Snel geleverd , goed verpakt , goeie prijs , en goed product ik heb een oude ijskast opnieuw ermee gespoten voor in de blokhut in de kleuren van Heineken
Lisez les avis des autres
Betere/snellere service kun je niet hebben En de producten zijn perfect en van hele hoge kwaliteit ik wil in ieder geval niks anders meer en raad de producten iedereen aan!
Zaterdag winkelmandje gevuld met een Plast Dip gallon wit en 5 liter verdunner. In de app op de site gevraagd of de artikelen op voorraad waren en wanneer er bezorgd zou worden. Kreeg direct antwoord... Voir plus
28-04 : 3 spuitbussen bestelt maar 2 ontvangen er pasten er niet eens 3 in het doosje. Op de pakbon stond wel gewoon 3 vermeld. Afgelopen week diverse keren geprobeerd via mail, whatsapp en de (ch... Voir plus
Demande des avis aux clients
N'a pas répondu aux avis négatifs
Helemaal top!
Top product
Site werkt prima en zoals het hoort. Service was goed en duidelijk en de levering was snel! Nu alleen nog hopen dat de kleur bevalt op mijn auto
Ik heb tot nu toe nog niets ontvangen
Ik heb tot nu toe nog niets ontvangen
Ook geen bericht dat er niets zou komen
Hoe kan het dan dat jullie wel deze mail sturen👎🏼
Makkelijk te bestellen en snel geleverd.
Snelle levering goede kwaliteit.
Snelle levertijd en goede kwaliteit!
Bestelling was helaas niet compleet
Bestelling was helaas niet compleet, niet alles, maar ook niet de juiste materialen geleverd. Heb een email gestuurd, maar nog geen reactie mogen ontvangen
Reageren niet op mail
Reageren niet op mail, slechte service, ga iedereen aanraden om bij een ander te kopen.
Prima service
Doe liever elders zaken
Communicatie is slecht. Er wordt niet tijdig gereageerd. En daarnaast is de aftersale om te huilen. Ik miste het belangrijkste item van de drie bestellingen. Nazending zou geregeld worden. Tot op heden, na bijna een maand, niks meer vernomen. Ik ga ook geen tijd en energie hierin meer steken. Ik adviseer mensen hier niet te bestellen om teleurstelling te voorkomen.

Réponse de Plasti Dip Nederland
Gewoon top product en service
Zeer zeer zeer slechte service
Zeer zeer zeer slechte service. Ik heb meer betaald dan waarmee werd geadverteerd. Na meer dan een week te wachten te horen gekregen dat het een fout is en ik het daarmee moet doen. Nu reageren ze niet eens meer. Echt een waardeloze klantenservice.
Naar reactie van plasti dip:
In de advertentie staat nergens exclusief btw? Helaas kan ik hier geen afbeelding uploaden, maar er is degelijk met een korting geadverteerd. Van 48,51 naar 45,87. Ik vind de klantenservice waardeloos omdat ik nog steeds geen reactie heb mogen ontvangen naar mijn tegenbericht via whatssap

Réponse de Plasti Dip Nederland
Zeer slechte levering zit al ruim 2…
Zeer slechte levering zit al ruim 2 weken te wachten en nog steeds niets ontvangen. Eerst een proef pakket besteld maar de 2e bestelling gaat ZEKER uitblijven. ZEER ONTEVREDEN OVER DIT BEDRIJF.
Ook al een mail gestuurd waar niet op gereageerd word. Helaas moet ik 1 ster aanklikken maar zelf dat verdienen ze niet in mijn optiek.
Geen levering mogen ontvangen
Geen levering mogen ontvangen. Ook niet bereikbaar ivm verhuizing.Of ik mijn pakketje of mijn geld nog terug krijg is dus nog maar de vraag. Dus voor mij eens maar niet weer.

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.