Spróbowałam program Coral Detox. Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona efektami! ✅ Już po kilku dniach poczułam więcej energii i lekkości. ✅ Poprawiło się moje trawienie i komfort jelit. ✅ Zauw... Voir plus
O suplementach Coral Club dowiedziałam się od swojej koleżanki. Na początku byłam sceptycznie nastawiona, ale postanowiłam wypróbować zestaw HydraMax. Po miesiącu stosowania rzeczywiście zauważyłam ef... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Produkty z całego świata - z myślą o profilaktyce Twojego zdrowia. Łączymy nowoczesne technologie i wiedzę ekspertów z siłami natury. Troska o zdrowie to sposób na długie, aktywne i pełne radości życie. Coral Club, jako pierwsza z firm promujących zdrowy tryb życia, przedstawia własną koncepcję zdrowia, która opiera się na prawidłowym nawodnieniu, skutecznym oczyszczeniu i detoksykacji oraz odpowiednim odżywieniu komórkowym i efektywnej ochronie organizmu.
Coordonnées de contact
ul. Słomińskiego 19 lok.116, 00-195, Warszawa, Pologne
- +48 22 622 36 61
- coral.poland@coral-club.com
- pl.coral.club
Produkty Coral Club stosuję już od…
Produkty Coral Club stosuję już od pewnego czasu i jestem naprawdę zadowolona z efektów. Przede wszystkim czuję więcej energii, lekkości i ogólnej równowagi w organizmie.
Lubię to, że są oparte na naturalnych składnikach i wspierają ciało w sposób kompleksowy.
Dziękuję za pomoc i wsparcie❤️
Świetne produkty, które dają rezultaty
Coral Club to dla mnie inwestycja w energię, młodość i naturalne piękno. Produkty są najwyższej jakości – czuję różnicę w codziennym samopoczuciu, wyglądzie i poziomie energii. Uwielbiam to, że wspierają nie tylko ciało, ale też poczucie lekkości i witalności.
Polecam każdemu, kto chce żyć pełnią życia😊
Spróbowałam program Coral Detox
Spróbowałam program Coral Detox. Jestem bardzo pozytywnie zaskoczona efektami!
✅ Już po kilku dniach poczułam więcej energii i lekkości.
✅ Poprawiło się moje trawienie i komfort jelit.
✅ Zauważyłam też, że moja skóra stała się czystsza i bardziej promienna.
Podoba mi się to, że program opiera się na naturalnych składnikach i wspiera organizm w oczyszczaniu z toksyn w łagodny sposób. To nie jest „dieta cud”, ale realne wsparcie dla ciała na co dzień.
Polecam każdemu, kto chce zadbać o swój organizm i poczuć się lepiej od środka
Świetna obsuga klijenta
Świetna obsuga klijenta. Mega pomocne i rzyczlie biuro. Blyskawiczna przesylka. Jak zamówiłam do 12.00 produkty miałam nastepnego dnia.
Od 17 lat korzystam z produktów Coral…
Od 17 lat korzystam z produktów Coral Club i nie zamieniłabym ich na inne. To, że regularnie do nich wracam jest najlepszym dowodem na to, że są skuteczne. Mam też poczucie bezpieczeństwa, bo wiem, że są to produkty przebadane, certyfikowane, tworzone w najnowocześniejszych technologiach równocześnie przyjaznych dla środowiska. Obsługa w biurze warszawskim zawsze jest pomocna dla mnie jako klienta i klubowicza. Cenię sobie też to, że zakładając sobie kartę zniżkową w Coral Club każdy z nas jako bonus otrzymuje tutaj opiekuna, który jest bezcennym wsparciem.
After winter
After winter, I felt that I was getting tired faster, it was harder to concentrate, and my immune system was weakening - cold after cold. I decided that it was time to take care of myself and add vitamins to my diet. I was looking for something high-quality, without unnecessary chemicals, and came across Coral Club. I decided to go to their store to look at the assortment.
The office was small, but cozy, clean, quiet, everything is neatly arranged on the shelves. The staff works clearly - just make the purchase, without unnecessary conversations. I chose a complex with B vitamins and Pau D`Arco, paid by card.
Convenient location, easy to find
Quality products, good compositions
Fast service, no waiting
Prices correspond to the level of natural products
Started taking vitamins, I will see how it goes. I am satisfied with the store, if I feel the effect, I will come back for something else
Suplementy z Coral club są że mną już…
Suplementy z Coral club są że mną już od 7 lat zaczynam dzień z naszą wodą która zabieram wszędzie w butelkach z naszej pięknej firmy, oczyszczanie organizmu krok po kroku robię raz w roku. Jestem zakochana tych suplementach ❤️🔥
Najlepszy kolagen ever
Najlepszy kolagen ever! Bardzo bogaty skład, a kolagen najwyższej jakości. Efekty widać już po kilku tygodniach. Rewelacja.
