PizzaPal.dk Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Stærkt udvalg af både ingredienser og tilbehør til ens lille hobby derhjemme. Kundeservice er helt i top, og Rasmus er altid informativ med plads til lidt hyggelig snak ved afhentning. Foretrække... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

I got Iron Baking plate from PizzaPal and it is amazing! My pizzas are now top notch, much better then just regular oven, but I can still use it without buying expensive pizza oven, it works well w... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Great products, but also a great service ! We had made a mistake in our order, Rasmus was there to guide us on the return, and was proactive in confirming reception, refunding us, and sending us the n... Voir plus

À propos de l'entreprise

5. Magasin d'articles de barbecue
  6. Magasin d'articles de loisirs
  7. Magasin de matériel de cuisine

Écrit par l'entreprise

PizzaPal åbnede i foråret 2020 som den første rendyrkede pizzawebshop i Danmark. Vi sælger et væld af pizzaingredienser og pizzaudstyr til private og erhvervsdrivende som ønsker autentiske produkter af høj kvalitet til deres pizzabagning.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 75 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

Tous les avis

67 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Super god service

Super god service og super lækre produkter.

2 juillet 2024

Hej Paten 👋🏻

Mange tak for din fine anmeldelse🤗 Det er altid dejligt at modtage sådan en omgang positiv feedback!🙌🏻

Hurtigt klart til afhentning

Hurtigt klart til afhentning, efter bestilling.

30 juillet 2024

Hej Kim 👋🏻

Mange tak for de fine ord🤗 Vi er super glade for at du er tilfreds og vi glæder os til endnu flere handler🙌

God fornøjelse med pizzabagningen 🍕

Super hurtig respons

Super hurtig respons. Godt pakket ind af kølevarer.

Handler 100% igen 🍕👍

23 juillet 2024

Hej Morten👋🏻

May the flour be with you😁

Noté 4 sur 5 étoiles

god vare og hurtig levering.

god vare og hurtig levering.
mangler bare en bedre indpakning, af varen, så de ikke åbnes ved transporten.
postmanden var kede af ar ha mel i hele bilen :)

24 juillet 2024

Hej Nat👋🏻

Mange tak for din fine anmeldelse! Vi er kede af, at noget af melet ikke helt har overlevet turen. Hvis du sender os en mail på kundeservice@pizzapal.dk, så erstatter vi selvfølgelig gerne den eller de berørte varer.

Ser frem til at høre fra dig😁

Redigér svar

Kundeservice i top ⭐️⭐️⭐️

Kundeservice i top ⭐️⭐️⭐️
⭐️Hurtig respons på de sociale medier
⭐️Rigtig god kundeservice
⭐️Hurtig levering

Jeg ser frem til næste levering 👌🏻

22 juillet 2024

Hej Maja👋🏻

Redigér svar

Noté 5 sur 5 étoiles

God ost og meget flinke og snaksaglige…

God ost og meget flinke og snaksaglige når man selv henter på lageret

11 juillet 2024

Hej 👋🏻

Hvor vi glade for at du er tilfreds med vores udvalg og snaksaglighed. Vi elsker bare, at få en lille sludder om pizza i vores pick-up🍕💬❤️

God dag til dig🙌🏻

Bestilte torsdag eftermiddag efter 15

Bestilte torsdag eftermiddag efter 15, fik mine varer fredag inden middag 🤗

5 juillet 2024

Hejsa👋🏻

Tak for din anmeldelse🤗

God dag til dig🙌🏻

Hurtig service

Hurtig service, dag-til-dag. Endda inklusiv en hyggelig kommentar når man åbner kassen 🙌

1 juillet 2024

Hej Peter👋🏻

Mange tak for din fine anmeldelse!🤗
Det må være alt den pizza vi spiser, som holder os oppe på tæerne😝

Håber du får en fantastisk weekend😁

Kæmpe anbefaling

Kanon service samt hurtig respons ved henvendelse (Kenneth i kundeservice)

2 juillet 2024

Hej Morten👋🏻

Mange tak for din fine anmeldelse!🤗 Hvor er vi bare glade for, at du har haft en fantastisk oplevelse omkring vores service🙌🏻

Må du få en fantastisk dag😁

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig god service i forbindelse med…

Rigtig god service i forbindelse med bytning af en gave, som blev fulgt op at en god snak om pizza tips og tricks. Helt igennem rigtig god oplevelse!

24 juin 2024

Hej Daniel👋🏻

Mange tak for de fine ord og snakken🤗 Vi er håber du bliver glad for den nye ovn og vi glæder os til endnu flere forhåbentlig gode oplevelser🙌

May the sauce be with you😁

Fantastisk personale og service

Fantastisk personale og service! Havde spørgsmål til noget ost og fik hurtigt og klart svar tilbage på mail og da jeg bestilte varerne fik jeg dem som aftalt dagen efter med masser af køleelementer i og varerne havde på ingen måde lidt overlast af transporten. Kæmpe anbefaling herfra! 😃🍕🍕

17 juin 2024

Hej Mark👋🏻

Tak for din mega fine anmeldelse❤️ Dejligt, at du var tilfreds med hele forløbet med os🤗

God weekend til dig🙌🏻

Noté 5 sur 5 étoiles

Sådan skal en webshop være

Købte mel, ost og tomater. Selv om jeg rodede lidt rundt i det, og fik bestilt nogle forkerte varer, så ordnede kundeservice lynghurtigt tingene, så bestillingen blev korrekt. Alting pakket virkelig grundigt, og kølevarer ankom perfekt, pakket med (stadig frossen) kølepakke.

11 juin 2024

Hej Jak👋🏻

Tak for den super fine anmeldelse🤗 Det er altid dejligt at modtage sådan en omgang positiv feedback!🙌🏻

Fin service

Fin service, hurtigt respons.

13 juin 2024

Hej Peter👋🏻

Mange tak for din fine anmeldelse!🤗

God dag til dig😁

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg er blæst bagover af den bedste…

Jeg er blæst bagover af den bedste kundeservice nogensinde… Fik desværre ikke navnet på den unge og mega veltalende pizzanørd, da jeg var forbi og hente mine vare i Tåstrup. Jeg fik masser af tips og tricks med hjem ud over den gode oplevelse i butikken 😊👍🙏
Nørder du også i hjemmelavet pizzaer, så smut forbi PizzaPal’s butik eller køb online på deres glimrende site. Hilsen en virkelig positiv ny kunde 😊

6 juin 2024

Hej Henrik👋🏻

Det er da os som er blæst bagover af din super fine anmeldelse!🤗 Hvor er vi er glade for, at du er tilfreds med din oplevelse hos PizzaPal og vi glæder os helt vildt til at tage imod dig en anden gang🙌🏻

Må pizza-guderne tilsmile dig😁

P.s. Den "unge" mand hedder Kenneth🤓

Noté 1 sur 5 étoiles

Rigtig dårlig oplevelse med Pizzapal

Rigtig dårlig oplevelse med Pizzapal. Bestiller varerne mandag morgen. Er lettere forbløffet over, at de, udover fragt, tager 29,- for et køleelement.
Så skriver de, at jeg først kan modtage mine varer efterfølgende mandag...
Det er ikke særligt smart, når jeg skal bruge varerne senest lørdag.
Jeg handler ikke hos Pizzapal igen.

3 juin 2024

Hej Sanne

Ja, det er godt nok en træls oplevelse du har haft!

Du har desværre oplevet en forsinkelse på din ordre i forbindelse med det stop der har været i Postnords pakkedistribution på Grundlovsdag.

Som jeg skrev til dig forud for din anmeldelse har vi været klar til at sende din ordre afsted siden tirsdag d. 4., men vi har pga. Postnord været nødt til at afvente at vi kom på den anden side af Grundlovsdag for at dine kølevarer kunne ankomme sikkert.

Jeg ved ikke hvor du har læst at vi først kunne sende dine varer afsted mandag d. 10. Jeg tilbød igår at sende dine varer afsted idag torsdag d. 6., men du svarede at du ønskede at annullere din ordre.

Selvom det er almindelig kendt at mange butikker og arbejdspladser er påvirket af Grundlovsdag havde det stadig været en god service hvis vi havde gjort opmærksom på at dagen også påvirker os. Den del beklager jeg og det vil jeg gå videre med.

Mvh Rasmus, PizzaPal
Den Originale Pizzawebshop

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus