Banner for Pokalforum

Pokalforum Avis

1 279
TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg kom ved et uheld til at købe 2 af samme odre. Jeg skrev til dem dagen efter, og hørte svar allerede samme dag, hvor de meget hjælpsomt sagde, at de ville slette nummer 2 bestilling.

Noté 5 sur 5 étoiles

Har handlet der 2 gange begge gange, kom pakken nærmeste hverdag efter bestilling. Ingen problemer. Altid flot produkt der leveres ikke noget plastik skrammel men kvalitets pokaler og med fine ingra... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering, god kvalitet pokal med mulighed for et personligt touch, og til en VIRKELIG overkommelig pris! (Kundeservice er også i TOP! Tusind tak til Charlotte, der hjalp mig igennem købet, o... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Nem bestilling og levering dagen efter. Har bestilt medaljer 2 gange og hver gang har servicen været i top. Kan varmt anbefale at bestille varer her.

À propos de l'entreprise

1. Magasin de trophées
  2. Graveur
  3. Service de gravure sur verre
  4. Magasin d'articles promotionnels
  5. Magasin d'articles de sports

Écrit par l'entreprise

Pokalforum ApS har siden 2006 leveret pokaler, medaljer, awards, statuetter, pins og sportspræmier til kunder i hele Danmark, Sverige, Norge, Færøerne og Grønland. Vi holder til i Beder ved Aarhus og har gennem årene hjulpet både private kunder, virksomheder, sportsklubber, foreninger, skoler, events og stævner med alt fra standardpræmier til specialdesignede løsninger. Hos Pokalforum har vi egen produktion og samarbejder samtidig med en række danske og internationale leverandører. Det gør os i stand til at tilbyde et stort udvalg af pokaler, medaljer, glaspriser, awards, emblemer, medaljebånd, pins og gravering – altid til konkurrencedygtige priser og med hurtig levering. Vi lægger stor vægt på personlig service, hurtig respons og en god kundeoplevelse. Mange af vores varer produceres og sendes samme dag eller indenfor få hverdage, og vi hjælper gerne med både vejledning, design og specialproduktion. Vores mål er enkelt: At levere flotte præmier til fair priser – hurtigt, nemt og uden skjulte gebyrer. Vi er stolte af de mange tilbagevendende kunder og de anmeldelser, vi modtager hver dag. Tak fordi du besøger Pokalforum.dk 😊 Mange hilsner Teamet bag Pokalforum ApS

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Écrire un avis

Uheld: dobbelt køb

19 juillet 2026

Hej Amanda,
Tak for din anmeldelse! 😊 Det glæder os, at vi hurtigt kunne hjælpe med at få annulleret den dobbelte bestilling. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – vi håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang! 🌟

Detfungerede

10 juillet 2026

Réponse de Pokalforum

Tak for din anmeldelse! 😊 Det glæder os at høre, at alt fungerede, som det skulle. Tak fordi du handlede hos os – vi håber at kunne hjælpe dig igen! 🏆

God kvalitet

God kvalitet. Mega hurtig levering med indgravering fik jeg medaljetne efter 2 dage.

9 juillet 2026

Réponse de Pokalforum

Tak for den flotte anmeldelse! 😊 Det glæder os at høre, at du er tilfreds med kvaliteten, og at medaljerne med indgravering var fremme så hurtigt. Tak fordi du handlede hos os – vi håber at se dig igen! 🏅🚚

Noté 5 sur 5 étoiles

Det var en god oplevelse

Det var en god oplevelse, faktisk var varerne bedre end jeg forventede.

6 juillet 2026

Hej Inge,
Tak for den flotte anmeldelse! 😊 Det glæder os rigtig meget at høre, at varerne overgik dine forventninger. Tak fordi du handlede hos os – vi håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang! 🏆⭐

Tilfreds

Rigtig hurtig levering, og alt var bare i orden

3 juillet 2026

Réponse de Pokalforum

Tak for din anmeldelse! 😊 Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både den hurtige levering, og at alt levede op til forventningerne. Tak fordi du handlede hos os – vi håber at se dig igen! 🏆🚚

Perfekt💪

Overskuelig hjemmeside, nemt at bestille og super hurtigt leveret😊

2 juillet 2026

Réponse de Pokalforum

Tak for den flotte anmeldelse! 💪😊 Det glæder os, at du synes, hjemmesiden er overskuelig, bestillingen nem, og at leveringen var hurtig. Tak fordi du handlede hos os – vi håber at se dig igen! 🏆🚚

Noté 5 sur 5 étoiles

Nem bestilling og levering dagen efter

2 juillet 2026

Hej Ann-Marie,

Tak for den flotte anmeldelse og for din anbefaling! 😊 Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse begge gange, du har bestilt medaljer hos os. Vi sætter stor pris på din tillid og ser frem til at hjælpe dig igen næste gang. 🏅⭐

Meget hurtig levering

1 juillet 2026

Hej Poul,

Tak for din anmeldelse! 😊 Det glæder os, at du er tilfreds med den hurtige levering. Tak fordi du handlede hos os – vi håber at se dig igen! 🚚🏆

Godt billig men godt.

28 février 2026

Hej Sammy,
Tak for din anmeldelse! 😊 Det glæder os at høre, at du synes, du fik god kvalitet til en god pris. Tak fordi du handlede hos os – vi håber at se dig igen! 🏆

Hej Daniel,
Tak for din anmeldelse! 😊 Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både servicen og pokalerne. Tak fordi du valgte os – vi håber at kunne hjælpe dig igen en anden gang! 🏆

Fantastisk og hurtig kundeservice

Jeg bestilte 12 pokaler, hvor én af dem var gået i stykker og én anden var forkert. Jeg skrev til dem og uden tøven og tvivl sendte de 2 nye pokaler med det samme.
Helt og særdeles fantastisk kundeservice og god, hurtig levering. Jeg fik hjælp af Jakob M. som vendte en trist situation til en fantastisk oplevelse!
Jeg kan klart anbefale at handle med dem. 5 stjerner herfra!
Vh Søren T.

Hej Søren,
Tak for den flotte anmeldelse og for de mange rosende ord! 😊 Vi er glade for, at vi hurtigt kunne få løst problemet, så en ærgerlig situation endte godt. Det betyder meget for os, at du er tilfreds med både servicen og leveringen. Tak for anbefalingen – den sætter vi stor pris på! ⭐⭐⭐⭐⭐

Altid gode produkter.

Har handlet der 2 gange begge gange, kom pakken nærmeste hverdag efter bestilling. Ingen problemer. Altid flot produkt der leveres ikke noget plastik skrammel men kvalitets pokaler og med fine ingraveringer.
Jeg vil klart handle der igen.
Ved spørgsmål kommer der hurtigt svar god kunde service.

17 juin 2026

Hej Sanni,

Tak for den fantastiske anmeldelse! 😊

Det glæder os meget at høre, at du har haft gode oplevelser hos os begge gange. Vi sætter stor pris på dine pæne ord om både kvaliteten, graveringerne, den hurtige levering og vores kundeservice. Tak for din tillid – vi ser frem til at hjælpe dig igen næste gang! 🏆✨🙏

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig og god ekspedition. Godt produkt.

Godt sortiment, godt finish på medaljen jeg bestilte. Pakken blev afsendt dagen efter, på trods af at den først skulle indgraveres. Meget tilfreds.

4 juin 2026

Hej Paul,

Tak for den flotte anmeldelse! 😊

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både produktet, graveringen og den hurtige ekspedition. Vi gør vores bedste for at få ordrerne hurtigt afsted uden at gå på kompromis med kvaliteten, så det er dejligt at få den feedback.🏆✨

Godt udvalg

Godt udvalg
God vejledning
Hurtig ekspedition

Hej Per,

Tak for den flotte anmeldelse! 😊

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med vores udvalg, vejledning og hurtige ekspedition. Tak for din tillid, og vi ser frem til at hjælpe dig igen en anden gang! 🏆✨

Noté 5 sur 5 étoiles

Flotte produkter og hurtig levering

Altid flotte produkter. Flot gravering. God og hurtig service og levering.

Hej Schenna,

Tak for den flotte anmeldelse! 😊

Det glæder os meget at høre, at du igen er tilfreds med både produkterne, graveringen samt vores service og levering. Tak for de pæne ord og for din fortsatte tillid – det sætter vi stor pris på. 🏆✨😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Super hurtig levering og pokalen levede…

Super hurtig levering og pokalen levede op til vores forventninger. Dejlig med chat funktionen, så der var hurtig hjælp lige ved hånden

8 juin 2026

Hej Susanne,
Tak for den flotte anmeldelse! 😊

Det glæder os at høre, at pokalen levede op til jeres forventninger, og at I havde glæde af vores chatfunktion. Vi bestræber os altid på at yde hurtig hjælp og service, så det er dejligt at få den feedback. 🏆✨

Hurtig og tilfreds

Hurtig til at lave produktet og få det sendt og rigtig tilfreds med udførelsen af det indgravering osv man vælger. Vil anbefale.

8 juin 2026

Hej Melissa,
Tak for den flotte anmeldelse og anbefaling! 😊

Det glæder os at høre, at du er tilfreds med både den hurtige levering og udførelsen af graveringen. Vi gør os umage for, at det færdige resultat lever op til kundernes ønsker, så det er dejligt at få den feedback. Tak for din ordre, og velkommen tilbage! 🏆✨

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus