Plintenfabriek België Avis

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

6 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Alles snel besteld en volgens afspraak…

Alles snel besteld en volgens afspraak geleverd. Levering gebeurde keurig op tijd en ik kreeg een telefoontje een half uur voor levering. Goed geholpen door Nftalem. Ik heb in de toekomst niet direct nog plinten nodig maar je zou bijna extra plinten bijbestellen voor zijn enthousiasme. Echt top.

22 juin 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Slechte service: fout geleverd en wekenlang wachten zonder contact

Op 17 december heb ik een bestelling geplaatst. Helaas zijn de neuten in de verkeerde kleur geleverd (wit in plaats van zwart), terwijl de plinten wel zwart waren. Ik heb dit direct meegegeven aan de bezorger, die aangaf dit met kantoor te delen. Sindsdien wacht ik nog steeds op de juiste neuten, terwijl de chauffeur zei dat het eigenlijk vorige week dinsdag al geleverd had moeten worden. Daarnaast krijg ik geen reactie op mijn e-mails en zijn jullie telefonisch onbereikbaar. Ik vind dit echt teleurstellend en hoop dat dit alsnog snel wordt opgelost.

14 janvier 2026

Belabberde service na bestelling

Trede architraven besteld en redelijk op tijd geleverd ondanks de feestdagen. Helaas, heb ik een verkeerd product ontvangen (wat kan gebeuren), alleen krijg ik vervolgens op geen enkele manier contact met de klantenservice. 3 dagen op rij langer dan 30 min in de wacht gestaan zonder iemand te spreken en geen reactie op email(s). Nu heb ik een probleem met deuren die geplaatst gaan worden en geen oplossing

5 janvier 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Plinten elke keer vol met beschadigingen

Nov 2025 : Helaas al 3 weken onze verbouwing moeten staken omdat we niet verder kunnen en wachten op klachtenafhandeling. Letterlijk elke plint die we besteld hadden is beschadigd aangekomen, wat een grote teleurstelling is als je voor hoogwaardige afwerking kiest en daar ook flink voor betaald. Update Januari 2026: helaas nog steeds niet opgelost ook de tweede levering was slecht en nadat er al minstens 6 x is gezegd dat iemand ons terug gaat bellen met een oplossing die elke keer besproken zou worden zitten we nog steeds te wachten op een passende oplossing.

6 janvier 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Levering kwam niet op tijd heel slecht contact

Levering kwam niet op tijd, ondanks duidelijke instructies. Ik kreeg geen bericht over een levering die later zou komen en een telefoontje dat nooit kwam. Uiteindelijk heb ik de plinten niet kunnen gebruiken omdat ze pas een week later wilden leveren, terwijl mijn werkmannen 15 november al klaar waren.
Oktober al besteld
Edwin hertgers

14 novembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

Lijkt erop dat de levering niet op tijd…

Lijkt erop dat de levering niet op tijd wordt bezorgd en na bellen en mailen over de bezorging krijgen we niemand te spreken of reageren op mijn mail. Zeer vervelend omdat we een aannemer hebben ingehuurd.

17 octobre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Uitstekende service en betrokkenheid…

Uitstekende service en betrokkenheid bij de klant!
Hoewel er helaas twee keer een fout was gemaakt bij de levering, heeft Plintenfabriek.nl dit op een fantastische manier goedgemaakt. We hadden een strakke deadline voor het aanbrengen van de plinten en architraven, en toen het misging, stapte een medewerker (Toby) van de verkoop op zijn vrije zaterdag in de auto om de ontbrekende artikelen persoonlijk te bezorgen—160 km verderop!

Deze inzet en toewijding hebben ons enorm geholpen en getuigen van geweldige klantenservice. Ondanks de eerdere misverstanden hebben ze alles gedaan om het recht te zetten en ons project te redden. Plintenfabriek.nl heeft laten zien dat ze echt om hun klanten geven. Zeker een aanrader!

12 février 2025

Vreselijke klantendienst

Vreselijke klantendienst. Na bestelling krijg je eerst meer dan een week niks te horen. Dan plots een mail met de dag van levering. Je kan aangeven of je thuis bent die dag, maar je krijgt nooit reactie op je bericht. Bij de tweede poging waren we ook niet thuis, en dus legden ze de plinten maar gewoon voor de voordeur, terwijl het heel die dag regende. Beschamende service!

19 décembre 2024

Top service!!!

Over service gesproken!!!
Ik werd fantastisch geholpen door Maykel Burgers.
Een fout door mezelf gemaakt, werd door hem zeer snel en professioneel opgelost! (waarvoor dank!)
Plinten, sierlijsten of profielen nodig? Niet twijfelen! Éen adres: Plintenfabriek!

8 février 2024

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus