Uden tvivl bedste sted at handle spil på nettet. Deres service er i top, deres spil er billige og menneskerne bag virksomheden er lige sådan! Kæmpe skulderklap herfra, og tudsinde tak for eft... Voir plus
"Playgames.dk er en fremragende webshop for alle, der elsker spil! Hjemmesiden tilbyder et imponerende udvalg af spil til både PC og konsoller, og priserne er meget konkurrencedygtige. Brugervenlighed... Voir plus
Detta meddelande får jag på min skärm: Steam kan inte köras från en mapp med icke-ASCII tecken på denna Windows-version. Ominstallera Steam i standardmappen, eller installera Windows 7 eller senare.
Detta är andra gången jag använder Playgames.dk och båda gångerna har allt gått snabbt och smidigt. Det finns inget att klaga på. Priserna är väldigt konkurrenskraftiga.
Alpevej 17, 7120, Vejle, Danemark
- 71 17 89 98
- kundecenter@playgames.dk
- playgames.dk
Aucune trace de demande d’avis
leveret som forventet
Alt var som det skulle være.
Alt i orden...:)
Detta meddelande får jag på min skärm

Réponse de Playgames.dk
Fremragende spilbutik
Har brugt dem flere gange de sidste knap 10 år og har altid været tilfreds. Koderne kommer pronto på email og priserne er langt bedre sammenlignet med Steam. MEN man får stadig spillene på Steam. Vil anbefale til alle.
God service
God service
Har aldrig haft nogle problemer med dem, og vil med glæde benytte dem igen.
Jeg checker ALTID playgames inden jeg…
Jeg checker ALTID playgames inden jeg lø er spil på steam. Hurtigt og nemt
Enkelt och fungerar.
Hurtig levering og mega nem service
Nemt og bekvemt
Nemt og bekvemt
Playgames.dk har gode priser og server meget nemt at bestille og finde de spil man kan tænke sig
Bestilte julegave
Bestilte julegave, men fik at vide, at de måske ikke ville være i stand til at levere før jul. Fair nok. Imidlertid tog det flere måneder, før jeg fik varen….Og først da jeg rykkede 😕

Réponse de Playgames.dk