Przede wszystkim Firma dla ludzi
Przede wszystkim Firma dla ludzi. Otwartość, przyjazna obsługa, profesjonalizm w obsłudze zarówno telefonicznej jak też bezpośredniej. Produkty- genialne, 100 % zaufania. Skład suplementów bez tajemnic, wszystkie certyfikaty bezpieczeństwa stosowania. Dla wszystkich, koncepcja zdrowego stylu życia. Moje doświadczenie?, 16 lat bez problemów zdrowotnych. Z każdą przypadłością radzę szybko i skutecznie dzięki obszernemu portfolio . Polecam każdemu, kto chce zmienić jakość swojego życia.
Moje osiągnięcia z produktami z CC
Moje osiągnięcia z produktami z CC: na pierwszym miejscu poprawa mojej skòry po nawodnieniu i oczyszczeniu colo-vada. Więcej energii i "chcenia" po H-500, kolano zaczęło funkcjonować po Kolagenie. Ogòlne wszystkie produkty dają dobre rezultaty. Gotowe paki do profilaktyki zdrowia są niezastąpione!
Dziekuję firmie, że dba o klijętòw!!! Bardzo polecam Firmę Coral Club i produkty!
Życie to Woda💦…
Firma Coral Club poprzez swoją „Unikatową Koncepcję 4-ech Kroków do Zdrowia” oraz produkty bardzo wysokiej jakości, wiedzę ,którą otrzymujemy od Najlepszych👌 zmieniła moje życie i mojej rodziny a także ludziom z mojego środowiska.
Dała nam j bezpieczeństwo i wiele możliwości o których nawet nie marzyliśmy😍
Jestem Wdzięczna i szczęśliwa , że mogę tutaj się rozwijać i dawać innym wartość poprzez swoje rezultaty nie tylko zdrowotne💥,że mogę uczestniczyć w życiu Coralowej społeczności oraz korzystać z tak fantastycznych produktów💥
Dziękuję Coral Club❤️
Cała moja rodzina korzysta z produktów…
Cała moja rodzina korzysta z produktów Coral Club.Moje wnuczki od urodzenia na wodzie z coral-minę, dla dorosłych polecam coraldetox, oceanmin, H-500.
Nie choruję od ponad 12 lat
Beznadziejna firma
Co za beznadziejna firma zero informacji i empatii na miejscu w biurze dla potencjalnego klienta....zbywanie klienta.....
Dzieki produktom Coral
Dzięki produktom Coral moje poczucie psychiczne oraz fizyczne zdecydowanie poprawiło się, a kondycja mojego ciała wróciła do normalnego stanu sprzed choroby nowotworowej.Polecam z całego serca.
Sprobuj ,daj szanse zdrowiu
Z produktów coral clubu korzystam od dwóch lat ,suplementuje asymilator,pije wode z coral mine, mogabym napisac czego nie probowalam ,jestem zadowolona .Moj pies rowniez pije wode z koralwcem ma 15 lat i jego wyniki sa bardzo dobre .Moja energia wzrosla ,nie przysypiam w ciagu dnia,zmienilam diete na duza ilosc warzyw owocow z niewielka iloscia bialka.Polecam.
Moje doświadczenia z Coral Club są…
Moje doświadczenia z Coral Club są kilku letnie, a najlepsze jest to,że od znajomych słyszę,że gdyby ktoś mówił,że coral nie działa to nie prawda.Wit D szybko przyjmuje ją nasz organizm i sąwidoczne efekty w jej poziomie.Covid - w 3 dni wszyscy zdrowi,owszem inwestycja finansowa,ale jest zdrowie i brak męczenia się.Stosując produkty coral wyleczyłam zatoki,alergie, bóle głowy,dentysta? raz do roku,aby jednego zęba wyleczyć( kiedyś co miesiąc).Ważna jest systematyka tych 4 kroków do zdrowia.Produkt,który uwielbiam-Pentokan, stawia na nogi i wzmacnia mije serducho.Budzi ze zmęczenia.Wraca do życia.Colovada, to o niej nie tzreba nikomu mówic.:)
Doskonała jakoś suplementów
Doskonała jakoś suplementów. Używam regularnie celem wzmacniania odporności. Rewelacyjny Phytoviron skrócił moją infekcję grypową do 3 dni
En savoir plus sur les différents types d'avis.