Plasti Dip NederlandAvis

TrustScore 4 sur 5

4,1

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Snel geleverd , goed verpakt , goeie prijs , en goed product ik heb een oude ijskast opnieuw ermee gespoten voor in de blokhut in de kleuren van Heineken

Noté 5 sur 5 étoiles

Betere/snellere service kun je niet hebben En de producten zijn perfect en van hele hoge kwaliteit ik wil in ieder geval niks anders meer en raad de producten iedereen aan!

Noté 5 sur 5 étoiles

Zaterdag winkelmandje gevuld met een Plast Dip gallon wit en 5 liter verdunner. In de app op de site gevraagd of de artikelen op voorraad waren en wanneer er bezorgd zou worden. Kreeg direct antwoord... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

28-04 : 3 spuitbussen bestelt maar 2 ontvangen er pasten er niet eens 3 in het doosje. Op de pakbon stond wel gewoon 3 vermeld. Afgelopen week diverse keren geprobeerd via mail, whatsapp en de (ch... Voir plus

À propos de l'entreprise

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

18 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Na een maand wachten is t eindelijk…

Na een maand wachten is t eindelijk binnen. Heb een shine spray besteld voor mijn dip en een microvezel doek. De spray zit in een etikket loze verpakking en doek los zonder zakje in de doos? Hoop dat de dip niet oplost van deze alie bedoeling. Ze geven steeds postnl de schuld zoals je kan lezen hiero. Terwijl ik nooit met andere pakketjes problemen heb met postnl. Bestel hier aub niks je kan een maand wachten en bestelling voldoet niet aan verwachtingen.

17 février 2023

Bestel hier niet

Bestel hier niet! Zie de andere ervaringen. Ene Jamie geeft overal exact hetzelfde antwoord op. Bedrijf Adistri BVBA zit in België maar lijdt daar verlies. Dit moet je niet verwarren met Adistri Nederland, wat een keurig logistiek bedrijf is. Totaal geen contactgegevens, ja een postbus in Amsterdam, ook niet te vinden op KvK.nl. Waar je wél Plasti Dip moet bestellen is plastidip.eu, bedrijf uit Roermond die wel de telefoon opneemt en keurig verzend binnen 1 dag.

14 février 2023

Leveren niet!

Maand geleden besteld. Niks geleverd gekregen. Bestel hier niet

*EDIT*
OH, hier kunnen jullie wel reageren, ik wil mn geld terug. Deze standaard reactie die overal geplaatst wordt is niet voldoende

15 janvier 2023

Beste,

Ik wil u mijn oprechte excuses aanbieden voor de enorme vertraging die u heeft ondervonden bij de levering van uw bestelling. We begrijpen dat dit voor u erg frustrerend en ongemakkelijk kan zijn en we willen u graag verzekeren dat we er alles aan doen om het probleem op te lossen.

Het spijt ons te horen dat PostNL een sorteerprobleem heeft gehad, waardoor uw bestelling vertraging heeft opgelopen. We hebben contact opgenomen met PostNL om te vragen naar de status van uw bestelling en om te zorgen dat uw bestelling zo snel mogelijk wordt geleverd. We streven ernaar om uw bestelling deze week nog te leveren en we zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat dit zonder verdere vertraging gebeurt.

We willen u bedanken voor uw geduld en begrip in deze situatie. We stellen uw feedback zeer op prijs en we zullen uw opmerkingen en suggesties gebruiken om onze service in de toekomst te verbeteren.
Door een groot aantal misgelopen zendingen hadden we helaas niet de capaciteit om iedereen apart te beantwoorden. Voor meer informatie betreffende deze vertraging hebben we vervolgens de volgende pagina aangemaakt;

Nogmaals onze excuses voor de vertraging en we hopen dat we uw vertrouwen in ons terug kunnen winnen.

perfect

Great service chat support, first I could not see delivery to Denmark, so i got in contact through the chat and in no time they made it so I could order it to Denmark, and super service the whole time.. no problem at all, and got my package today.. Great service, guick delivery, Next time ill buy there again
regards henrik

7 février 2023

Niets ontvangen?

Niets ontvangen?
Krijg geen antwoord op Whatsapp
Is enige mogelijkheid tot communiceren
Uiteindelijk geleverd gekregen met de oprechte excuses . Natuurlijk excuses aanvaard, snap ook wel dat handel soms van veel factoren afhankelijk is, het vervelende alleen is, dat wanneer je iets nodig hebt, en er vervolgens zonder te weten of goede communicatie er lang op moet wachten, je zelf dan ook weer uitdagingen hebt voor jou klant. gelukkig eind goed al goed.

