Lisez les avis des autres
Skulle bruge en guldramme, den fandt jeg. Og samtidig blev jeg fristet af nogle billeder jeg også købte. Det viste sig at det ene billede for spejlvendt. Jeg kontaktede plakatsnedkeren og der blev s... Voir plus
Bestilte 6 plakater i ramme til vores kontorlandskab, og vi er alle meget begejstrede for udsmykningen, som har givet et kæmpe løft til vores kontormiljø. Vi har plakaterne hængende 3 og 3, og det... Voir plus
Stor anbefaling. Jeg bestilte, efter at have fået fin hjælp til at finde motiver på shoppen, et stort foto af Stevns Klint 140x100 med ramme. Det blev leveret hurtigt og godt indpakket direkte til... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Vi har alle pletter på Danmarkskortet, som af forskellige årsager har en bestemt plads i vore hjerter. Med fotokunst fra PLAKATSNEDKEREN kan du, med en plakat af dit yndlingssted, sætte et personligt præg på din indretning.
Coordonnées de contact
Tønder Byferie
Tønder Byferie: Billederne blev modtaget igår og de er nu igang med at blive hængt op i vores nye hotel værelser. De er simpelthen SÅ flotte og hvor er jeg glad for, at jeg tilfældigt, ved en søgning faldt over jeres smukke billeder. Tusind tak for en fantastisk service og hurtig ekspedition. Vi glæder os over at vores gæster bliver mødt med lokale og smukke fotografier og dronebilleder. Så snart næste etape af renoveringen i Tønder Byferie er på vej til at være færdig så kommer vi til at bestille en forsendelse mere.
Hurtig levering og rigtig god service
Skulle bruge en guldramme
Det viste sig at det ene billede for spejlvendt. Jeg kontaktede plakatsnedkeren og der blev straks sendt en nyt, hvor motivet var korrekt.
Tak for fin service.
Fast shipment
Fast shipment, love the quality and finally being able to have a little DK in Germany!
It is beutiful pictures and the service…
It is beutiful pictures and the service is on top :-)
Bin sehr zufrieden
Bin sehr zufrieden! Plakat kam schnell und unversehrt an, hat eine hohe Qualität und sieht genauso aus wie ich es mir vorgestellt habe. Hatte am Anfang etwas Angst dass nen Fake Shop ist, war aber alles in Ordnung:) Ist auch als Geschenk ne gute Idee und war vermutlich nicht meine letzte Bestellung!
Fantastisk udsmykning
Vi har plakaterne hængende 3 og 3, og det giver en ret fed effekt, som varmt kan anbefales.
Vi modtog hurtigt plakaterne, og de lever til fulde op til vores forventning om kvalitet og udtryk.
Kan varmt anbefale Plakatsnedkeren!
Absolut schneller Versand
Absolut schneller Versand, kurz vor Weihnachten spontan bestellt, kam es noch perfekt zum Verschenken an. Super Qualität - große Empfehlung!
Fine plakater i flotte rammer
Fine plakater i flotte rammer - der pynter i vores kontorlandskab. Nem bestilling og levering.
Vi bestilte en flot plakat
Vi bestilte en flot plakat, med et flot motiv, og det fik vi leveret rettidigt i fin tilstand.
Flotte plakater og hurtig levering.
Skønne plakater & super kommunikation
Skønne plakater som pynter og inspirerer til at komme ud i naturen mange steder.
Hurtig levering og god kommunikation.
Vil absolut anbefale!
Birgitte Madsen 🦋
En stor anbefaling.
Jeg er meget tilfreds med den plakat jeg har købt hos Plakatsnedkeren. Kvaliteten er virkelig god.
Servicen er rigtig god og jeg modtog min plakat hurtigt efter jeg bestilte.
Kan kun anbefale at købe deres produkter.
Super flotte plakater og den bedste…
Super flotte plakater og den bedste service. Kan varmt anbefale Plakatsnedkeren hvis du ønsker kvalitet
Smukke gennemarbejdede fotos
Smukke gennemarbejdede fotos, stilfulde rammer og nem bestilling og levering. Er meget tilfreds
Har tidligere købt plakater til min…
Har tidligere købt plakater til min datter som gave. Meget flotte plakater, leveringen var problem fri
Kan kun anbefales
Køb dine plakater her😄
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.