Ploumi Olive Oil / Karepidis Estate Avis

1. Fabricant d'huile d'olive
  2. Exportateur de produits alimentaires et de boissons
  3. Magasin de produits gourmets
  4. Entreprise d'embouteillage d'huile d'olive

Every bottle of Ploumi is a journey to the sun-drenched olive groves of Crete. Born from a passionate family tradition that dates back to 1922, our single-estate extra virgin olive oil is crafted with absolute devotion at the Karepidis Estate. We manage the entire lifecycle—from the early autumn harvest in our privately owned groves to the gentle cold extraction and bottling in our state-of-the-art facility—ensuring that every drop retains its high-phenolic, health-protective soul. But Ploumi is more than just olive oil; it is a sensory awakening. The moment you open the bottle, you are greeted by intense aromas of freshly cut grass, green herbs, and the vivid Cretan earth. On the palate, its complex flavor profile offers a perfect harmony of fruitiness, followed by a robust, peppery finish that signals its pure antioxidant strength. We invite you to put all your senses into operation, pour it generously over your favorite dishes, and taste the authentic flavor of living tradition.

Moyen

1 avis reçu au cours des 12 derniers mois

Nous vérifions les avis

Παρήγγειλα το εξαιρετικό παρθένο…

Παρήγγειλα το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Ploumi και οι εντυπώσεις μου είναι οι καλύτερες. Η ποιότητά του είναι πραγματικά κορυφαία, με πλούσιο άρωμα, φρεσκάδα και μια υπέροχη, ισορροπημένη γεύση που αναβαθμίζει κάθε πιάτο. Η συσκευασία ήταν εξαιρετικά προσεγμένη και ασφαλής, ενώ η παράδοση έγινε ταχύτατα. Είναι εμφανές ότι πρόκειται για ένα αυθεντικό, premium προϊόν που παράγεται με μεράκι και σεβασμό. Θα το προτιμήσω ξανά σίγουρα!

23 juin 2026