1. Magasin de jouets pour enfants
  2. Service e-commerce

Écrit par l'entreprise

Förmodligen ett av Europas största utbud av Disney Cars-bilar. Vi har också jättestort utbud av modellbilar/leksaksbilar i olika skalor och leksaker från Mästerflygarna mm. Allt på sidan i lager.

4,0

Bien

TrustScore 4 sur 5

Very good.

Been ordering from this firm a few times now and im very satisfied with everything.

They ship quick, reasonable priced and ensures that the packaging are good enough for transportation to make sure the wares arrives safely.

Very happy. Recommended.

23 juin 2025

Jeg lærte om denne side via en gruppe…

Jeg lærte om denne side via en gruppe på Facebook. Min søn elsker Lynet Mcqueen, så til hans fødselsdag købte jeg 2 biler på siden. Købte nogle uden indpakning, tænkte ikke det betød noget.
De er så slet ikke den ægte vare. Jeg håber min søn er ligeglad, da det er til hans fødselsdag. Men jeg er alligevel lidt skuffet over at det ikke er de ægte.
Og nej, det stod der ingen steder at det ville være. Det regnede jeg bare med.

Men forsendelse og kundeservice var uden problemer.

19 mars 2025

Tak for din anmeldelse.

Väldigt nöjd kund

Bra beskrivning på produkterna, rimliga priser och snabb leverans! Väldigt nöjd, produkterna var även väl paketerade. Bara gott att säga!⭐️

31 janvier 2025

So so

Jeg modtog aldrig en ordrebekræftelse (ordre 20008). Og jeg er 99% sikker på, at jeg valgte DHL home, men det kunne jeg ikke tjekke efterfølgende.
Alligevel endte jeg i en Bring pakkeshop for at skulle hente pakken til trods for, at jeg havde betalt for DHL home.

4 décembre 2024

Réponse de Playlek i Karlskoga

Det havde været meget bedre, hvis du i stedet havde kontaktet os for hjælp/forklaring i stedet for at skrive her. Vi har fået svar fra DHL, at de har forsøgt at levere hjem, men at du ikke var hjemme eller ikke kunne kontaktes

👍👍👍👍

I first received the wrong product, but there amazing customer service solved this issue within a few days with fast and friendly responses when you email them. Very good buissness!

23 février 2024

Pretty good and many new in box cars…

Pretty good and many new in box cars which is nice. But I would be aware when ordering Disney cars new without the box. I've ordered them now four times and all of them has been fake ones. Gladly I've gotten a refund, but it seems they also sell these fake ones which seems a bit of a fraud especially when they are charging you the price of an authentic one.

13 novembre 2023

Fin butik med mange muligheder for…

Fin butik med mange muligheder for bil-entusiaster som mig og min familie. De havde mange modeller, man ikke kan få i Danmark. Bestilte mere end 30 biler til mine børn, og de elsker dem. Billige, kom hurtigt og var fint pakket ind. Fragten var lidt dyr (115 kr), men den skulle også langt og var tung, så helt fair.
Der manglede en bil ved levering, jeg skrev til dem og modtog den manglende bil inden for en uge. Bestiller der bestemt igen en anden gang :-) Vil anbefale alle at købe biler her.

12 août 2023

Tak for 5/5 og velkommen tilbage. / PlayLek

Rare car models for cheap price

I was searching for rare Cars 3 models and I found this site. For very cheap price I got 2 of them. Carefully protected package and fast shipping, 4 days to Hungary (with priority shipping)! Satisfied with my purchase and I will definitely order more in the future!

19 juin 2023

Bra butik.

Helnöjd med dom Formel 1 modeller som jag köpt.
Bra pris och snabb leverans.

10 août 2022

Tack.

Mycket positiv köpupplevelse!

Mycket positiv köpupplevelse. Snabb orderhantering, hade varorna bara 2 dagar efter beställning. En vara var tyvärr defekt från fabrik, men den byttes ut direkt, utan diskussioner, efter kontakt med deras trevliga kundservice. Mycket nöjd och kommer definitivt handla mer härifrån! Tummen upp!

28 avril 2022

Tack

Lidt dyr oplevelse

Lidt dyr oplevelse. Fik sendt en hotwheels bil, som normalt koster 20 kr i dk. Vi kunne ikke finde den, så jeg købte den i Playlek.se, og måtte betale ca 55 DKK for den. Jeg troede faktisk, at det var 55 SEK, da jeg købte den. Det samme troede jeg om fragten, der kostede ca 89 DKK. Og så troede jeg, at den blev sendt til vores hjemmeadresse, men den blev sendt til en butik 2 km væk. Anede ikke at jeg havde valgt denne butik, som der stod. Bestilt fredag og vi fik den torsdag.

24 février 2022

Réponse de Playlek i Karlskoga

Vi forsøger at være tydelige med alle vores priser og omkostninger, desværre er vi et lille firma og så får vi ingen eller meget små rabatter fra transportfirmaer så fragtomkostningerne kan opleves lidt høje.

Yhden kerran tilasin tuolta

Yhden kerran tilasin tuolta, mutta en koskaan jatkossa.

20 août 2021

Réponse de Playlek i Karlskoga

If you had contacted us, we would certainly have been able to solve any problems. Our goal is for all customers to be satisfied

Snabb frakt och bra kundtjänst

Bra sortiment och snabb, hjälpsam kundtjänst! Beställer man innan 14.00 har man i regel varorna dagen efter. Lite dyr frakt, men det är nog ändå postnords fel :)

4 octobre 2020

Excellent!

I was looking for specific Disney Pixar toy cars. I had never ordered from Playlek, but decided to try after seeing good ratings on Facebook. It was worth it; the products were well packed and came quickly. I recommend!

22 juillet 2020