31 janvier 2023

Plasti Dip Prima spul!

Plasti Dip Prima spul! Alleen in mijn geval wat laat bezorgd.

30 janvier 2023

Wel erg bijzonder

10 januari besteld, 25 januari is het nu en nog steeds niks ontvangen. Zou gisteren voor 3 uur mail krijgen met update waar het pakketje bij PostNL is gebleven, geen mail gehad. In geval van geen mail ontvangen, moest ik weer contact opzoeken, maar ja als jullie op Whatsapp niet reageren en op de live chat onbereikbaar zijn.. Ik zou graag een terugbetaling willen, want ik kan hier niet zoveel mee..

3 februari edit :
Mag ik m’n geld nou is terug? Ik ga het geen 3e keer vragen, dan maar actie ondernemen.

15 februari edit:
Pakketje is binnen. 5. Weken. Later. Geen gratis spuitpistool gekregen zoals beloofd was. Eerste en laatste bestelling. Wens jullie veel succes met faillissement!

10 janvier 2023

Geen tweede keer

Veel te late levering. Ronduit waardeloze klanten"service", op geen enkele manier te bereiken. Ondanks dat ik de zending nu, bijna twee weken later binnen heb, waarschijnlijk vanwege een intern probleem bij PostNL, heb ik vanwege de onbereikbaarheid van deze club geen enkel vertrouwen voor de toekomst.

Reactie op onderstaande reactie van plasti-dip:
Larieverhaal. Zending heb ik inmiddels al weken binnen dus het lijkt erop dat met hier wat recht probeert te kletsen. Ook is er wel degelijk een schaars contactmoment geweest met een chappie achter de whatsapp die voor mij zou uitzoeken waar de zending bleef maar daar vervolgens nooit meer op teruggekomen is ondanks TALLOZE contactpogingen van mij. Plastidip probeert het hier bij PostNL neer te leggen, wou dat ik op het eerste contactmoment zo`n uitgebreide reactie had gekregen ipv weken later op dit medium in een sneue poging het straatje schoon te vegen.

22 janvier 2023

Noté 1 sur 5 étoiles

Bestelling duurt nu al een week en nog…

Bestelling duurt nu al een week en nog niks binnen.

Ik probeer jullie al een dag te bereiken maar er wordt niet gereageerd op de whatsapp support. Volgende keer maar gewoon ergens iets soortgelijks in een winkel kopen. Nu 11 Januari en via meerdere manieren geprobeerd contact te krijgen. Helaas nog steeds geen reactie.

9 janvier 2023

Hallo Ronald,

Misschien is het handig om ons even hierover te contacteren? Dan kunnen we dit voor je nakijken.

Slecht bereikbaar

Slecht bereikbaar (geen telefonisch contact mogelijk).
Géén reactie op de chat op de website.
Geen of erg late reactie op mail of app.

22 décembre 2022
Noté 3 sur 5 étoiles

Verzend tijd.

24-11-22 Besteld. Het zou 27-11-22 bezorgd worden, kreeg het 4-12-22. Niet volgens verwachting.

3 décembre 2022
Noté 3 sur 5 étoiles

[Bestelling #39777] (21/11/2022)

Update:
Well, here is an update. I finally received my order a few minutes ago (Dec 9). It appears they sent it on the next day (which is good) and post.nl just lost it on Nov 25. That is why I received it only after three working weeks of waiting. Anyway, I can confirm that the customer service communication experience was terrible and very slow. The problem could be solved much faster with proper attention.

Old one:
1 star
[Bestelling #39777] (21/11/2022)

I still didn't get my order or any tracking information after two working weeks of waiting.

I've tried to contact them via contact form on the site and didn't get any answer. My wife contact them via whatsapp three days ago and received an answer that they will check and get back with the information, but they don't and ignored one more reminder. This is unacceptable and it definitely looks like a scam.

20 novembre 2022

Prima ervaring!

Enigzins afgeschrikt door negatieve reviews toch eerst maar de chatfunctie gebruikt om de levertijd te checken. Meteen antwoord gekregen! Bestelling geplaatst, bevestiging gekregen, en de dag erna het pakketje ontvangen. Gewoon, zo als het hoort dus!

7 novembre 2022
Noté 5 sur 5 étoiles

Allereerst compliment aan het bedrijf…

Allereerst compliment aan het bedrijf en haar service! 🙏🏼❤️

De producten zijn van zeer goede kwaliteit en het resultaat is geweldig. Alle foutjes waren door eigen onkunde 😅

5 sterren dik verdiend ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

22 octobre 2022

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus