dig 🤌🍕🍕

Fortrinlig service

Jeg har kun oplevet at blive imødekommet meget positivt på mine forespørgsler. Hvis der sker en svipser bliver der taget ansvar.
Klar anbefaling

9 juillet 2024

Hej Nielsen

Vi bliver så glade, når vi læser en anmeldelse som din, så tusind tak, fordi du tog dig tid til at give os din feedback🙏 Det er virkelig værdsat!

Noté 5 sur 5 étoiles

Utrolig god service og en fantastisk…

Utrolig god service og en fantastisk god kundeservice.
Kan varmt anbefalde at bestille vare på pizza fredag det er en fornøjelse.
Der er rigtig mange webshops der kunne lære nået igennem pizza fredag’s kundeservice og deres hurtige ordrebehandling. BRAVO 🙏

3 juillet 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg kommer tilbage efter mere af den gode oplevelse

Det her er shoppen du skal bruge, hvis du vil oppe dit pizza game.
Min ordre blev behandlet på under 45min hvorefter jeg kunne afhente den direkte.
Man bliver taget rigtigt godt imod ved afhentning. Og der er plads til en snak omkring de produkter man har købt, eller hvad der kunne være spændende til det næste køb.
Jeg kommer bestemt tilbage for at få en god oplevelse igen.

5 juillet 2024

Hej Mikael

Herfra kan vi kun sige, det var en fornøjelse af få besøg …og en god pizzasnak🍕

Tak fordi, du tog dig tid til at anmelde os her på Trustpilot. Vi sætter meget stor pris på din gode feedback, som vi selvfølgelig vil gøre os umage for at leve op til.

Du er naturligvis mere end velkommen til at kigge forbi igen - det vil vi se frem til.

Super god service

Super god service, og så har de alle de bedste salamier. Vil helt sikkert købe herfra igen

2 juillet 2024

Hej Mads

Tusind tak for din fem-stjernede anmeldelse🙏

Du har da helt ret - vi har faktisk et ret stort udvalg …og den gode nyhed er, at vi bliver ved med at få nye spændende varer i vores sortiment😉

Tak igen, fordi du tog dig tiden til at give os din feedback her på Trustpilot, og rigtig god fornøjelse med pizzabagningen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisk support, service og produkt

Jeg kontaktede Pizzafredag med et spørgsmål vedr. afhentning. Efter få minutter havde jeg svar.
Jeg afhentede mine varer samme dag, og hele teamet hos Pizzafredag var søde og imødekommende.
Perfekt produkt - perfekt service.

26 juin 2024

Hej Ben

Vi kan jo kun sige tusind tak for dit besøg🙏 Det er altid så hyggeligt, når en kunde vælger selv at afhente sin bestilling.

Tak også, for at du har taget dig tid til at smide din feedback her på Trustpilot - Det betyder mere, end du sikkert tror. Vi tager det hele til os, og forsøger at holde os skarpe hver eneste dag, så vores kunder får den bedst mulige betjening.

Tak igen for dit besøg og for de fine ord, og rigtig god fornøjelse i pizzakøkkenet🍕

Noté 5 sur 5 étoiles

De skønne mennesker bag Pizzafredag gav super indspark til at løfte vores pizza op på et helt nyt niveau. Det var et hit for både børn og voksne :-)

21 juin 2024

Hej Niels

Tusind tak for den fornemme anmeldelse, og de fem ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ du har givet os🙏

Det var en fornøjelse at have jer på besøg, da I var forbi for at afhente jeres bestilling. Håber I havde en god pizzaaften.

Noté 5 sur 5 étoiles

Pizzafredag er ikke kun til om fredagen!

Har flere gange mødt folkene bag pizzafredag både igennem mit arbejde og købt fra dem og det er virkelig en helt anden service end man oplever andre steder. Altid en lille håndskrevet hilsen med pakken og fantastisk vejledning og service fra personalet! Kan kun anbefale at ligge sin ordre hos pizzafredag!

17 juin 2024

Hej Mark

Det er virkelig flotte ord du giver os sammen med din fem-stjernede anmeldelse …vi takker 🙏 mange gange, for din gode feedback, og vil selvfølgelig gøre os umage, for at leve op til den.

Tak fordi du har taget dig tid til at give os din anmeldelse her på Trustpilot, og for at du anbefaler os til andre. Herfra kan vi kun ønske dig god weekend og rigtig god fornøjelse med pizzabagningen🤌🍕🇮🇹

Vi købte dej

Vi købte dej, og der var super godt!

29 mai 2024

Hej Jakob

Tusind tak for din fem-stjernede anmeldelse🙏

Det er altid godt at høre, når nogen synes godt om vores produkter - og du har helt ret …vores surdejsbaserede dejboller er super gode. Det er altid godt at have et par stykker på frost, til de dage, hvor det bare skal være så nemt som muligt🤌🍕

Tak igen for de fem stjerner og rigtig god fornøjelse med pizzaspisningen!

God og hurtig service.

God og hurtig service.

29 mai 2024

Hej Claus

Stor tak for dine fem ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️.

Det er godt at høre, du har fået god og hurtig hjælp fra os. Vi gør os jo umage for at give vores kunder de bedst mulige oplevelser, når de handler hos os, så vi er naturligvis rigtig glade for din feedback.

Rigtig god fornøjelse med pizzabagningen🍕

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus