Cudowny czas na Sri Lance
Dzięki Pani Agnieszce i firmie Planforsun spędziliśmy niezapomniane 7 dni na wycieczce objazdowej po Sri Lance. Już na etapie planowania podróży czuliśmy ogromne wsparcie – Pani Agnieszka była dostępna w każdej chwili, doradzała, rozwiewała wątpliwości i dawała poczucie, jakbyśmy rozmawiali ze znajomą od lat.
Opiekę mieliśmy dosłownie od początku – już podczas lotu byliśmy w kontakcie, a na lotnisku czekał na nas kierowca, który nie tylko pomógł wymienić pieniądze i kupić lokalną kartę SIM, ale od pierwszych chwil zadbał o nasze poczucie bezpieczeństwa. Nasz przewodnik towarzyszył nam przez całą podróż – zorganizowany, troskliwy i zawsze uśmiechnięty. Czuliśmy się przy nim jak pod opieką ochrony dostępnej 24 godziny na dobę 😉. Dbał o każdy szczegół – od biletów wstępu, przez wskazówki kulinarne i zakup świeżych owoców, po komfort w hotelach.
Program objazdówki był świetnie ułożony – odwiedziliśmy niezwykłe miejsca, które na długo pozostaną w naszej pamięci. Hotele były starannie dobrane, często zlokalizowane w wyjątkowych miejscach, z pięknymi widokami na okolicę.
Ogromnym atutem była też nieustanna dostępność – zarówno naszego przewodnika na miejscu, jak i Pani Agnieszki, z którą mieliśmy kontakt aż do powrotu do Polski. Dzięki temu czuliśmy się naprawdę zaopiekowani od pierwszego do ostatniego dnia.
To był wspaniały, perfekcyjnie zorganizowany wyjazd, który możemy z całego serca polecić każdemu, kto marzy o Sri Lance bez stresu i z pełnym poczuciem bezpieczeństwa.